Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
Tested, FF és a lista is maradt. Mindegy, majd ünnepekkor két beigli között még piszkálom.
Nagyítás lehet hogy nem tökéletes, de fotelben ülve a fullédzsdíí TV -t wless billenytűzettel piszkálva azért nem olyan veltűnő, mint 20 centiről az asztal előtt
. Ha felnagyítja a tartalmat és nem csúszik el a formázás .... arról a ~2 méterről a kutyát nem zavarja ja kicsit kockásabb a JPG
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
tuser
aktív tag
Meg pl. a tabscroll, illetve a FF -ot már írtam hogy itt valami miatt nem nagyon lehet lelőni
Wide monitor stimm, de nem azért van wide hogy me'mé'ne alapon kirakjak még 10 ikonpanelt, sávot
Sokkal jobb lenne ha fel tudná nagyítani az oldalt, esetleg ahhol lehet, értelmesen kitölteni ( pl. hsz boxok szélesebbre vétele, ... ).
Annak sok értelme nincs hogy van egy 2560x1600 -as képernyőd és telerakod minden sz@rral
-
tuser
aktív tag
Egyrészt köszönöm az útbaigazítást, másrészt meglátásom szerint nem abban rejlik valaminek a featurerich mivolta hogy minden kis vacak kint van, automatikusan elindul, ... amitől egy érdeklődőbb leendő felhasználó agyhugykövet kap
, inkább legyen benne potenciál, mely szükség esetén kiaknázható
.
Kb. mintha a vadi új TV -den minden funkció be lenne kapcsolva ( képjavítás maxon, már már túlkompenzálva, neten ezerrel szedné a frissítéseket akkor is ha nem kell, hangsávváltás demo módban lenne, s félpercenként váltogatna, .... ), s a távirányítója röhögve odaverné egy atomerőmű vezérlőtermét is
Nem kell ... inkább legyen puritánabb ( ok, a chrome néha már kicsit khmm ... "túl" puritán
), de ha kell, tudd használni a funkciókat.
Baby duck ... látom, megint lett egy új gumicsont. Akkor az Operán kívül a FF,IW, Chrome, ... is ultragagyi, a Links a királly
Nem kell bele flashblock, noscript, .... alapból nem futnak rajta > nem terheli a gépet és no reklám
-
tuser
aktív tag
A "Zoomy" nem egy előre beállított értékre húz szét egy adott oldalt, hanem bármilyen ( flash/js/... is ) oldalt automatice pont annyira hogy teljesen kitöltse az ablakot ( adott esetben a képernyőt ). Így nem kell külön matatni a ph/netbank/hirlista/fhb/... vagy bármilyen új oldallal hanem automatice kitölti az amúgy kihasználatlan részeket
Betojok ettől a fastforward játéktól ... Még mindig rá van cuppanva ... Opera szlogen : "Csak türelmes embereknek ..."
-
tuser
aktív tag
Egybites user válasz : semmit
Amúgy meg : Matatok az oldalon, meglendítem a scrollt erre átugrik valahova ki a pi****a én meg nézek mint rozi a moziban
. Próbáltam az egérgesztusokat kigyomlálni - lévén ez 99% hogy az lehet -, de az se segített
.
Linkifer ... kösz, majd kipróbálom
.
Zoomy, tabscroll tipp
?
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Én ezt értem, és éltem is a lehetőségekkel. Azt kéne megérteni, amit úgy látszik ennyi idő után talán a fejlesztőknek is sikerült, hogy egy baby duck júzer inkább megijed a "lehetőségektől". Lehet ezen röhögni, meg "axiómázni", de a korábbi felállás inkább riasztó volt egy laikus számára -- tapasztalatom szerint.
De ezt a hibát sok szoftvernél elkövetik, kezdve az operációs rendszertől, az irodai szoftvereken át egészen a könyvelőprogramokig, és akkor a játékokat még nem is említettem.szerk.: Azt kéne megérteni, hogy nekem sem a programmal van alapvetően bajom, sőt talán most először mondom azt, hogy van értelme újra elővenni. Azt kifogásoltam, hogy sokak számára felesleges fejlesztések, felesleges opciók vannak benne, miközben a böngésző alapfunkcionalitásának fejlesztésére így kevesebb erőforrás jutott. Nomeg a siralom marketing.... hagyjuk
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
A GUI télleg lassú, én csak most a content-re gondoltam. Sajnos lassú is marad, amíg nem lesz Electrolysis.
Tesztek. Sajna zárt forrásúakat itt nem tudnak belerakni, de már tervezik, h. vhogy megoldják.
Persze a SS csak pörgeti az üres ciklusokat ezerrel, a V8 már értelmesebb dolgoakt csinál, de eléggé a V8 motorra van optimalizálva. A Kraken tesztre is ezt mondták, amíg ki nem jött a Chrome a saját trace enginejével. Jéé, igaza volt az Fx fejlesztőknek, a real-world JS alkalmazásokban baromi gyors a tracer engine...
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Én is végig Hungary-vel akartam, de ott Ázsiában láttam, hogy fel kell adni az elveimet, és betippeltem a tutit. Bár mostanában ilyen Nigéria meg hasonlókkal nehéz tippelni... 2-3 hónap az nem lesz semmi, jobb lett volna, ha húsvéti tojást lehet nyerni
Köszi az infót, aztán szorítok, hogy neked is összejöjjön! Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy lesz Magyarország, túl kicsik vagyunk, hogy a 24-be beleférjünk
szerk: Na még a végén tényleg benne leszünk
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Végülis nem fairnek tűnik, de a kiegek meg azért vannak h. használjuk őket.
A szintetikus teszteken meg sokkal nagyobb eltéréseket mutatnak, mint a valódi teljesítmény. Persze ez Fx4-re már ez se igaz... Pipeling pedig szarul van implementálva Fx-ben, általában lassít az oldal elemek letöltésén... Fx4-ben lesz majd csak alapértelmezetten bekapcsolva, mire kijavítják.
Dave™: dqdb csinált user hsz letiltó userJS-t, használjátok.
-
huskydog17
addikt
OK, köszi, majd rájuk nézek amint helyreállt az oldal, mert még mindig elérhetetlen.
Már csak egy dolgot árulj el:
Miért van az, hogy a 11-es bétában mindenhol megjegyezte a felh.név+jelszó párost, addig a véglegesben sok fontos oldalán rá se kérdez, hogy el akarom-e menteni vagy sem, így mindig be kell írogassam amit nem akarok. Lehet valahogy módosítani a jelszókezelőben?Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
A NoAds-ot bétában próbáltam, de nagyon nem volt a helyzet magaslatán. Ha majd helyreáll a szerver, lehet teszek még egy próbát, bárnem hinném, hogy ennyi idő alatt olyan sokat fejlődött volna.
A Flashgot nekem egyetlen célból kell, ami nem más, mint YouTube-ról letölteni a videókat közvetlenül. Sosem nyitottam meg vele külső letöltésvezérlőt, mindig a Firefox saját letöltőjével szedtem le a videókat YouTube-ról.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
remington2
senior tag
Nekem sem tetszik, maradok a firefoxnál.
Leírhatom anélkül, hogy 1000+1 elvakult operabuzinak kellene tételesen indokolnom a saját döntéseimet? Tiszta inkvizíció vagytok, b+
Leszállhatnátok a földre . . .
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
BiP
nagyúr
Hasznos ez a tab stacking, de az én felhasználói szokásaim mellett nem sok előnyét használom ki. Viszont 1 hátrányát tapasztaltam, ami engem zavar.
Amikor már sok tab nyitva van, és ctrl+w-vel sorban zárom be az tabokat, nem mindig az az aktív, ami az utolsó volt ill. ami látszik. Ezért csomószor nem azt zárja be, amit szerettem volna. (tab stacking előtt nem volt ez a jelenség).
Persze ha valaki tud erre más megoldást, az is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
it Sok újdonságot hoz az új kiadás, de a legfontosabb mindenképpen a kiegészítők támogatása.
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest