Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ebben igazságod vagyon, de még a 4200 is csak nehezen (lassítva, max 850 Mhz) fér bele a fogyasztási keretbe, 4400 meg már nincs is Y-os Haswellben,csak U betűsben, azt meg nem tudom hogy tudnák belepaszírozni (persze lehet hogy meglepődök).
A 4200-es (a maga 20 számolójával) 850 -en nem hiszem hogy nagy eltérést mutatna egy 4000-eshez (16 számoló) képest (főleg hogy az 1100-en is szaladgálhat az én energiazabáló szörnyemben ), de ugyanez igaz egy ULV 4400-esre is (amit szintén kissé visszafognak a fogyasztás miatt). Kevés. 5000-es szériára szerintem esély sincs, de ne legyen igazam, és örüljünk együtt"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest