Új hozzászólás Aktív témák

  • morfondőr

    őstag

    Sziasztok!
    Dual Sim problémával küzdök és vissza olvasva más is futott már bele hasonlóba, de tuti megoldást sajnos eddig nem találtam.
    A probléma az, hogy ha két sim van a telefonban (egy fizikai és egy e-sim, mindkettő Telekomos), akkor többször elő fordul, hogy azt jelzi a hívónak, hogy nem vagyok elérhető, majd pár perc után jön az sms, hogy nem fogadott hívásom volt. Még érdekes, hogy az internet soha nem megy el és elég jó a sebessége is. A probléma egy simmel abszolút nem áll fenn.
    Ha azon a sim-en amit csak beszélgetésre használok kikapcsolok mindent és csak 2G-n használom, akkor nagyon ritkán fordul elő a dolog, de így sem 100%. Már azt is kipróbáltam, hogy fastboot rommal újra flash-eltem az egész készüléket, de nem oldódott meg a hiba.
    A fizikai sim céges, így az kicsit körülményesebb, de elvileg tudok cseréltetni kártyát. Volt-e valakinél ahol ez megoldotta a hasonló problémát? Másik lehetőség, hogy azt is e-smire váltom, kettő e-sim-et elvileg tud kezelni a készülék, de van-e aki így használja hibamentesen?
    Vagy az lehet a probléma, hogy mindkét kártya Telekomos és egymást "kilökve" próbálnak ugyanoda csatlakozni? Évekig használtam egy Xiaomi Mi9 Lite-ban ugyanezt a két kártyát abszolút problémamentesen és mindkét kártyán ment minden szolgáltatás, mindenféle mókolás nélkül.
    Bármilyen tippet szívesen veszek és előre köszönöm!

    Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Új hozzászólás Aktív témák