Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• herendi

tag

válasz Dr. Akula #166 üzenetére

"Feltehetően igen, mert ha semmilyen forrásból nem juthat illegálisan a tartalomhoz, akkor kénytelen lenne megvenni."
    "És te adod rá lóvét? Ugye azt még fel tudod fogni hogy azért nem veszi meg, mert nincs miből?"

Tehát ha nincs elég lóvém, akkor "lophatok"? A kevés lóvéból jogom keletkezik a "lopásra"? Értem, mester! Én kérek elnézést!

"Mi közöm van hozzá? Én vagyok a megrendelő?"
    "Átgurultál már rajta? Akkor van közöd hozzá! "

Ezzel az erővel Gizi mama is fizessen, ha kicsoszog az járdára!

"Ne ingyenmunkán nyerészkedj, fizesd ki te amit használsz!"

Tehát akkor aki pl.: nem fizet eü-biztosítás, az ne kapjon orvosi ellátást?? Jól értem??

"Nem, ezt álszent mellébeszélésnek hívják! Amíg te jól jársz mások elnyomásából"
    "Már ne haragudj, de te lenni normál? Kifizetem a lehúzós árat, és még én járok jól azzal hogy lehúztak? LOL!"

Azért tudod szarért-hugyért megvenni a telódat és az szgépedet, mert kicsi kínai 20 dolcsiért dolgozik havonta. Ha ők is amerikai bért kapnának, kb 1 milla lenne a telód. Érti??

"Akkor járnék jól, ha a valós értékét fizetném meg, azt a 4 GB vinyóhelyet, amire letölthetem a netről."

És még te hadoválsz itt zsidókról és lehúzásról, amikor nyíltan nulla forintra értékeled mások munkáját két kilós telóval a zsebedben.

"Miből telik neked 5-6 kilós cuccra??"
    "Fizetésből, öcsém, hallottál már róla?"

Ennyi pénzt félretenni és elkölteni egy szaros telóra csak mocskos kizsákmányolós karvalytőkés luxusprofitos másokon élősködő kampósorr tud. Zsidó-e vagyol-e? Nem szégyelled magad, hogy amíg mások éheznek, addig te kidobsz az ablakon 2 kilót egy szaros telóra??

Nagyon átlátszó és álszent ám a duma T. doktorúr!

"Nekem nem apuci-anyuci adta össze."

Az lehet, de hogy nem tisztességes és kétkezi munkával keresel ennyit, az biztos!

"Miért? Mert azt állítom, hogy ha igénybe akarsz venni egy szolgáltatás vagy használni akarsz egy terméket, akkor fizesd is ki??"
    "Az értékét kifizeti egy torrentező is, te az irreális luxusprofitért ajvékolsz."

Igazad van, a művész v. alkotó éljen meg abból a 3 fillérből, amit te jó esetben kifizetsz a matricára. Mindezt úgy, hogy szociálisan rászoruló vagy a két kilós telóddal, de persze szaros 3.000 Ft-ot sajnálsz kiadni egy legális cd-re.

Gratula, komám, ez ám az igazi kizsákmányolás és mások munkájának a semmibevétele! Köpés ikon sajna nincs!!

Új hozzászólás Aktív témák