Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Ahelyett, hogy felismernék a közösségi média és az egyéb online szolgáltatások és jelenségek értékét"
Ez egy rohadt nagy öngól, mivel az RSS mára már nagyon visszaszorult, ma már a közösségi oldalak felől jön a forgalom zöme, meg esetleg a könyvjelzőzött, közvetlen látogatások által. Ezek a szolgáltatások nem veszik át teljes egészében a tartalmat, csak a címet, bevezetőt meg esetleg a benne lévő fotót. Persze szerzői jogi oldalról így is ingoványos talaj, de amíg a sajtó ezen nyer, addig felesleges a pattogás (mondom ezt úgy, hogy én is sajtómunkás vagyok).
Én sokkal nagyobb problémának gondolom azt amit a Facebook művel a posztok manipulálásával és a feliratkozóidat csak pénzért érheted el (ráadásul nem is olcsón). Ezt persze pont leszarnám, ha nem a Facebook lenne jelenleg a világ vezető hírcsatornája. Ez nagyjából olyan, mintha 6-7 évvel ezelőtt az RSS technológia tulajdonosa bejelentette volna, hogy fizetned kell 5-10 ezer forintot minden egyes híred megjelenéséért, hogy azt minden feliratkozód megkaphassa. Blöee...
"Ez hasonló ahhoz a gondolkodáshoz, amit szintén nem értek, ami a kereskedelemben dívik, mégpedig, hogy emeljük fel a termék árát, mert a sok paraszt, akkor is venni fogja és micsoda bevételünk lesz majd!"
Ez maximum a monopóliumokra igaz, versenyhelyzetben nem jellemző, sőt inkább az árak csökkentése az eszköz (vagy azonos ár mellett többet, jobbat nyújtani), mivel máshogy nem lehet érvényesülni szabályozott piaci körülmények között ebben a területfoglalós játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest