Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
FPS, RTS, felőlem mindegy, de a Tiberium jöhet. Remélem végre normális sztorival...
-
hitvanyalak
senior tag
Imperial commando jöhetne!!!
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
AGE-T
őstag
Rókabőrnek is lehet nevezni, de általában fejlődnek, több tartalommal dúsítják az új részeket. Remélhetőleg jobb, szebb dolgot kapunk. Nekem ezzel nincs semmi bajom. Fejleszthetnének egy totál új valamit, de akkor az elejétől kezdenének, ami valószínűleg kevesebb lenne, akkor meg azért menne a szájhúzás. Azért azt érdemes szem előtt tartani, hogy ekkora címeknél a belefektetett energia igen jelentős, nem lőhetnek mellé, mert azt az egész cég megérezné. Lásd az elmúlt idő fejleményeit, Lionhead, Evolution Studios. Szépen bezártak, mert nem ment nekik.
Lehet vásárolni steamen millió early access, meg indie game közül, ha nagyon kell az új.DLC-k nem nagy vasziszdasz tudni egy igen komolyan felépített projektnél, hogy mik a tervek a jövőt tekintve. Ha nem lennének frissítések fél év alatt kifújna a BF. Kell az új tartalom, kellenek a frissítések. Én még mai napig tolom a 4-et, és nagyon tetszik, hogy ennyi pálya van a játékban. Akik meg sírnak, hogy miért nincs benne a játékban alapból, azok próbáljanak meg legyártani csak egy szobát otthon, mondjuk maxban. Arról nem is beszélve, hogy megtervezni, gameplayt pakolni bele, scriptelni, modellezni, tesztelni, balanszolni is kell egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
tuki2200
senior tag
válasz Bjørgersson #9 üzenetére
Márpedig a "fallen Dragon" mind BF4-es pályák 😅 Szuper h a játékot meg be se jelentették de a DLC-k mar megvannak.. 🤔
-
kalimist
aktív tag
Miért nem tudnak valami eredeti IP-vel előállni, miért a rókabőr húzogatás megy évről-évre? A kérdésem persze költői mert a többiek is ugyanezt csinálják és sajnos az egységnyi eszű "gémerek" megvesznek minden agyonbutított selejt játékot amivel azt az üzenetet közvetítik a kiadók felé, hogy "Rajta, még több ilyet."
-
kenny123
addikt
Dead Space folytatás, lezárás is jöhetne..
yo
-
AGE-T
őstag
Fragmentációt mindenki próbálja elkerülni, szerintem nagyon is helyesen.
Sci-fi, vh, napjaink, vagy közeli jövő. Mindig lesznek olyanok, akiknek valami nem jó. Szerintem azzal semmi baj, ha kicsit minden, de nem teljesen az.
Én szívesen látnék olyat, hogy jelen kor eszközeivel mondjuk le kell nyomni egy lépegető high-tech robotot. Vagy ugyanez a felállás de egy repülő titánt kell leszedni. Ezek mindegyike volt a 4-ben, igaz csak pályaelemként, játszani nem lehetett velük.For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Bjørgersson
félisten
Csak jövőbeli scifi baromságot meg BF4 pályákat ne. Remélem ez mind pletyka is marad.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én továbbra is BF2142 folytatást várok.
Amúgy merész ötlet, de mért nem csinál az EA olyan BF játékot, ahol multiban külön szerverek/Playlistek lennének:
-jelenkori hadviselés
-világháborús hadviselés
-futurisztikus hadviselésA sztori mód meg lehetne egy király időutazás, mindegyik korba. És tessék mindenki megkapná amit akar.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
AGE-T
őstag
Ezek szerint az új BF. szintén jelenben játszódik és lesz némi kitekintés a jövőre is. Erre utaló jelek már a négyben is voltak, és logikus is lenne. Ha nem 1-2 vh én már kajálom is Nem is értem mi baja az embereknek a jelen kor hadviselésével. Annyi mindent lehetne fixálni, fejlődni a 4-hez képest, hogy az már talán a 6. -is lehetne.
Kicsit attól tartok, hogy most az SW brand miatt erőforrásokat veszítenek a DICE-nál és összecsapott lesz az 5. rész.
A keleti front téma nálam nagyon bejön. Imádtam a COD MW-t is. Az a hangulat, amit az ottani táj ad, jót fog tenni a BF.-nek. Bár egy kicsit részrehajló vagyok, mert én onnan származom[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Van rá 2 pirítósom és egy zacskó szotyim, hogy annyira felhájpolják, hogy mindet külön konzollal adják és mindbe belebuknak. Szakmailag. Pénzügyileg már a Mass Effect is nyereséges, pedig 1 mp gameplayt nem láttunk belőle. A republic commando klónról már ne is beszéljünk.
Micsoda rutinnal dolgozik az EA, hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Bad Pritt
félisten
Battlefront single kampány, trololo, most már minek?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gabor7th
addikt
Tiberium???!!! Yes, yes, yes!!!! De aztán el ne csesszék! Előre nem rendelem meg. Jöhetne egy Supreme Commander 3 is.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
AGE-T
őstag
Bízom benne, hogy a Battlefield nem valami 1-2 vh vonalon mozgó gameplayel jön, mert akkor a Hardline, Battlefront után ezt is kihagyom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest