- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
http://www.itbusinessedge.com/cm/blogs/enderle/hp-announces-cloud-based-linux-appliance-revolution/?cs=33566
Itt bovebben is irnak az elkezelesekrol. Pl nyomtat a gyerekenk szinezot anelkul hogy bekapcsolnam a pct. Haaat... engem igy sem hozna lazba.
Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
shark300
tag
...de támogatja a Blutootht is..., inkább Bluetooth-t
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
cucka
addikt
Hát nem tudom, szerintem ez ritka elb*szott egy konstrukció. Képzeljétek már el, hogy a nyomtató felé görnyedve, homlokodat a nyomtató felső élén megtámasztva tapicskolod a 4"-os egérmozit, mégis milyen épeszű ember fogja így használni a gépet?
Szerintem nem létezik olyan ember, akinek ugyan nincs pc-je, de mégis szeretne egy nyomtatót, aminek a bónusz funkciója, hogy a hp által előre meghatározott oldalakra fel tudod tölteni a képeidet..[ Szerkesztve ]
-
Scalpel
senior tag
De ez nem cégeknek készült szerintem. Hanem lusta home usernek...
Vállalatnál nem is tudom szoktak-e még általános használatra tintás nyomtatót használni... szerintem nem, mivel nem bírják a terhelést... csak a lézerek, ráadásul lézernél a fajlagos költség a legalacsonyabb... Ha meg hálózati nyomtatás, akkor gyakorlatilag "mininyomdát"... poszternyomtatás az más, de az nem is tartozik ide. -
5h4rK
tag
Nagyon jo, hogy ilyen ilyen sokfele csatlakozasi lehetoseg van, ez nagyon jo egy irodaban hasznalatos nyomtatonal, csak nem ertem, hogy mi a fenenek toltenek fel valamit a netre es aztan onnan nyomtatnam ki. Szvsz egy normalis ceg halozatan belul, egy reszleg szamitogepei kellene lassak egymast, ha pedig nem akkor nem a nyomtatot kell kicserelni, hanem a rendszergazdat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia