Már PC sem kell a HP új nyomtatójához

A Hewlett-Packard tegnap mutatta be új tintasugaras nyomtatóját, mely közvetlenül kapcsolódik az internetre, így a gyártó szándéka szerint megkönnyíti a jegyek, kuponok, térképek stb. kinyomtatását.

A HP Photosmart Premium TouchSmart 4,33 colos érintőképernyővel rendelkezik, hogy a felhasználó a böngésző szoftver segítségével eljuthasson azokhoz a cégekhez, akik megállapodást kötöttek a HP-vel: például a USA Today , a Google, a Fandango, a Coupons.com, a DreamWorks Animation, a Nickelodeon, a Web Sudoku és a Weathernews weboldalaira – a későbbiekben a kínálat fokozatosan bővülni fog. A nyomtató kábellal vagy wifivel tud közvetlenül csatlakozni az internetre, de támogatja a Blutootht is, hogy mobil eszközökről vagy PC-ről is lehessen nyomtatni. A felhasználók a Snapfish-re, a HP fotómegosztó és nyomtatási oldalára is feltölthetik képeiket. Emellett természetesen a szerkezet képes faxok, szkennelt képek és másolatok nyomtatására is.

HP Photosmart Premium

Nemsokára elindítják a HP Apps Studiót is, azt az online boltot, mely a nyomtatóra letölthető alkalmazásokat kínálja majd, s ahová az Apple Store-hoz hasonlóan külső fejlesztők is feltölthetik szoftvereiket.

A HP Photosmart Premium TouchSmart tervezett ára 399 US dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények