Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Mások meg pont a sok "ismerős" miatt használják. Ugye ott lehet lájkokat gyűjteni a képek alapján, oldalakat létrehozni a "rajongóknak" és eseményeket szervezni, hogy élőben is akár nyalhassák egymás pömpölőjét. Ez a réteg sose fog átmenni a Google szolgáltatásaira.
Én használom mindkettőt, nem okoz nehézséget. Pont a Hangoutssal vagyok úgy, hogy nekem meg a munkahely miatt van ott csak 5 kollégám akikkel beszélek ha muszáj. De egyébként ha nem itt dolgoznék, akkor menne a kukába. -
edward2
addikt
válasz szupermacs #76 üzenetére
Én visszaszoktam az emailre. Volt egy idő amikor fbon küldtem üzeneteket aztán rájöttem, hogy teljesen hülyeség. Fbra nem megyek fel alapból így a gmail nekem sokkal egyértelműbb. Amúgy is a komoly ismerősök száma 5 ujjamon megszámolható.
-
szupermacs
veterán
Sokaknek evidens, hogy ha tudja a másik nevét akkor FB-n rákeres és ott megy a kommunikáció. Ha az nem megy, akkor e-mail vagy telefon. Nem sok ember gondolkodik túl azon, amire neki szüksége van, vagy amit megszokott.
De a FB Messengeres matricákat nem múlja felül semmi! Majdnem annyira jók, mint Live MSN-en az animációk, amiktől a gyengébb gépek dobtak egy hátast.
Egyébként látod, ennyire nem vagyok már képben Hangoutssal sem, nem tudtam, hogy a Gmail címek már nincsenek egybekötve a G+-al. Sokaknak talán emiatt sem volt szimpi a Google. FB Messengerhez meg már nem kell a FB app sem, ha valakinek nem kell. Ott is lehet egyébként szinkronizálni a telefonszámokat és az alapján üzenetet küldeni.
-
edward2
addikt
válasz szupermacs #74 üzenetére
Nem kell G+. Sima gmail kell de úgy tudom már az sem feltétel. Én általában elkérem valaki email címét és ennyi.
-
szupermacs
veterán
Nem G+ accal használja mindenki a Hangoutsot? Mert én a munkatársaimmal csak úgy beszélgetek ezen keresztül, mivel Gmailen levelezünk. Ugye abba van beépítve az oldalon is a HO.
Az okostelefonok később terjedtek el pár évvel, mint a Facebook, így lehet, hogy az emberek amint megvették az első telefont, egyből a FB alkalmazást keresték az áruházban, mivel minden ismerősük azt használta már a számítógépen is.
-
edward2
addikt
válasz szupermacs #71 üzenetére
G+nak mi köze hangoutshoz?
Továbbá mi az hogy későn jött? 2010ben már minden androidos telefonon fent volt Gtalk.
-
szupermacs
veterán
A FB platformfüggetlen alkalmazás és weboldal, bármilyen böngészőn meg lehet nyitni bármilyen telefonról. Még régi javas alkalmazás is volt belőle.
Én is sokáig használtam a Live Messengert, de 2009-2010 környékén regisztráltam facebookra, amikor még csak üzeneteket lehetett küldeni és nem volt chat felület külön. Akkor nem futott mindig a háttérben a böngésző a gépen, ha be volt kapcsolva. Aztán bejött a chat felület és akik Messengeren ismerőseim voltak, felvettem őket FB-ra is. Onnantól kezdve egy ideig mind a két üzenetküldőt használtam, majd később észrevettem, hogy kezdenek eltűnni az emberek. Már nem léptek be MSN-re, mert a Fb-ot használták üzenetküldésre is.
Androidon 2011-2012 környékén jött egy frissítés, ami külön telepített a FB app mellé másik 2 szolgáltatást is. Az egyik a Camera volt, másik pedig a Messenger. Ez volt az elődje a mostani Messengernek is, ha jól emlékszem. Egy idő után ez eltűnt és már külön letölthető alkalmazásként jelent meg az áruházban.
Talkot sose használtam, mert a Google+ is egy teljesen kihalt dolog volt. Bármennyire akarta csalogatni az embereket, mire már mindenkinek volt regisztrált profilja, hogy használhatni lehetett volna, rég ott volt a Messenger a FB-hoz, amiről meg minek szokjanak át az emberek egy második, harmadik, vagy negyedik üzenetküldőre? Későn jött a Talk és a Hangouts. Utóbbit csak munkahelyi levelezésre használom, de nem szeretem, mert a munkahelyi kommunikációra nem szeretem/szeretik ha saját eszközt használok:
1. nem tudják figyelni a kommunikációt a dolgozók között, mert a belső levelezés nem gmailen keresztül megy, hanem céges címekről
2. nem szeretném, hogy a munkám miatt a telefonom és bármi egyéb amortizálódjon, amit ÉN veszek a SAJÁT pénzemből.
3. van céges telefon az irodákban mindenhol, amiről egymással tudunk beszélni teljesen ingyen.Nagyjából ennyi.
-
addikt
Hiányzott mint egy falat kenyér.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Chaser
legenda
Elqrták a hülye live résszel, az a sok idióta emotion...pfffff. Nekem nem volt fb de leszoktam róla. Évekig nem is volt semmi, érdekes telefonon megtalált aki akart. Lehet ha valami fizetős csak úgy derül ki ki a fontos és ki nem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Graphics
Jómunkásember
Azért halt ki, mert kb a Facebook felfutásával, és azon a Chat megjelenésével az emberek párhuzamosan használták mindkettőt, majd a MSN Messenger teli lett mindenféle vírussal, ami esetleg a platform gyengeségei miatt alakult így.
Plusz a Microsoft közösségi oldal projectje sem volt életképes, amit próbáltak mögé tolni.. Rossz piaci lépések okán alakult így...
Amúgy a QQ Messenger kinézetre és funkcióra ugyanezt tudja, csak annyi, hogy kínai.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Arra odaírom, hogy szegény cicu. Nem kell, nem kötelező mindent lájkolni, csak ha már írni/mondani kell valamit, sokan bajban vannak! Könnyebbség a lájk, illetve mostantól a emoi. De nem mindenre jó.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Patice
nagyúr
válasz enginev3.0 #49 üzenetére
Mert így lehet sormintát gyártani...
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
nagyúr
válasz VaniliásRönk #50 üzenetére
Biztos valami haver találta ki, és hosszas, éjszakába nyúló (borgőzös) megbeszélések voltak, hogy az egyes emoik hogy nézzenek ki és mit csináljanak.
1 nap alatt jobbakat szerkesztek a macskámmal
Amúgy a csillagozós megoldás is jó lett volna, csak az annyira steril, hogy nem merték vállalni, sok a dzsunka, aki csak a csili-vilire mozdul. Ők határozzák meg a piacot :/
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
VaniliásRönk
nagyúr
"...az egyébként kiváló találmány..."
Többször el kellett számolnom háromig, hogy erre ne írjak valami szaftosat. Remélem Zuckerberg ceruzája vastagon fogott...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
enginev3.0
félisten
Az a legnagyobb bajom vele hogy mi értelem egy ugyanazon kifejezést többféleképpen megjeleníteni? WoW meg like stb... nekem mind ugyan azt jelenti, értelmetlen több kifejezés rá
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Chaser
legenda
Erről még én is tudtam egyébként nem értem chatre mért nem vibert használnak az emberek, kis sw nem zabál sok erőforrást, jól is működik. Nem is használok telón fb messengert, fel se nézek telón arra a sz@rra, de pc-ről is egyre ritkábban, kár volt regisztrálni két éve
-
stratova
veterán
Ha mégsem kapcsolnák be és egyeseket csak facebookon érnél el (ingyen vagy PC-ről), javaslom ezt. Nemrég tettem fel én is, mert akit eddig elértem Gtalkon,mostanában nincs fent ellenben gyakran látogat FB-ot. Amíg nem volt fent ez az alkalmazás, már elfáradtam [agyilag] abban is, hogy kigyomláljam az idővonalamat.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kérlek, vki kapcsolja be az MSN szervereit....
Nem birom mar :/
Keresnem kell vmi alternativ, kis eroforrasigenyu csevegoszoftvert, amit minden ismeros hasznal esetleg... Ez volt az msn... Mara semmi nem maradt belole...
-
Sanchez638
addikt
És ez miatt nem látom, mennyien irtak az adott cucchoz...?
Számom az adatlapomon.
-
DithenS
senior tag
De jó,bár olyan buzis ez a smyle,msn-en régen jobbak voltak.Olyan unisexesek
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Hurrá.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Den Hadnagy
senior tag
-
Patice
nagyúr
Ez kezd már olyan MSN-es lenni.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Chaser
legenda
ezkellettazemberiségnek'
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz dajkopali #15 üzenetére
Hááát...
Szerintem attól tartanak, hogy bizonyos emberek nem tudnák elviselni ha valaki dislikeolná a dolgaikat és ebből lennének feszült helyzetek. Már pedig ilyen emberből biztos nem kevés van fent, pl. remek FB vitákat meg trollkodásokat szoktak kiposztolni a napi... oldalakra.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
szupermacs
veterán
El is kezdtem "agyoncukiskodni" az ismerőseimet. Jó lesz ezzel kiborítani mindenkit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végül is mivel győztek meg?
Csak most a szilveszter éjjeli italozás eredményeként kerülte fel a fészre, szóval ez az elmondták nekem kimaradt. A mostani hír meg kb. olyan szintű hihetetlen fejlesztés, mint hogy gyurika jókedv esetén a piros, kevésbé jókedv esetén a kék lapátot viszi le a homokozóhoz.
Őszintén szólva elég gyerekes ez a minősítési rendszer ezekkel az idióta arcocskákkal. Oké a fészre mindenkit beengednek, de attól ez még nagyon dedós megoldás. Foghatták volna az android csillagozós rendszerét pl...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
30z.Samu
félisten
Én csak most vettem észre, de ez a grafika nagyon emlékeztet az Androidra...Androidos-osik az egész (szép magyar szó )...Ha nem lennék ennyire ráutalva (gondolok itt a kapcsolat tartásra), lazán törölném magam a fenébe.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Lacee1986
senior tag
Nálam ez már hónapok óta van. Eddig a többségnek nem is volt ilyen lehetőség?
-
eventus
veterán
Na, talán most már tuti lesz fb fiókom
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
ScrapUnit
aktív tag
Ennek is annyi értelme van, mint 1 marék lepkének Dedó az egész komolyan mondom
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
törölt tag
Much innovation! Wow!
Pukkanjon már ki ez a lufi, könyörgök.
-
Andrejka
csendes tag
Ismét egy kicsit tartalmasabbnak érzem az életemet és ma is volt miért kikelni az ágyból!
/sarcasm off -
Richie86
senior tag
Ennek hírértéke van?
-
xmaas
őstag
Haz kellet volna csinalniuk egy "dislike" opciot is ha mar szeretni meg "likeolni" lehet valamit , egy olyan hanyos kis emotikon boven jo lett volna lehessen nyomni a sok szemetre amit posztolnak hatha eszreveszi egyesek magukat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest