- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én nem csoportos beszedést csinálta, csak utalom a zsetont. Olyan számlám van, ahol az utalás ingyenes, így plusz teher nincs, és azt bármikor ki tudom nyomtatni akár otthon is, hogy befizettem valamit, így nem kell egy szekrény alját megtöltenem a sok-sok sárga csekkel. Az egyetlen amit csekken fizetek, az a házvásárlás utáni illeték a NAV felé. Aztán ha az is lejár, minden happy lesz, azt az egy kicsi dobozt is elteszem örökre egy hátsó zugba, hátha nem is kell majd elővegyem többet. Ja? És így én látom, hogy mikor mennyit utalok, nem utalom el kétszer ugyanazt, nem utalok "véletlen többet". Nálam is bepróbálkozott a gázszolgáltató egy 10x-es összeggel, nem is kellett szinte semmit mondjak, oda tettem a csaj orra alá az addigi számlákat, az akkori túlszámlázást és a fényképet a gázóra aznapi állásáról (4 helyett 40 köbm. lett kiszámlázva "véletlenül"), egyből bocsánatot kért és javította.
Új hozzászólás Aktív témák
it A legfontosabb: a jövőben nem vonnak súlyos pénzeket a csekkek után, ha kártyával fizetünk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Kiválló állapotú Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad T14 Touch Ryzen 5 Pro 5650U 16GB 256GB NVME SSD
- Nintendo Switch Oled Zelda Limited Edition + Skull & Co. Grip (garanciás 2025. Novemberig)
- Eladó Nintendo Switch Account
- Tasco céltávcső 3-9x-es zoom - Fém szerkezet, Airsofthoz és légpuskához, védőkupakkal.
- Castlevania II (2) Belmont's Revenge GameBoy Classic játék
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest