- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- eBay
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Szerintem nem gaz, ha veszek egy telefont megszokom, veszek egy xbox-ot, jeee ez olyan mint a telefonom, egybol tudom hasznalni, veszek egy laptopot, jeee ez olyan mint tobbi, nem kell bogaraszni mert tudom mi hol van. Nem menosegbol csinaljak hanem igy be lehet huzni a vasarlot.
-
Psych0
őstag
A hozzászólásaid felidézik a gyerekként az incredible machine játékkal eltöltött napjaimat. Abban volt ennyi mozgó, villogó sprite.
Elég egy smiley is! Egyébként pedig The Incredible Machine.
[ Módosította: #65675776 ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Dilikutya
félisten
Pedig elég sokban van hadveres virtualizáció. A 20 ezer forintos procimban is.
mobal: Miért kell egységesíteni? Lehet, hogy a Metro tableten, mobilon jobb az Aero-nál, asztali környezetben viszont nem úgy tűnik - még nem próbáltam ki a Windows 8-at, így személyes tapasztalatom nincs.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Gabcseee
tag
+1
ehhez már csak egy dolgot tudok hozzáfűzni: Végleg kinyírta a Start menüt a Microsoft a Windows 8-ban
Egy dolog nem fér a fejembe, hogyan gondolhatják komolyan ezt a visszafele totálisan inkompatibilis giccsparádés oredenáré hodály nagy bughalmazt redmondék a jelenleg a piacon futó gyakorlatilag mindent tudó, igényes felülettel ellátott Androidos konkurrenciák mellett amik még a Microsoft szoftvereivel is kompatibilisebbek, mint a Microsoft szoftverei a saját rendszereikkel??
[ Szerkesztve ]
-
Attichu
csendes tag
Neeee... Miért teszik ezt velünk??? Minek kell ezt a sok sz@r beta fost kiadni??? A sok idióta ügyfelem meg ismerősöm pakolja ezerrel a gépre, hogy ez milyen f@sza Winfos8 aztán meg hozzák a gépeket nekem hogy semmi sem megy rajta. Ugyan már kérem miért???????
-
Gabcseee
tag
Két dolog:
1. több ezer gépet szervízeltem már , szakszervízben is, magán úton fusiban is, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány kuncsaftomnak volt VT/x , VT/d támogatású processzora.
2. a másik dolog az hogy én virtualizáltam már akkor szimpla magos 400 Mhz környéki, 128-256 MB ramos Celeroncsokban XP-t , 2002 környékén, hibátlanul, és gyorsan, 64 mega virtuális rammal, amikor még hírből sem ismerték a multikóros processzorokat
Tehát az hogy nem indul el a Win8 ha egyébként megkapja a gépigényét (1 GB ram, 1 GHz) viszont az őt hosztoló processzor nem támogatja a VT/x-et az bizony hogy a Windows 8 hibája, mert szándékosan ellenőrzni, hogy virutális gépben fut-e, magyarán SZÁNDÉKOSAN NEM INDUL EL !
Én pedig SZÁNDÉKOSAN nem fogom a gépemet szétb**ni a tesztje miatt, és széttrancsírozni, az egész gépemet, Master Boot Recordostul, és az összes Boot Sectorom feltúrásával még egy Windóz 8acska kedvéért sem
Ha nem lenne ekkore egy gagyi giccsparádé, akkor talán szánnék rá annyi időt, hogy készítsek a gépem jelenlegi állapotáról egy FULL disk image-t MBR-estül és utána lehetne a Windows8nak szépen vadul tönkretenni, és szándékosan bootolhatatlanná tenni az összes előző Windows verziót, mint ahogy az bevett szok(p)ás a Windows Viszta óta ugye... ahol a Viszta telepítése egyben azt is jelenti hogy szépen elfelejtheted az XP-t illetve külön szakkönyveket kell kiolvasnod, hogy hogyan lesz hajlandó engedélyezni az XP indulsát. A visszafele szándékosan félig (se) kompatibilis NTFS fájlrendszerével és a marhajó boot menedzserével, mert neeeeeem nem volt jó 10 évig a boot.ini-t átszerkeszteni, notepaddal, áááá külön programokkal kell sz*pni ahoz, hogy a bootmenedzsert átkonfiguráld... kínkeservesen
Nos ennyit a Viszta és az utána kijövő opercáicósnak titulált rendszerek "fícsöreiről"[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
melyik a legjobb progi a virtuális os futtatására?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
latyika94
csendes tag
Aki felteszi az megnézi hogy esetleg update formában lehet-e magyar-t leszedni ???
-
villamos
őstag
Itt vannak az iso -k:
[link]
Tök jó, van török nyelven is!A telepítőnek a kórkettő sem tetszik úgy tűnik, tehát nemcsak az áemdével van baja...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
hjanos1
senior tag
Akinek nem megy a procijával:
A telepítő exe bugja.
innen szedjétek le az ISO-t, DVD-re kiírva, vagy pendriveról probléma nélkül feltelepül.The Factory Must Grow
-
Airedhyal
aktív tag
válasz latyika94 #25 üzenetére
Nekem is a procra rinyál, érdekes módon a CP verzió meg vígan szaladgál a laptopon.
Na mind1, ha már a 2magos celeron -ra ezt írja, a 2magos Athlon -t meg se merem mutatni neki.Windows 8 Release Preview works great on the same hardware that powers Windows 7:
Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster
RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)
Hard disk space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver
Additional requirements to use certain features:
To use touch, you need a tablet or a monitor that supports multitouch.
To access the Windows Store and to download and run apps, you need an active Internet connection and a screen resolution of at least 1024 x 768.
To snap apps, you need a screen resolution of at least 1366 x 768.
Internet access (ISP fees might apply)
-
latyika94
csendes tag
Jól látom hogy a Releas Previewba sincs magyar még ?
[ Szerkesztve ]
-
Talma
tag
6 évvel ezelőtti core2-esekben, meg athlon x2-esekben, ami nem workstation, meg nem szerver CPU, hanem csöves, konzumer, pórnépnek szánt gettó processzor, na már azokban is volt hardveres virtualizáció. Az nehogy az OS hibája legyen, hogy dzsunka, fos, vagy öreg hardvered van, és mégis virtualizálni akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
hjanos1
senior tag
Nézd meg jobban, amit én linkeltem az Release Preview.
ctrl+f5The Factory Must Grow
-
Rickazoid
addikt
-
addikt
nálam a cons. prev. fut virtualbox-ban (dev prev is futott).
oracle vb 4.1.8 r75467 (frissebbet még nem raktam fel)
2 mag, 2 gb ram, 40gb sata hdd, ide odd, 256Mb vga
Phenom x4 945-ön futtatva.
@#15
Uí.: tanulj meg írni ....
1, nyugi
2, utóirat rövid 'i'-vel van.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
hjanos1
senior tag
-
Gabcseee
tag
Nekem eddig minden OS-t sikerült VirtualBoxban (is, többek között) virtualizálni, még a drágalátós Winf... dows 7-et is. Az hogy nem viszi a VBOX a Win8-at az apalosan leminősíti ezt az OS-nek látszó bughalmazt, de nem kicsit, hanem nagyon.
Majd ha lesz miről beszélni akkor írtjatok !
-
leviske
veterán
Az a baj, hogy próbálni csak éles rendszer formájában tudnám aktívan, de ahhoz meg félek, hogy belefutnék egypár bugba. Valakinek infó arról, hogy mit lehet tőle várni?
-
Kronos3000
senior tag
Én már vagy nyolcszor feltettem,és leszedtem egy teszt hdd-re,különböző linuxokkal is közösködött...valahogy képtelen vagyok megszokni.Minden linuxal elbánok,van több is amelyiket szeretem,de ezt a logikát képtelen vagyok a magamévá tenni.Gyors...bár ha azt nézem,hogy egy puppy merevlemezről indulva,mennyi idő alatt lesz használható...és a programindítás...hááát....ez a gyorsaság nagyon relatív.... Egy darabig még biztos marad nálam a win7-linux páros
Wasabi...
-
fesii
aktív tag
Kiváncsi leszek mi lesz ebből a win8-ból. Engem csak a metro idegesít azon kívül semmi, bár csak kipróbáltam mindennapi használatnál még nem tudom...
Az biztos, hogy bitang gyorsan felkúszik és alapjába véve sztem gyorsabb ís...
Egyenlőre még nem tudom, hova tenni..... -
őstag
Nagyon kíváncsi leszek a fogadtatásra,de szerintem bejön az 1 win beválik,1 win kihagy ütem.
Semper fi!
-
nagyúr
Hát amennyire terheltek lesznek a szerverek tuti elseje lesz. Akik ki akarják próbálni azoknak a 2%-a fogja ma kipróbálni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!