Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pussca
csendes tag
válasz gtasystem #57 üzenetére
Gtasystem te egy tipikus user vagy bammeg. Igen, hülye is. Nem kicsit, nagyon. Vitatkozol bele a nagyvilágba, holott közöd nincs a témához. Szerinted az ügyfélkaput évente 1szer használják, tehát akkor felesleges. Szerintem pl az orvos is felesleges mert a mult évben nem is voltam beteg. Sajnos úgy néz ki, hogy azok a pöcsök akik megtervezték és kivitelezték az ügyfélkaput azok nem sokat értettek hozzá, mert pl egy eccerü cluster-rel simán ki tudsz szolgálni több (tiz)ezer usert is. Persze kell a megfelelö hardver, de nem hiszem, hogy a pénz hiánya miatt nem oldották meg. A téma másik része meg sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. A userek többsége 99%-ban hülye, a maradék 1% meg az a poweruser, aki azt hiszi, hogy ért hozzá. Pedig nem
Az úthenger alatt fekvő ember mosolya sohasem őszinte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest