- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 7
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
REXIS
tag
válasz Stauffenberg #42457 üzenetére
Nekem is JDI van, csak LG szervizben cserélt.
-
REXIS
tag
Az ebayen található kijelző+keret kombinációk közül melyik OEM? Kicserélném itthon, de egy ismerősömnek a szintén onnan rendelt kijelző az enyém mellé téve nagyon fakó, annak ellenére, hogy a tesztprogramok szerint JDI.
-
REXIS
tag
Azt hiszem, mehetek csereutalványért.
Felvettem az ágyról a telefont, fel akartam oldani, amikor szürkén villogó kijelző fogatott. Kivettem az akksit és visszatettem, ezután bekapcsolt a telefon normálisan, működő kijelzővel, azonban a 4 sarkon bevilágítás látható. Ezt nem értem, ugyanis ilyen általában fizikai behatás következtében történik, itt meg fél perccel előtte tökéletes volt. Harmadik alkalom lesz, hogy teljesen behalt állapotban viszem szervizbe... -
REXIS
tag
válasz kovaszoskeny #41080 üzenetére
Úgy értem, hogy a telefonra vonatkozó egy év garancia lejárta után. Mivel a készüléket 2015 augusztusában vettem, ennek már vége, csak a cserélt alaplapra való garancia és a 2 éves szavatosság él. Tehát ebben az esetben is lehet csereutalványt igényelni?
-
REXIS
tag
válasz kovaszoskeny #41077 üzenetére
Az egy éves garin túl is?
-
REXIS
tag
A telefon megint elkezdte csinálni a bootloop előjeleket, azaz néha lefagy és újraindul, azonban még sikeresen bootol. Ha bevinném, ez lenne a harmadik alaplapcsere. Ilyenkor már jogos csereutalványt kérni? Érdemes megvárni míg megtörténik a baj? Azért nem tenném szívesen, mert a fővárostól elég messze vagyok, így nem tudnék azonnal a szervizbe rohanni vele
605-ös alaplap van benne, július 11-én történt az utolsó csere. A számla és az összes eddigi szerviz munkalap megvan. -
REXIS
tag
Valaki tudna segíteni 6.0 alatti rootolásban? Egy link is elég lenne a leírással (akár angolul).
Tudom, hogy BL nyitással jár, de ha már lejárt a gari, szeretném kihasználni a lehetőségeitG4 TweaksBox működik 6.0 alatt is?
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
válasz Saccco #27538 üzenetére
Nem védett, de így belegondolva lehet jót tenne neki egy FR, ennyi idő után. Marad az LG Backup. Igazából sajnálom is ilyenért bevinni, mert ezt az apróságot leszámítva tökéletes, az üzemidő is jól beállt. Na meg a screen protectornak is búcsút inthetek, szerintem másodszorra nem lehet olyan szépen feltenni.
-
REXIS
tag
Ha beviszem a telefont szervizbe az ismert beégés probléma miatt, mindenképp nyomnak FR-t? Egyszerű LCD cserénél is?
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
válasz Disla87 #21791 üzenetére
Ugyanez történt az enyémmel is, szerintem a telefonnal van gond, nem a matricával. Redditen többen is hasonlót tapasztaltak: [link]
A töltő felvillan, ha a QI matrica rendesen érintkezik a telefonnal, de a telefon nem jelez semmit.
Kikapcsolt állapotban még nem próbáltam. -
REXIS
tag
Ilyen ünnepi fények mellett nem bírom, hogy ne fotózzak le mindent
Teljes méret: [link]
Egyre kevesebbet cipelem magammal a DSLR gépet Kár, hogy a V10 videós funkcióit nem kapta meg...
A korábban említett program (Camera FV-5) mit enged beállítani? -
REXIS
tag
Egész jól teszi a dolgát az OIS, nálam néha több másodpercet is megfog. Ilyesmi képeknél viszont a lencse tisztaságára nagyon kell figyelni, mert ha egy kis szennyeződés is van rajta, a lámpafény helyén csúnya paca lesz. Képfeltöltésre milyen oldalt ajánlotok a Drive-on kívül? Az imgur láthatóan tömörít, ront a kép minőségén.
-
REXIS
tag
válasz Stauffenberg #13338 üzenetére
Én szívesen segítek, átnézem a lapot és írok privátot. Már engem is kezd érdekelni, mi az oka annak, hogy ennyi ideig a szervizben tartják...
Tapasztalatok a mályvacukros szoftverrel kapcsolatban:
Nem változott túl sok dolog, de ami igen, az csak pozitív irányba Az alkalmazásváltónál ha bezárok egy appot, mostantól egy pillanat alatt kimegy oldalra, nem kell annyit várni mint 5.1 alatt. A háttere is sokkal szebb lett, a korábbi szürkeség helyett már az eredeti kezdőképernyő háttér van ott is. A kamera app kb ugyanaz, csak a "Kézi" (ebben nem vagyok biztos) mód át lett nevezve "Manuális"-ra. Akksiban nem tapasztaltam túl nagy változást, talán később többet tudok mondani róla. Az appok is gyorsabban indulnak, mint a korábbi rendszerrel, az animációk szebbek, folyamatosabbak, több van belőlük. Aki eddig hezitált, nyugodtan rakja fel, LGUP programmal hihetetlen gyorsan és egyszerűen megy, nem lehet semmit elrontani.[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Kevesebb, mint 24 órán belül kész lett a teló, főpanel és LCD cserével. Az üvegfóliám ugrott, de az új LCD-vel két legyet ütöttem egy csapásra
-
REXIS
tag
válasz kisJack #12654 üzenetére
Igen, az teljesen rendben van. Úgy tudom, ha az LG Márkaszerviz visszautasítja a javítást garanciajegy hiányában, az Expansys vállalja a visszaküldés költségét, és kiküldik szervizbe máshova. Mivel nekem elfogadták a számlát a Váci úti szervizben, ezért ezzel nincs tapasztalatom.
-
REXIS
tag
válasz Quqesz #12646 üzenetére
A kijelzővel vagy a GPU-val lehet valami, megjelenítési gondok jöttek elő. Csíkozódik és vibrál a kép, majd eltűnik és csak a háttérvilágítás marad.
Szerintem ugyanúgy a main boardot kell teljes egészében kicserélni, mint annak a két embernek, aki korábban írt ide hasonló problémával.
-
REXIS
tag
Sikerült leadni a telót a központi szervizbe, elfogadták az Expansys számlát IMEI számmal
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Érdekes dolog történt. Korábban írtam a hibáról, hogy a kijelző nem kapcsol be. Mivel vidéken élek, ismerősön keresztül kell eljuttatnom a telefont a központi szervizbe. Erre várakozva a készülék dobozban feküdt pár napja teljesen feltöltve. Ma kíváncsiságból megpróbáltam bekapcsolni, és nagy meglepetésemre sikerült. A kijelző működik, most éppen alkalmazásokat optimalizál. Szerintem valahogy sikerült szoftvert frissíteni vagy resetet csinálni a tudtom nélkül.
Szerk.: Egyik se, V10D van fent érintetlenül. Most csinálok egy backupot és egy resetet.
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Beszéltem az LG ügyfélszolgálattal, győri szervizponton keresztül fel tudom küldeni hozzájuk. Valóban elfogadják a számlát, amin az IMEI szám fel van tüntetve. Természetesen ajánlották a factory resetet, amit épp a kijelző miatt nem tudtam megcsinálni korábban se. Akiknek szintén ilyen hibát produkált a G4, mire jutottak azóta?
-
REXIS
tag
Tegnap írtam a problémámról. Hogyan tudnék ebben az esetben hard resetet csinálni? Mármint anélkül, hogy a telefon kijelzőjén bármit látnék. PC-vel lehetséges? KDZ-vel inkább nem esnék neki ilyen állapotban
-
REXIS
tag
válasz Aryon87 #11438 üzenetére
Csak akkor kezdj aggódni, ha a grafikus elemeket zavarosan jeleníti meg a telefon. Az alábbi képet neten találtam, nálam ennél kicsit durvábban nézett ki.
(#11439) Nikaré: Sokkal részletesebb leírást én sem találtam róla. Aki bevitte, azt mondták neki, hogy ismert hiba, majd kicserélték.
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
-
REXIS
tag
Ajjajj... Az elején nem foglalkoztam vele, mert egy újraindítás megoldotta, most viszont elég durván előjött a hiba, amiről itt is írnak... Scroll közben kettőosztódik a képernyő, sokszorozódnak rajta a dolgok. Ha lezárom és újra feloldom, csak a háttérvilágítás kapcsol be, olyan, mintha a GPU feladta volna. Most már resi után is csak fekete képernyő. Érintésre, gombokra ugyanúgy reagál, "vakon" tudom használni a telefont.
-
REXIS
tag
A vezeték nélküli töltésre mi a legolcsóbb megoldás? Meg lehet rendelni valahonnan a QI matricát és a töltőt egyszerre? Ha nem gyárit veszek, az is jól fog működni?
-
REXIS
tag
válasz Nagytoll #8861 üzenetére
Már világos, köszönöm
Közben megtaláltam a te leírásod is, csak az a gond, hogy ezek között nincs H815 V10.andreas49: ez lenne a rossz link?
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Az eddigiek alapján jól értelmeztem, hogy rootot csak romcserével lehet elérni? Van egyszerűbb mód a erre? Bocsánat a hülyeségemért, a korábbi készülékeimnél hozzászoktam a pár kattintásos módszerhez.
-
REXIS
tag
Valaki feltette már a legutóbb linkelt romot?
A statusbar ikonjai (Wifi, térerő) alapból AOSP kinézetűek, vagy Xposed modul kell hozzá? -
REXIS
tag
válasz batai15 #7122 üzenetére
Viszonteladó, olcsóbban megkapja és kis profittal továbbadja. Expansys számlát ad, amit az LG szerviz elfogad. Hozzáteszem, garanciajegyet az Expansys semmilyen formában nem mellékel, akkor sem, ha közvetlen tőlük rendeled. Én még szerencsére nem, de ismerősöm javíttatott már garis készüléket expansys számlával.
-
REXIS
tag
válasz batai15 #7117 üzenetére
Ha Expansys, akkor őt ajánlom, jelentősen olcsóbb áron el tudja hozni onnan a dolgokat. Ha nem bízol benne, személyes átvételre is van lehetőséged, én is így vettem át a G4-emet.
Nem reklámozni szeretném, de nagyon korrekt tag, és neked se lenne hátrány olcsóbban megszerezni a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!