-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Stauffenberg #34468 üzenetére
Bl nyitása rendeltetésszerű használat? Ez le van írva?
Ha igen akkor nem szóltam, de ha nincs én nem vennénk annak.34466: akkor példa kiegészítve azzal, hogy tó után nem lett baja motornak, de egy év múlva megkotlik. Szervíz nem fogja garanciába javítani ha észreveszi. Lehet nem a tóvíztől halt meg, de bizonyítsd.
Jelen helyeztbe elég sokmindenbe belenyúlhatott volna amihez szakértőként se biztos hogy jó, de lehet nem is ért hozzá, mint ahogy nem kell mindenhez érteni. -
pit stop
addikt
válasz
Stauffenberg #34456 üzenetére
De ez olyan szituáció, hogy 2 éves kocsijával belehajt a tóba, majd beviszi, hogy 3 év gari van rá, de nem indul, meg szottyos az ülés. Kocsit azért hoztam példának, mert kézzelfoghatóbb szoftveres dolognál. Gyártónak/Kereskedőnek teljesen igaza van, és ha mi lennénk másik oldalon sem tennénk másképp.
Sajnálom én is usert, de ez van. -
pit stop
addikt
válasz
Flashback #34365 üzenetére
Első körben cseréltetném lehetőleg mindkettőt - szervíz is valószínű ezt mondaná. Ha azzal van gond akkor ők nem tudják tesztelni, tehát szoftverfrissítéssel kapnád vissza, és addig se lenne telefonod.
Ha akkor is tudod reprodukálni akkor szervíz - vagy ha valakinek van okosabb ötlete megírja.Sarcasm: Bármilyen hiba esetén bootloop előjel
-
-
pit stop
addikt
válasz
vigyori78 #32151 üzenetére
Az elsőnél az a keret tényleg fém? Csak mert vettem én is egy tokot, ami fémnek látszik, aztán mire megjött rá kellett jönnöm, hogy nem az.
Nekem van egy S-line tokom, meglepően jó a fogása vele a készüléknek, ajánlani tudom.
Van 1 M&M's tokom is, azt nem ajánlom, mert könnyen lejön (de ha nem business telefon mindenkinek bejön, főleg nőknek)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest