-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Viktor0610 #18567 üzenetére
Nem tudom a vodánál meg a telenornál, hogy megy, de a telekomnál adtak nekünk, igaz szóltunk, h mikro simünk van. (Nem g4-be)
-
Bontógojó
csendes tag
válasz
Én is adapterezem
735lumiáról jöttem(ami ugye nano simes)G4re,ezer forint volt az átalakító,eszembe sem jutott hogy kártyát cseréltessek,hiszen így bármikor bármilyen készülékbe használható simkártyám van.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
A céges tényleg bonyolultabb, céges előfizetésnél minden létező ügyintézés bonyolultabb úgy nagyjából tizenhatszor, mint lakossági előfizetésnél. De aki teheti és nem költözik néhány havonta egyik telefonból a másikba, annak bőven elég csak kérni egy új SIM-et a szolgáltatótól.
Persze nem akarom senki kedvét elvenni az adaptertől, aki akar, adapterezzen. Megígérem, hogy engem aztán nem fog zavarni.
-
leslien
nagyúr
válasz
nálam is alap tartozék az adapter....
na meg attól függ h mikor cserélt vki sim kártyát mert az sem adják olyan könnyen....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest