- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Na egy kis GPGPU acceleration-t én is elviselnék Excel-be és Access-be, bizonyos esetekben jelentős gyorsítást lehetne elérni, de erre kicsi az esély jelenleg, még a MS SQL Server se támogatja az acceleratorokat.
Ezeket a KuTools féle tool-gyűjteményeket nem nagyon csipázom, mert általában az összes funkciónak kb 1-2%-a olyan, amire azt mondom, hogy hasznos, a többi mind olyan dolog, amit vagy alapból is meg lehet oldani az excelben (ha nem egy, akkor két vagy három kattintással), vagy pedig számomra teljesen haszontalan funkció
Szóval inkább csak ne integráljanak ilyesmit.
Most végignéztem ennek a KuTools-nak minden funkcióját, egyedül a sort worksheets funkció az, amit tud, és régóta hiányolok az excelből, mindig makrózással kell megoldanom.Van persze nekem is egy halom dolog, amiket szeretnék az excelbe, de azoknak a többsége egyik ilyen tool-gyűjteményben sincs benne. Ha pedig a Földön mindenkinek a kedvében akarnának járni, akkor eléggé átláthatatlan (nameg instabil és lassú) lenne az egész excel, így is gyakran a bőség zavarában vagyok, és az veszi el az időm nagy részét, hogy kiválasztom az adott probléma 3-4 különböző lehetséges megoldása közül a legoptimálisabbat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest