Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Szimpatikus megoldás, lehet kipróbálom végre az Opera-t is!
Ad hoc megosztáshoz talán a legegyszerűbb, amit hallottam.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
fatal`
titán
Már több hónapja Operát használok a betegeskedő és egyre lassabb FF helyett és egyáltalán nem bántam meg a váltást.
-
Oscee
csendes tag
Évek óta Operát használok, egyedül a Chrome tetszik azon kívül, de ugye az elég kőkorszaki Operához képest, hiába oly' gyors.
Pont kellett nekem egy hasonló funkció - bár van saját tárhelyem, de talán így lesz a legegyszerűbb képeket és dokumentumokat egyesekkel megosztani (a gép úgyis fut a nap nagy részében)...
-
MODERÁTOR
Úgy nézem, hogy most már élesben is bekapcsolták az ikont az értesítési területen. Engem mondjuk ez zavar ott, majd valahogy el kell tüntetnem onnan.
-
ZCoyote
őstag
Arról lehet tudni valamit hogy ez mennyire biztonságos? Pl a webserver vagy a file sharing része. Végülis a gépedhez férnek hozzá. Illetve még portot is kell nyitni a gépen.
Romani ite domum.
-
ntomka
nagyúr
Én úgy látom, hogy nem lehet rosszabb ebből a szempontból, mint egy torrent kliens.
Egyébként oda meg vissza nem vagyok ettől a unite-tól. Ha a webszerver része tudna pl php scripteket futtatni, és tudna a gépemen csatlakozni egy adatbázis szerverhez, akkor azt mondanám, na igen, ez valami. De mikor még béta állapotában kipróbáltam, nem tudott ilyesmit. Azóta rágyúrtak erre, valaki?
Persze lehet én vagyok ezzel szemben nagy igényű, de szerintem sok amatőr és profi programozó lecsapna erre ha tudná ezt is!ツ Headphones on - World off
-
cucka
addikt
Egyébként oda meg vissza nem vagyok ettől a unite-tól. Ha a webszerver része tudna pl php scripteket futtatni, és tudna a gépemen csatlakozni egy adatbázis szerverhez, akkor azt mondanám, na igen, ez valami.
Ha ilyen igényeid vannak, akkor telepíts fel apache-t, php-t, adatbázist és oldd meg. A unite elvileg azoknak készült, akiknek nincs szükségük ezekre, cserébe szeretnének 2 klikkel szervert léterehozni mindenféle rendszergazdai és apache ismeret nélkül.Persze lehet én vagyok ezzel szemben nagy igényű, de szerintem sok amatőr és profi programozó lecsapna erre ha tudná ezt is!
Mondom, a megoldás a problémádra széles körben ismert és alkalmazott. Kb. olyan igényeid vannak, mint ha a Windows-ba beépített rajzolóprogramon kérnéd számon a Photoshop funkcionalitását. -
ntomka
nagyúr
-
nagyúr
Már több hónapja Firefoxot használok a betegeskedő és egyre lassabb Opera helyett és egyáltalán nem bántam meg a váltást.
Kb. ennyire kapcsolódik a hírhez a postod.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
chepavel
aktív tag
Ez a "fícsör" azoknak készült, akik nem akarnak tudni arról, hogy mi az az apache, vagy php. Teljesen más a célközönség..
De, még várhatunk egy-két hasznos kiegészítőt hozzá szvsz..Kár, hogy megint nem bírják az opera szerverei, és nem lehet megint csak kínkeservesen leszedni tőlük.. Ha jól emlékszem, pár verzió óta ez van..
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Louro
őstag
Hát pont nemrég volt itt a hír az egyik fórumban, hogy még az IE8 is gyorsabb, biztonságosabb, mint a FF Az Opera nyert, no comment
De ne legyen ebből FF vs Opera vita, kinek mi jön be. Utálnék mindenféle extension-öket telepítgetni :S Operában meg minden benne van, ami kell.[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
MODERÁTOR
Érdekes, én mikor reggel olvastam a hírt, máris mentem letölteni, mert Update-en nem tették még közzé, és fél másodperc sem volt amíg letöltődött, mind a kétszer, mert kettő verziót szedtem le. Persze ez egy népszerű böngésző, előfordulhat, hogy megrohamozta a világ minden pontjáról a hatalmas felhasználóbázis a szervereket és ezért belassultak kicsit.
-
törölt tag
Le is töltöttem gyorsan az Opera webszájtjáról
-
ntomka
nagyúr
válasz fledgling42 #16 üzenetére
Szerintem nem egyedi az igényem. Még a béta időszakában keresgéltem, és külföldi fórumokon is sokan hiányolták ezt a funkciót.
ツ Headphones on - World off
-
kozyadam
tag
Web Proxy, ott van a bekapcsolható alkalmazások között. leírásban pedig, php/perl/python/... scripteket említ, érdemes kipróbálni
a részletek között pedig említi, hogy a helyi gépen futó webszerver által kiszolgált tartalmat teszi elérhetővé, 1 próbát mindenképp megér
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest