Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
Ritkán használtam... Kb. csak "vész" esetkor. Nincs a programban automatikus frissítő?
-
WonderCSabo
félisten
Nem rossz ez a VLC, de a Media Player Classic HomeCinema az igazi.
-
Csabee.
nagyúr
válasz WonderCSabo #4 üzenetére
szerintem jó a VLC is csak szabhattak volna valami szebb külsőt hozzá.. én eddig az rc1es verzióját használtam azzal sem volt gond. de ez így már tökéletes lesz
Üdv: Csabee.
-
vtechun
veterán
jo a vlc, csak a kezelofelulet eleg gany sokmindent tud, de elegge korulmenyes emlekszem amikor 2004-2005 kornyeken mar lanon nyomtuk haverral a videosztrimet vlc segitsegevel
-
HyP3b0y
senior tag
Én csak VLCt használok, mert ehez van iPhonehoz normális VLCremote program és nem kell nyitogatni portokat, simán működik vele minden
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
MODERÁTOR
Hát, igen. Végre megértük ezt is. Jómagam is használtam néha, jó benne, hogy bele vannak forgatva a kodekek, mármint a wines verzióba legalábbis. Jól jön ez olyan gépekre, ahol nem rendszergazda az ember és nem tudna enélkül filmet lejátszani. Amúgy kezelőfelületileg nekem sem jön be, meg használhatóságilag sem az igazi. Linux alatt meg pláne van jobb is.
-
anulu
félisten
ebben remélem már van proxy kezelés és nem kell parancssorozni, amitől random elszáll, valamint azt is, h rendes FTP authentication-t pakoltak bele, mert a 0.9.mittomén csak anon-ra hajlandó felmenni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
PuMbA
titán
Linuxon használom csak,ott a legjobb. Windows-on az MPC-HC megelőzi a hardveres gyorsítás miatt,de amúgy ez az 1.0.0 verzió már ugyanannyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Én jó ideje ezt használom. Maximálisan meg vagyok vele elégedve... Mondjuk az is tény, hogy soha nem voltam codec-pack párti. A VLC előtt ffdshow + ac3 filter kombináció ment...
-
Male
nagyúr
Lecseréltem a régit (0.9.9 talán?) erre... nem kellett volna. Az újabb filmekkel nincs baj, de a régi WMV-ek szaggatva játsza le... gyakorlatilag nézhetetlen
Már régebbe is volt vele gondom, akkor az MPEG1 lejátszást rontották el... most meg ezt. Ok, hogy a hangsúly az újabb codeceken van, de azért a régieket is illene legalább ugyan úgy lejátszani, mint ahogy a korábbi verziók tudták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest