- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Halihó! Az előzményeket+kedvnceket át lehet vhogy szedni más böngészőből?
[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
Szíved joga, hogy ne használd. De talán valóban többet ért volna a hsz ha valami információt is tartalmaz.
Más:
Én egyenlőre 10.5.6 alá tettem fel és ez a 3.x verzókkal szemben végre tartalmaz is jelentős újdonságokat. Mindig is imádtam a Safarit, annó amiatt vettem meg az első Mac-em is de ez tényleg nagyon gyors lett. A Top Sites és a Visual Bookmark tetszetős és használható funkció és végre vállalható Windows alatt is a böngésző. Viszont a kék betöltő csík hiányzik. Azt kérjük vissza.
Amúgy valóban nyúltak a Google-től is de szerintem ez nem baj mert okos dolgokat vettek át. -
vehement69
senior tag
nem veszik el a 'feeling', csak van 'Windows-os kinézet'.
Amúgy elég jó, főleg, hogy ez még csak a béta Én mindig is a Safarit preferáltam az összes többi böngészővel szemben (még akkor is, amikor nem alakult ki az Apple márkával való szimpatizálásom.. pontosabban a Safari miatt kezdett kialakulni ). Nekem ez az új tabos dolog nem jön be egyedül, de majdcsak megszokom :S Snow Leo alatt még jobb lesz amúgy, mint Win-en! Amúgy a BeszMac-et is nézzétek, ott kicsit több infó van róla!
I am cancer in your bones
-
Keem1
veterán
Még nem tettem fel, de erősen meggondolom, hogy telepítsem-e. Az előző azért tetszett, mert az olyan "safaris", a négyesben pont ez a feeling veszne el?
-
Dave™
nagyúr
2 tabbal 290 mega memória
Opera egy erős 100-assal kevesebb.
Mindenesetre tetszetős is meg mostanra már kellően gyors is, a session mentést még nem néztem, ha azt is tudja, akkor elgondolokozom
-
Dave™
nagyúr
Nálam is olyan kettős érzés alakult ki, néhol piszok gyors, néha meg elég sokat mazsolázik. A top sites szép meg látványos, azt nem értem miért kell a drag & drophoz külön editet nyomni, de legalább van több opció. A new tab gomb mondjuk lehetne a legutolsó tab után, ez így elég idióta elrendezés.
-
cousin333
addikt
Számomra meglepetés volt a dolog. Elsőként kipróbálva Wow effektus, néhol nagyon gyors, máshol meg gondolkozik egy keveset. Az UI-t erősen átgyúrták, a szakemberek sokat használhatták a Chrome-ot, mert feltűnő a hasonlóság...
Amióta az Opera behozta a Speed Dial-t, hirtelen mindenki rájött, hogy ez mennyire frankó. A Safari is ezt az utatjárja, valahol félúton az Opera és a Chrome között. Egyfelől a legtöbbet látogatott oldalakat mutatja, de ha kell, kiszögelheted őket fixen is.
A 3D effektek látványosak, nem tudom, mivel oldják meg őket (szoftver vagy hardver). Jöhetne már az Opera a GPU gyorsítással...
Acid3 teszt 100/100, az IE8 21 pontja kezd egyre szánalmasabb lenni...
Az egérgörgővel kattintás még mindig nem zárja be a tabokat.
A JS sebességét még nem néztem...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
MODERÁTOR
Hát én feltettem kipróbálásra de nagyon megbántam. Köszönöm szépen nem kérek belőle többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Digitális Állampolgárság Program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest