Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Szerintem is szép... A végeredményt meg úgyis akkor fogom (tudni) eldönteni, ha majd már a gépemen fut...
-
-
Karr
tag
Az egyedüli ami reménnyel tölt el az, hogy a Bioware még nem tolt el játékot. Ebből a szempontból olyan etalon, mint az Origin, Bullfrog, Looking Glass vagy a Simtex (már aki ismeri egyáltalán őket)
-
janos666
nagyúr
Hát, engem ez egyálalán nem nyűgöz le, úgy tűnik, ez is UT3 motor, de így a képek alapján még annyit sem hoztak ki belőle, mint a 2007-es Mass Effect esetében, pedig már 2009, így maga a motor is ki lett már bővítve tudásilag, és a modellezők is jobban elrugaszkodhattak volna, mint 2 évvel ezelőtt.
Persze lehet, hogy csak szarul van beállítva, és nem az elérhető legjobb minőségi beállításokkal készültek a képek.(#26) ollie - Lehet, de eddig a Mass Effect az egyetlen ilyen szerepjátékosított FPS, amit nem csak hogy végigtoltam, de nagyon is megszerettem, és várom a 2. részt. Gondolkodtam is rajta, hogy a megjelenés előtt újra végigtolom az első részt, csak most nem jószívű férfival, hanem gonosz nővel.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Kareszovics
addikt
Fain kis képek, bár nekem az erdő inkább hajaz a Gothic 3-ra, mint az Oblivionra.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Drizzt
nagyúr
A Mass Effect szerintem egyértelműen szerepjáték(simán el lehet csapni 5 órát úgy, hogy egy mp-et nem harcolsz, érdekes a sztori, dokféle fejlődési lehetőség van, marha sok felfedeznivaló). Pedig nekem se ez az első, amivel nyomtam, az a Wizardry VII/Land of Lore.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Én annak örülnék a leginkább, ha a kardozás olyan lenne, mint az NWN 1-ben, vagy a Kotorokban, amikor rendesen mintha vívnának, meg hárítanának, ez nekem nagyon hiányzott az nwn2-ből.
I am having fun staying poor.
-
Karr
tag
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy semmi olyan nincs a képekben, amely a nem túl új Oblivionban vagy Gothic 3-ban ne lett volna legalább ugyanígy megrajzolva. Ettől nem kell hasraesni 2009-ben.
-
- = Zk = -
félisten
zér sőőn
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Peat;)
veterán
Szerintem semmi extra a grafika, inkább a hangulat és stílus az mitől hengerlő hatást ér el..nem kell ahhoz brutál grafika hogy valami igazán egyedit alkossanak. Kár hogy játszani nem fogok vele, engem egyszerűen irritál ha több szereplőt kell irányítani.
-
DerStauner
senior tag
szerintem a képek átlagos kinézetűek.
-
Ateszzero
őstag
Maximálisan igazat adok,én is még King's bounty-n Newcomer-en meg Final Fantasy-n nőttem fel.
Mostanában a Last Remnantot tartom még RPG-nek.Az ilyen játékokkal lehet stratégiázni, amikor van egy kis időd kifigyelni az ellenfelet, megnézed mit tud, és kidolgozol ellene egy stratégiát.Nem az amikor jön ezerrel egy "ÁLLAT", akit vagy lepuffantol gyorsan , vagy leszúrod, de nincs rá sok időd stratégiázni kin ő vagy mit tud.A hatodik próbálkozásnál nagyjábol tudod merre fog szaladni, mögé mész azt szevasz dobozos.Ennyit a nagy RPG-kről.
Nagy RPG FAN vagyok, de már elmúltak a Körökre osztott külön zenével betérő arénás harcok.
Már az új Final Fantasy sem lesz az a nagy RPG amit elvárunk a Squere Enix-től.Azért megnézem mi lessz ebből a nagy várományos DRAGON AGE-ből.
-
Sirandrish
legenda
szépek...eléggé várom ezt a játékot mert elég sok jót is olvastam róla
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
D_r_u
tag
Igen, hivatalosan annak mondják, de én nem tudom nyugodt szívvel rájuk sütni az RPG szót, és sokkal megfelelőbbnek tartom az akciójáték szerepjáték elemekkel kifejezést. Valószínűleg azért, mert túl korán kezdtem az ipart, és máig nem tudtam "feldolgozni", milyen irányba tart a stílus. De ez legyen az én bajom.
[ Szerkesztve ]
-
D_r_u
tag
Hát tudtommal lehet benne nyilazni is.
Ennyi erővel a ME-et is megemlíthetted volna, mert az meg nézd-a-hátam kamerával dolgozik, nem pedig első személyűvel. De mindez csak szőrszálhasogatás, a lényeg ollie mondanivalója, ami így is érthető. Ha kicseréled az FPS szót mondjuk akciójátékra, akkor már bele se lehet kötni.
-
-
Már várom!!! Sajnos az idő nem engedi már meg, hogy klasszikus kockás szerepjátékokat játszunk és ezekkel kell beérnem. Remélem hozza az elvártat akkor sokáig elleszek vele
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Vistaboy
veterán
Szerintem ha ez a játék nem ér fel a Baldur's Gate mellé színvonal tekintetében, akkor egy darabig még semmi más sem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Steeve84
csendes tag
Ha tegnap jelent volna meg, nekem akkor is késő lenne annyira várom már. Remélem lesz olyan jó mint a Baldur. Elég régóta készítgetik már, de a jó munkához idő kell, a sz@rhoz meg mégtöbb
May the Schwartz be with you! :-)
-
Max0607
csendes tag
Zsíros lesz tuti
Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.
-
gaborbol
őstag
Ezt tuti megveszem amint kijon, nagyon jonak nez ki.
-
-
juliabrilke
veterán
Szép, de azért nem az a legszebb játék grafika.
-
D_r_u
tag
Ezzel a mondatoddal nagyon egyet tudok érteni, sajnálattal látom és tapasztalom, hogy egyre inkább a tömegigényt elégítik ki az újabb játékaik (ennek ellenére nincs különösebb bajom velük, bár a Mass Effect harcrendszerét kifundáló egyéneket szívesen eltiltanám a játékfejlesztéstől). Remélem a Dragon Age-dzsel változik ez a tendencia.
És isten ments, hogy az Oblivionra hasonlítson, akár a legkisebb mértékben is. Elég volt látni a Fallout meggyalázását az Oblivionnal, és elég nagy baj az, hogy a szerepjáték szóról az emberek többségének az Oblivion meg a Mass Effect ugrik be.
mephi666 és ollie: A Dragon Age nem volt sose D&D és nem is lesz az. Saját szabályrendszert találtak ki hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1129
addikt
Tényleg jónak igér kezik
-
nemethati
senior tag
Elsőre nekem is Oblivion ugrott be!
Jó lenne már egy igazán színvonalas RPG - illetve még1, nekem ME2 a messiás! -
Integra
titán
asszem a diablo3-ért se a grafika miatt leszünk megveszve..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gabi81
tag
Na gyerekek úgy látszik lassan-lassan a PC-sekre is ráragyog a szerencse.
just believe in yourself
-
_AnTi_
tag
Szépnek szép! Remélem a játék is jó lesz, mert én már nagyon várom!
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
mephi666
nagyúr
a hivatalos honlapon nagyon emlegették a d&d/ad&d-t ezért reménykedek ennyire...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
aram01
nagyúr
gyerekek ez kurvajó
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
lovag05
aktív tag
Végre, nem egy tucatjáték, és még szép is, csak legyen meg a hangulata, meg a kellő hosszúsága...
So many demons, so little time...
-
veterán
Remélem rendesen megírják a motort, és optimalizálják a cuccost.
Mindig mondtam, hogy játék miatt nem fogok gépet fejleszteni, de lehet, hogy megszegem ezt az elvemet, és összedobok valami újat.
Bár ahogy a képeket nézem... szegény prescottom felett lassan harangoznak úgy látomA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Ari18
őstag
Tényleg szép lesz. November nincs is olyan messze. Rossz nem lehet, BioWare = minőség.
-
blazsey2
senior tag
Már teszem a pénzt a malacperselybe .Ott lesz nagyon a szeren ez játék!
PSN ID:blazseydr
-
Vistaboy
veterán
Ez a játék egyértelműen must have.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Morden24
nagyúr
Uhh, az általam legjobban várt játék az évben.
Vicces, hogy novemberre csúszott, pont a Win7-emmel együtt fog megjönniSectumsempra - For Enemies
-
Ősember
őstag
nagyon varom
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Mgeri
tag
Valóban kicsit oblivionos a táj.
Várom már ezt a game-t, bár még nem sokat hallottam róla. Azt hallottam hogy Bioware, tehát rossz játék nem lehet!
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!
-
danih
veterán
Ummm... és ez miért sokkoló? Oblivionra emlékeztet (nem, nem azért mert szörnyek vannak a képeken )...
A bioware név számomra egyet jelent a minőséggel, a jó szerepjátékkal. Várom szeretettel -
mephi666
nagyúr
hűűűű... mondom én: el vagyunk ma nagyon árasztva szebbnél szebb dolgokkal... a bioware neve szép emlékeket ébreszt bennem
(és ami még jobban tetszik: d&d komálom azt a rendszert: lásd: baldur's gate és icewind dale sorozat)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest