- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
A fotózást elhiszem, voltam fotós asszisztens, és ismerem az őskövület igazolványképboltok meg retusmamák "műveit"... Meg a szakbarbár 350D-vel jpg-ben épületfotós melókat csináló alakokat... Akik között a megrendelő egyáltalán nem tud különbséget tenni. Videózással is foglalkozom, na ott meg aztán "esküvőre jólesz a Józsika DV kamerával" aztán szar se látszik a képből csak zajkupac
Úgyhogy favágás az előbbi kettő szerintem. Kipróbáltam nemjöttbe. Most IT, és egészen más terep. Egy nem egy szakma, hanem több száz ága van, szóval nagy ostobaság ha aztmondja rá az ember hogy én "értek az IT-hez"
Szerintem aki tényleg jó, az megtalálja könnyen a maga irányvonalát. Pl csak db tervezésből is meg lehet élni aki pró.
(Nem feltétlen BME diploma, de profizmus elkél) A prog/db/matematikai látásmód miatt sokan idegenkednek és el sem kezdik a pályát.
Szóval szigorúan írónikusan ki lehet jelenteni, hogy manapság mindenki ért hozzá. De valóságban "szerencsére" egyáltalán nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
it A szakember-utánpótlás érdekében kampányol az Informatikai Vállakozások Szövetsége.
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest