Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nahát... létezik ilyen űrtechnológia, ha perkálnak érte? Van az a pénz, amiért nem veszélyes a másik store?
Tehát igény van rá, ki is tudják szolgálni, de igazából csak a nyavajás bevétel a probléma.
Komolyan nem értem a trillion dollar multi-simogató rajongókat. Még rá sem kényszerítené őket senki arra, hogy ne a prémium (árazású) appstore-t használja, hacsak nem valami szemétláda mocsadék fejlesztő pénzt is szeretne látni a munkájából, és máshol árulja a sz.rját... -
Narxis
nagyúr
"Nem akar kínlódni vele, hanem azt akarja, hogy működjön."
Kínlódás pont ott van ahol zárt a rendszer és úgy kell használnod ahogy a gyártó megálmodta. Nem mellesleg pont a kalózok nem kínlódnak hiszen mindenféle DRM rendszertől, reklámtól mentesen használnak szoftvereket, néznek filmeket, hallgatnak zenéket. A warez mindig is az egyszerűbb utat jelentette, nem véletlen használják olyanok is akik amúgy rendelkeznek legalis megoldásokkal is."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
aprokaroka87
nagyúr
-
hallador
addikt
Na igen de ez mint felhasznalot engem nem erdekel. Mi az hogy szetveres. Ha az EUnak vannak szabalyai akkor azt az apple is tartsa be. En nem tudok arrol, hogy az Apple tamogatna az EUban barmit is. Pl iskolakat es a tobbi. Stoval milyen platform szetveres? Ha innen is megy a profit, akkor ugyan lehessen beleszolasa annak aki adja a profitot.
Tehat akkor a platform szetveres az tulajdonkeppen azt jelenti, hogy az apple profitja megmaradjon mikozben amugy csak sir hogy vedjek meg az erdekeit. Milyen szetveres van ebben nem ertem. Azt sem miert jo ez nekem mint end point usernek?[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
bambano
titán
"De egy gyártó a saját készülékén azt csinál, amit akar.": ez is tévedés.
még az apple sem csinálhat olyan mobilt, amiben például a wifi 5 kilowattal ad és 3000 kilométer a hatótávolsága.
minden termékre kismillió szabály vonatkozik, és csak ezek betartása után kerülhet fel (többek között) az fcc logó a dobozra.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X
- További aktív témák...