- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
"Középkategóriás tévészériával frissít a Toshiba"
Nem értem, miért jó a Toshiba-nak, ha most nekiáll brazil akció-szappanoperákat forgatni...
-
parkr
őstag
Gyárt még valaki más IPS paneles tv-ket? én csak az LG-ről tudok, de ami nekik van az többnyire csak a monitor méretű personal sorozat
-
fornettisuti
veterán
Konkrétan az 55" -os 219.800 ¥ (adóval együtt) ~463kHUF +beszerzési ktsg
47" -os 170.000 ¥ (adóval együtt) ~358kHUF +beszerzési ktsgiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
ted_mosby
senior tag
válasz fornettisuti #7 üzenetére
Hát az még a hülyének is megéri, hát még nekem .. Szerintem beszerzek egyet.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
jacint78
addikt
Hangszóróknak biztos nincs 15W kimeneti teljesítményűk, legfeljebb az erősítőnek. Inkább érzékenységük van, hangnyomásuk, és terhelhetőségük.
type your text here..
-
wolfman
veterán
Az IPS penelekkel ellátott termékek mindegyike képes a Full HD felbontás megjelenítésére, és cég exkluzív, különféle képjavító, képfeldogozó eljárásokat tömörítő Cevo névre hallgató csomagja sem hiányzik belőlük.
PONT! Nem is kell bele semmi több funkció, csak ennyi. Se okosítás, se 120Hz, semmi, csak ennyi. Talán akkor tudnánk olcsón is venni jó (nagy) TV-t.
fornettisuti: Akkor ok, ha az ár amit mondasz az 55"-osé!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ted_mosby
senior tag
Árat akarunk, skandálja a nép az MM előtt De tényleg jó lenne tudni,mert most állok TV vásárlás előtt
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Az a pötty hozzá van a tévéhez?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
FRENK1988
veterán
És az ár?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma