- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Eset Smart Security-t használom már egy jóideje, nálam nagyon bevált, nincs nagy gépigénye és egyből jelez, ha vírust talál. Szóval ESS Rulez
-
VaniliásRönk
nagyúr
Tényleg csak alapvetőnek, AVG mellett a SpyBot sose talál semmit, Comodo mellett meg elég gazdag a lista, mint annó NOD32 mellett volt. (igaz utoljára a 2.7-et használtam)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
shtml
őstag
válasz VaniliásRönk #25 üzenetére
Alepvető védelemnek ez is megteszi, a programfordítás idejére érdemes kikapcsolni. Az engedélyezett programokon hash ellenőrzést is végez és ha változott a hash, akkor figyelmeztet.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem még nem volt vele ilyen gondom. Notin viszont kísérleti jelleggel Comodo AV van (lassúcska masina ), na az kiborító. Mikor programot fordítok azonnal sír, hogy új állomány, engedélyezem-e a futást.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
shtml
őstag
A Virusbusterrel nekem is csak rossz tapasztalataim voltak. Én ugyan soha nem használtam, de pár más gépen láttam, mire képes. Előfordult, hogy egy-egy frissítés után teljesen instabillá vált és szakadozott a net, fagyott a FF és más, a netre kapcsolódó program.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
lapa
veterán
úgy gondolom nem volt nehéz egy olyan piacra betörni, amin olyan "versenytársak" voltak jelen, mint a VirusBuster. miután 30-40 gépet újra kellett telepíteni miatta és emellett is folyamatos szívás volt csak vele muszáj volt váltani...
a nod32-ről annyit tudok, hogy egyszer csináltam egy konfigot xml-be, egyszer telepgettem egy központi frissítő gépet és azóta csend van. najó, ez még a 2.x verzió volt, azóta kolléga már frissített 3.x-re. mindenesetre nem nagyon hallottam anyázást akkor se...
-
dokar
addikt
én Avast!-ot használok
szüleimnél pedig NOD van, de ott állandóan problémák vannak[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
veterán
Egy régi Chip Magazinban is benne volt, h mit jelent a NOD rövidítés.
Hasonló cikk volt az is, épp a legfrissebb Number One Vírusirtó díjáról volt szó benne.A suzukiban dolgozok, és ott rengeteg szlovákiai magyar is van, és volt egy csávó, aki nem akarta elhinni, ha a NOD azt jelenti, h Kórház a város szélén, és megkérdeztem egy szlovák ellenőrt, h szlovákul mi a Kórház a város szélén, és rávágta, a kezdőbetűk pedig természetesen egyből stimmeltek. Csávó csak nézett..
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Red_Bull
aktív tag
Én nem használok semmilyen vírusírtót Csak egy spyware írtó van fennt a Spyware Terminator de még ez se talál soha semmit. Amúgy XPSP3 van + a beépített tűzfal.
Valamiért mostnanában nem találnak meg az ilyen szar vírusok egyáltatlán, pedig már fél éve így használom a gépet. 2004-ben viszont mikor beköttettem a netet akkor viszont 2 nap alatt teljesen hazavágták aspywarek+ vírusok. Az mondjuk sima XP volt SP nélkül és még tűzfalat se használtam akkoriban . -
edipqe
senior tag
csak én éreztem iszonyatosan fizetettnek ezt a cikket?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Inv1sus
addikt
Nem kell, megoldom annyival, hogy ilyen nod32 féle progikat nem rakok fel és minden jó. Ha nektek bejön, akkor használjátok egészséggel, én azon a véleményen vagyok, hogy lassú és nem talál meg mindent, amit kéne. Bár már régen próbáltam...
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
James Bond™
tag
Én is NOD32 -őt használok. Bár én ki sem használom, mert nem sok vírus jön a gépre, de kell, hogy legyen! Olyan mintha nem lenne kórház, mert azt gondolnánk, hogy nem leszünk betegek. Egyszer volt vírus a gépen, azóta sem. Így legyen továbbra is...
•> Figyelj, tanulj, hogy később rád figyeljenek és tőled tanuljanak!
-
anjani182
őstag
Én kipróbáltam több fajta vírusírtót, már évek óta NOD-ot használok, a cégnél másfajták is vannak, az biztos, hogy a NOD32 kevésbé lassítja a gépeket! (most ne a legjobb legfullosabb core2-re gondoljunk, nem minden cégnél akadnak olyan gépek!)
Tehát én csak ajánlani tudom, megbízható, gyors!
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Integra
titán
én spywareblastert használok mellé
manuálisan frissítve freeware, és nagyon hasznos és egyszerű program, amit folyamatosan frissítenek is.
évek óta licenszelem a nod-ot, meg mellé ezt a kis kémporgram elleni tűzfalat, router mögül és soha semmit nem nyeltem be.
pedig nem csak a zindexet nézem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Raymond
félisten
Az AVG-nal a rengeteg false positive az idegesito (evek ota hasznalom). Most utoljara peldaul a CMR Dirt exe-re irkodja hogy egy Trojan mar ugy ket hete. De volt egy rakas masik is az evek soran. Az AVG forum tele van ilyen jelentesekkel.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
shtml
őstag
vírusdefiníciósadatbázis-frissítés
Vagy még inkább "vírusdefiníciós adatbázis frissítése" - vagy ha ez nem fér ki, akkor "vírusdef. adatbázis frissítése". A mozgószabály képes efféle szörnyszülötteket létrehozni, de ilyenkor célszerű felbontani a szómonstrumot.
-
samfishR
senior tag
Még régen valahol egy kvízkérdés volt h honnan ered a NOD32 neve, yó volt egyből tudni hogy mit is jelent a cím
Én is NOD32-t használok, próbáltam mást is de nekem ez jött be. -
Én is sokáig használtam a Nod-ot, amíg a 3-as verzió alatt be nem kaptam egy vírust. Azóta AVG8-at használok, eddig bevált. De hajrá Nod! Lehet, hogy egyszer visszatérek a Nod-hoz!
-
Narxis
nagyúr
Csatlakozom a NOD-ot használók táborához. Én kb. 2003-2004 óta használom a termékeit(nagyjából amióta itthoni netem van) és nem igazán tudok rá panaszt mondani. Furcsa volt a 2.7 után a 3-as verzió de hamar megszerettem mert ugyanúgy mint elődje jól gazdálkodik az erőforrásokkal és tényleg megvédi a gépem. Pár hónapja tettem fel a Smart Security mellé Ad-aware-t(free verzsönt) ami nagyon jó csak ugye real-time védelem a fizetős változatban van amihez virusirtót is adnak, az meg nekem nem kell. Ezért kipróbáltam az Ashampoo AntiSpyware 2-t ami scan közben fogja a gépet, de amúgy teljesen jó. Ezt a 2 programot használva szerintem nem is kell több a gépem védelméhez. Ja de, a user részéről egy kis odafigyelés. ;)
A Nod fejlesztőinek meg további jó munkát kívánok, csak így tovább!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Typhoon47
senior tag
Én is ezt használom.
Hát vírusokat jól adja, de spywarekhez, adwarekhez, már nagyon kevés, gyakorlatilag mindent beenged (SpyboT S&D! )."Education is important but big biceps are importanter"
-
KilgoreTrout
senior tag
Nem tudom igazából, hogy ez bug vagy feature, de nekem a 3-as Nod32 sokkal jobban fogja a gépem, mint az előtte használt 2.7-es. Például installálásnál van, hogy kiakasztja az egész gépet, és task managerből kell kilőnöm, hogy működjön végre megint minden. Értem én, hogy biztos alaposabban vizsgálja át a futtatandó fájlokat, és egy 300 megáshoz kell az erőforrás, de azért ez egy kicsit túlzás. Főleg, hogy a korábbi verzóval sem sikerült semmilyen vírust összeszednem jópár év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Stiky
senior tag
-
Inv1sus
addikt
Hát én nem a nod32-őt használom, mert nálam egyáltalán nem futott be. Amíg próbáltam, csak rossz élményeim voltak vele. És ez mindössze egy napig tartott.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest