Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz WonderCSabo #50 üzenetére
Így van, meg lehet tanulni, ha az ember nem úgy áll hozzá a tananyaghoz, hogy vizsgakettes szintig tanulja meg.
GDF-en pl. Progalapok-Progtechből csak úgy ment át az ember, ha a két könyv anyagát kívülről fújta, kidolgozta az összes feladatot, és ha a a vizsga elméleti részén nem vérzett már eleve el.
Én az iskolákban már olyan ötödikesektől kezdve szőnék bele a tantervbe logikus gondolkodást megtanító tárgyakat, mert ez nagyon nagy hiányosság, hogy nincs.
(Két gyerkőcömnek majd a maguk idejében biztos előkeresek ilyesmit logikai feladványok képében... no igen ebben a témában a szülők szerepe óriási lenne, de mintha ennek sem nagyon kedvezne az amire jó 20 év alatt be kellett rendezkednie az átlag magyarnak...)
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #50 üzenetére
Szerintem az informatika szaknak eleve nem célja a programozás megtanítása, elvégre az informatika egy széles terület, csak egy kis része a programozás. Nekünk sem kell feltétlen a C nyelv, aki meg a létesítmények villamosítása szakirányt választja nálunk, annak kb. semennyire, holott 2 félévig ő is tanulja a C-t totál feleslegesen mert max PLC-t fog programozni, ahhoz meg nem kell nagy gógyi...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #44 üzenetére
Itt mifelénk az egész műszaki karon mi Villamosok kaptuk a legrosszabb matekot, mikor szükségünk nem volt rá túl sok. Az infósok errefelé nem kapnak olyan durva matekot, hálózattervezést és konfigurálást sem ők tanulnak, hanem mi.
Itt rendes programozást a természettudományi karon tanítanak. Ami info-n van, az nem és semmit hozzá képest.Viszont továbbra is tartom, hogy heti 1 órában aki megtanul programozni, az valami szuperember.
proci985: BME egy egész más kategória. Többen akik kibuktak onnan, kerültek el hozzánk és csodálkoztak, hogy ami a BME-n egy fél év, az itt nálunk 2 teljes félévnyi anyag.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest