- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komcsi
tag
Akárki-akármit is mond én nem vennék házimozi szettet. Bedöglik a lejátszórésze és viheted cakk-pakk szervizbe. Ha meg nem tudják megjavítani, akkor mit csinál az ember a hangfalakkal!?
Én azt mondom ha valaki itt a hangzásra akar rámenni, akkor egy számítógép, külön erősítő és egyenként megválogatott minőségi hangfalak.
Nekem igazán a szett szóval van gondom, hogy egybe van minden a házimozinál. De hát persze, ez is ízlések és pofonok.Jarlaxle Ez valami feltűnési írás volt hogy neked 5xxx karid van? Mert nem értem!
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Komcsi
tag
Össz: 310 W. Meg se közelíti a házimozit, ezért írtam hogy kell a kakaó, de nem házimozit vennék akkor már, mert felesleges. Csak a márkát, meg a lejátszót fizeti meg az ember. Egy olcsó számítógép meg visz mindent! Csak jól körbe kell hang technikázni!
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Komcsi
tag
Nekem egy Logitech Z-5400-om van ,de azzal se tudom a házat le bontani.. Kell a kakaó szerintem
Jó ez a cucc nagyon, bár én már régóta nem támogatom a házimozit, mert minek? Egy számítógép kell megfelelő hangkártyával meg hangszórók és kész a házimozi. Ami mindent viszC:\Privátot előbb észreveszem!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest