Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
rii
nagyúr
-
rolkaDb
aktív tag
Jó cucc.
-
stol
addikt
Negyedhangerő, félhangerő, max+2fordulat hangerő
Ezek szabványos értékek ugye?
Na a "negyed/fél" hangerő szabvány mértékegységének akkor lehet "értelme", ha ismerjük, hány mVpp a bemenő jel szintje és vagy a hangkártya kimenő átlagos dBm értéke. Szóval, mennyi is volt?
Ez olyan, mint az, hogy az autóm 130-at megy negyedgázzal. És?
Hallott már valaki szólni 20W-os zenekari Vermonákat 20W-al megküldve?
[ Szerkesztve ]
-
Yamaha R1
tag
Az idióta marketing már minden céghez beépült, ez tény.
Ettől függetlenül szép darab, csak kérdés, hogy megéri-e ennyiért.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz #72042496 #32 üzenetére
Igazad van, aki csak hazimozira epit HTPC-t annak a legujabb intel IGP is tokeletes valasztas hiszen az is tud bitstreamet, aki viszont nem akar kulon jatekgepet es hazimozi gepet annak meg az ati.
LPCM-rol nem tudok nyilatkozni, en mindig az erositore biztam a dekodolast. -
törölt tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha a játék nem szempont, viszont a kódolt HD sávot ki szeretnénk küldeni HDMI-n, akkor kedvezőbb alternatíva lehet egy Core i3/i5/i7 processzor - az ezek mellett dolgozó IGP erre tökéletesen megfelel.
Ha megengedjük, hogy a számítógépen történjen a dekódolás (ami csak a hardcore arcok szerint változtat a hangon), akkor több lehetőség is lesz.
Komcsi:
A komponensekből összeválogatott rendszert is házimozinak hívják, csak olyat nem árulnak a TESCO-ban.
[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
Nem gondolná az ember, hogy az Onkyo is beszáll ebbe a írjunk rá jó sok Wattot játékba de ha jobban belegondolunk ez a termékkategória pont azoknak szól akik nem értenek hozzá annyira hogy darabból rakjanak össze rendes rendszert, hanem bemennek a fukarba ahol egymás mellett vannak a Samu LG Onkyo ... szettek és megveszi azt amelyikre a legkevesebb pénzért a legnagyobb szám van írva.
-
Integra
titán
kompletten ennyiért?
képzelem micsoda minőség lehet. de sebaj, legalább 1200w...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Komcsi
tag
Akárki-akármit is mond én nem vennék házimozi szettet. Bedöglik a lejátszórésze és viheted cakk-pakk szervizbe. Ha meg nem tudják megjavítani, akkor mit csinál az ember a hangfalakkal!?
Én azt mondom ha valaki itt a hangzásra akar rámenni, akkor egy számítógép, külön erősítő és egyenként megválogatott minőségi hangfalak.
Nekem igazán a szett szóval van gondom, hogy egybe van minden a házimozinál. De hát persze, ez is ízlések és pofonok.Jarlaxle Ez valami feltűnési írás volt hogy neked 5xxx karid van? Mert nem értem!
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
proci985
MODERÁTOR
az fura...
nekem Magyarországon a gépre egy Onkyo HTR340 volt kötve (nemsokára jön utánnam), elvileg 6x100Wos zenei, gyakorlatban a táp max 360Wot tudott. papíron. namármost, egy 4x4x4méteres szobába volt szépen beállítva, negyedhangerőn hajtva analógon az X-Fivel (mert két fülem van, de jobban szeretem, ha körbevesz a zene... ez ilyen egyéni preferancia, a tetű creative meg nem engedett multichannel digitalos outot, ha a jel eredetileg nem volt az). harmad hangerő fölött már a subtól méterre lévő konvektor elkezdett cinként viselkedni, félhangerőnél az ablakok elkezdtek rendesen mozogni. többet értelemszerűleg nem próbáltam. társasház lévén egyébként negyedhangerő fölé nem is mertem tekerni nappal se, éjjel meg maradt a füles.
az a probléma, hogy nincs a piacon használható pcs hangszóró. vagy egybe van építve a subbal az erősítő és garantáltan leég, pl S750 (egy genius swhf2500ast leégettem én is), vagy a hangminősége finoman szólva sem kielégítő, esetleg a kettő metszete.
szal szerintem jobban megéri egy "felső"kategóriás pcs hangszett árából venni valami belépő hifi cuccot, ég és föld a különbség. (persze, az se lesz tökéletes, de az ára se száll el nagyon).
visszatérve onra: valószínűleg ennél a rendszernél is zenei van megadva, bár nekem a 600Wos fogyasztás is soknak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Lacika001
aktív tag
Nekem is TDA2030as erősítőm van, igaz nem ilyen 79db-es érzékenységű Onkyo csodahangfalak vannak rákötve, hanem 94db-esek, így a max hangerő csak "dísznek van" a 14W-os ersítőn...A sub szintén 94db, de ahhoz 80W-os erősítő van (biztos ami biztos).
Lényeg hogy a hangcuccom csak egy vasalóval együtt fogyaszt 1200W-ot, és mégsincs hiányérzetem -
nyunyu
félisten
Nekem egy Logitech Z-5400-om van ,de azzal se tudom a házat le bontani.. Kell a kakaó szerintem
Nalam kb. 3 centis amplitudoval rezgett az uveg, mikor a The Wall DVD-t neztem max hangeron. (4x75W)
Amikor a falbontos jelenet jott, akkor egy masodperc alatt letekertem -20dB-re, nehogy kitorjon az ablak, pedig nincs is melynyomom...
Itthon tarsashazban nem is merem -35dB fole tekerni a hangerot.
Egy számítógép kell megfelelő hangkártyával meg hangszórók és kész a házimozi.
Hiszi azt Pistike.
Le kene mar cserelnem az Onkyo 474-et, mert nagyon elavult szegeny
Valoszinuleg a 605 vagy 606 lesz az utodja, maradok a bevalt markanal.BTW, kijelzo sem mindegy, heten csereltem le a 21"-es elektronagyut 32"-es lapostevere.
Teljesen mas erzes, nem is tudom, hogy tudtam eddig olyan *kicsi* monitoron filmet nezni.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Vasinger!
nagyúr
Tényleg bocsánat a full offért, de itt hátha észreveszik a kommentem. Ez kb. mennyit érhet? Feltettem máshol is a kérdést, nem jött válasz napok után sem.
-
ferencka
tag
jól néz ki.
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
1200W hát persze, ettől még nyilván simán elfogadnám
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
Hát ez mind szép és jó, de a rendes külön erősítős, fadobozos cuccal azért még mindig nem veszi fel a harcot semmi
-
Komcsi
tag
Össz: 310 W. Meg se közelíti a házimozit, ezért írtam hogy kell a kakaó, de nem házimozit vennék akkor már, mert felesleges. Csak a márkát, meg a lejátszót fizeti meg az ember. Egy olcsó számítógép meg visz mindent! Csak jól körbe kell hang technikázni!
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
bartucc
addikt
Ebből volt már vita máshol is, talán a Genius sztereó hangfalpároknál.... Nincs annyi, amennyit ráírnak az biztos. Egyet szét kellene szedni, és kiderül mekkora hangszórók vannak benne.
Nekem 2*4W-os genius erősítő elég szokott lenni sokszor 12-14 nm-re, de mivel nem árt a tartalék, most építek egy TDA2030-as erkőt, a 2*10W-jával bőven elég egy közepes szobába. (persze mélyhez nem árt egy 25-30W, de több nem kell, szerintem)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
törölt tag
1200W... abból már egy jó kis tölcséres cuccal meg lehet tartani egy rock-koncertet.
[ Szerkesztve ]
-
Komcsi
tag
Nekem egy Logitech Z-5400-om van ,de azzal se tudom a házat le bontani.. Kell a kakaó szerintem
Jó ez a cucc nagyon, bár én már régóta nem támogatom a házimozit, mert minek? Egy számítógép kell megfelelő hangkártyával meg hangszórók és kész a házimozi. Ami mindent viszC:\Privátot előbb észreveszem!...
-
rii
nagyúr
egyáltalán .. kinek szempont ez?
egy 200W-os stereo erősítővel is már falat lehet bontanikültéri kerti-banzaii-okat lehet rnedezni egy sima 80W-ossal is
ki akar lakásba 1200W-ot?
vagy ez haverok előtt virtuális fütyi effektus?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
dabadab
titán
Persze, 1200 watt
A specifikacioba bele se mertek irni rendesen a max teljesitmenyfelvetelt, de azert latszik, hogy az 120 V * 4.9 A ~= 600 watt. Ennek jo resze elmegy sima vesztesegnek, a maradek java resze a melyladat hajtja, a hangfalakra meg jut osszesen kb 130 watt, amin szepen megosztozkodhatnak, szoval sztereoban kb 2x65 wattot tud (ami egyebkent egyaltalan nem rossz ertek, csak abba kellene mar hagyni azt, hogy mindenfelet osszehazudoznak).DRM is theft
-
bartucc
addikt
Kicsit sok lesz szerintem ez az 1000W feletti maximális teljesítmény, nem RMS-t adtak meg, de így is sok.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Mappa
addikt
brutál jó a cucc ..van benne kakaó
nem kötelező megadni
-
h-yle
addikt
válasz donjohnson #1 üzenetére
Meg mire ideér annyiba fog kerülni, hogy nem kell aggódnom amiatt az R miatt.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
donjohnson
addikt
"...HT-S7300 899 dollába kerül."
utolsó mondatban kimaradt egy r
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Suzuki topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest