- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Egy igazi férfinek nem kell autó ahhoz hogy férfi legyen. Hadd kérdezzem meg, amikor bármi miatt is, de nincs kocsid, vagy amikor nem vezetsz, mert például éppen egy nővel bújsz ágyba, akkor te nem vagy férfi ezek szerint?
Szar lehet.
Én azért kipróbálnék egy jó kis Tesla-t, ami ha akarom kevesebb mint 3 mp alatt van 100-on, a nyomatékot pedig lineárisan adja.
De igazad van minek az elektronika, meg az ABS, ESP há' mi az, hogy a gép dönt helyettem, meg minek a servo, kemény vagyok, tudom én tekerni, meg kényelmes ülés, ne legyünk már puncik. Ha már itt tartunk minek motor bele? Kemény vagyok, hajtom én, aztán a végén eljutunk oda, hogy a frédi-béni verda amiből kidugod a lábad és úgy tepersz, na csak az férfias
Új hozzászólás Aktív témák
it Komoly kár nem keletkezett, de a vállalat nem beszél arról az esetről, mikor egy másik önvezető autót tesztelő cég járművével kerültek veszélyesen közel.
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest