Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- JavaScript topic
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Szerintem is egy baromi jó dolog az Ambilight.
Használj Te is szabad szoftvert !
-
BloodRay
veterán
Már nem azért de ez így képről kb ugyan olyan mint a 2013-as széria...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
wednesday
őstag
És ezt ne úgy képzeljétek el, hogy az ember az ambilight hatást bámulja, mert ezeken a promo videókon ugye ezt tesszük. Természetesen a műsort nézed és közvetve érzed azt a pihentetőbb kellemes hatást, anélkül, hogy foglalkoznál vele, hogy jéé mennek a fények a TV mögött.
-
lorinser
senior tag
Talán próbáld felfedezni egy, az általad említett TV mögé tett lámpa és az Ambilight közötti különbséget. Fentebb találsz ehhez segítséget de itt is van egy.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
tecsu
addikt
Az egész Ambilight akkor érvényesül igazán, ha jó a szoba berendezése, fala stb. mert nagyon nem mindegy, mire vetül rá, milyen mintázatú a fal, milyen bútorok vannak körben stb.
Az Ambilight-tal összhangban változó Hue lámpák teremthetnek pazar atomszférát, akár csak háttérként beszélgetéshez vagy bármihez, pl. vízalatti természetfilmmel stb. vagy komoly élmény lehet egy akciódús film ilyen környezetben - és úgy néz ki, hogy magához az élményhez kell igazítani a szoba v. nappali berendezését, jól megtervezve.
Szerintem akinek nem jött be az Ambilight, annak nem volt szimmetrikusan, harmonikusan, jó minőségben berendezve a szobája.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
krystman
őstag
Nem tudom ez mitől ilyen nagyszám! Egy USB lámpát lehet venni 6-800 ft-ért, és a TV usb-re hozzá lehet csatlakoztatni. És a TV mögé tenni. Ugyan az a hatás szinte.
-
Monya78
veterán
Szintén philipses topicba volt ez is belinkelve: [link] élettani hatása az ambilightnak
Én is már totál rá vagyok függve, ezek után is csak ambilight-os Tv-t veszek...
-
wednesday
őstag
válasz bluemirage #15 üzenetére
Nekem pont akkor tetszett meg az egész Ambilight mikor ilyen TV-nk lett.
Moziban sincs vaksötét, a lámpákat nem tekerik le nullára. Ráadásul ott a vászon konkrétan "bevílágítja" a termet, nem ugyan az mint a nappali. Lehet izlések dolga, de engem meg pont a vaksötét zavar, egyenes út a fejfájáshoz egy 2 órás fimezés után. Mindig kislámpát használtunk, hogy valami kis fény legyen a szobában. Egyszerűen kellemesebb, pihentetőbb nézni az egészet, ahogy egy fényglória körbefogja a TV-t.
(#16) ALBY: Jaja, főleg a Sharp panelos Philipseknek nagyon jó képük van.
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
válasz bluemirage #15 üzenetére
Pont ez az a lényeg az ambilight-ban hogy ha sötét van a képen picit akkor is világít hátra így nem hagyja hogy matt sötét legyen a szobában és kitáguljon feleslegesen a pupillád, aztán jól bevakít a következő durvább jelenet. Ettől kellemesebb a szemnek. Nomeg mikor az átlagszínekkel süt ki a kép az meg szép is, és csajozós
Ezen kívül el is kell tudni helyezni az ambillight-os tv-t,
apáméknak pont azért nem vettünk annak idején ilyet, mert a béna szekrénysor és egyebek miatt hülyén nézne ki. Az ne szidja a technológiát aki a szobafikusz mellé tette a tv-t aztán furcsálta hogy nem jön a varázslat (csak úgy említem).
Sajnos, nem sajnos, kell mögé környezet hogy úgy működjön ahogy kell.
Ferrari alá is kell a beton, nem megy jól a szántásba' (bezzeg a Lamborghini-nek van traktorja is )A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
ALBY
senior tag
Bocs, látom a linkelt német palettán hogy a 6000-es (meg persze a 8000) sorozat aktív kukkeres, az 5- és 7000-es családok továbbra is passzív szemcsivel mennek. megnyugodtam
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
ALBY
senior tag
Az Ambilight szerintem is nagyon jó cucc, és emiatt Philips mellett is maradok, ez a Philips igazi aduja.
Meg a képminőség és a képjavítók is nagyon jók szoktak lenni, de a többségnek már fontosabb hogy milyen a káva, meg hogy instant hasítson a jutyúbról a 480p-s Fluor Tomi videóklipp, és persze egyből posztolja is ezt a vasárnapi élményt valami szemétgyűjtóbe
Viszont az aktív szemüveges 3D-re minek kellett "visszalépni"? Pont a passzív volt még vonzó a Philips tévéiben.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
őstag
AMBILIGHT
A Philips TV-s topikból indézném magam ide... Nem kell azért hasra esni. Nekem van és egy sz@r amit nem használok. Persze világos, hogy annak akinek nincs az meg vágyik rá. Ilyenek vagyunk mi emberek...
"Mellesleg 2 oldali Ambilight tulajdonosként én ezt a feature-t utálom a tv-ben. Ki is van kapcsolva. Nálam jobban már csak a barátnőm utálja, aki úgy fogalmazott, hogy vicces hülyeség. Szerintem az egész nemcsak egy Marketinges átvágás... hanem engem pl. határozottan zavar, hogy a sötétben kép+káva+glória... látható, ami nem természetes. Nekem jobb, ha kép élesen véget ér a sötét térben, ahogyan ez a moziban is van. Ha majd a mozivászon kieső részére, dinamikus glóriát vetítenek egy 1,5-3 órás látványra épülő filmhez, akkor meghajlok. Szóval csak az adjon pénzt az Ambilight miatt és legfőképp vegyen csak(!) emiatt Philips-et aki látta ezt a funkciót és tetszett neki. A többségnek egyébként tetszik. Ezzel szemben a világ nagy része meg megvan nélküle Nekik meg lehet, hogy a gyorsabb, kiforrottabb Smart a szempont... ami a Philips Achilles-sarka. Szóval van itt pro és kontra... de azért nem kell nagyon hasra esni az AMBILIGHT miatt...
- meg kell nézni élőben (nem egyszerű ezt megoldani)
- majd el kell dönteni, hogy ez fontos dolog-e a Philips javára
Egyébként meg már a 6000-7000-esek vannak olyan jók a Philipsnél, hogy nem rossz döntés a márka mellett dönteni, sőt... akár vakon választva. Korábbi magamat ismételve, aki a 3000-ből válogat, az sem gond, de inkább bátran nézzen körül a konkurenseknél is a döntés előtt. Sok hasonló olcsó TV van máshol is."Meliora sunt bono inimica
-
wednesday
őstag
Az Ambilight hiánya miatt tényleg nehéz más márkára átszokni. Tényleg kellemes így a TV-t nézni.
Jó lenne ha ez a licence más gyártókhoz is átkerülne. -
őstag
Hiába a szép design, ha a Philips a teljesen más elrendezésű távirányítókat gyárt, mint a többi gyártó. A számok lent, a navigációs gombok fent, a csatornaváltó és hangerőállító gombok víszintesek... Én ezt képtelen voltam megszokni, így nálam a Philips kizárt. (Azt viszont megjegyzem, hogy a hátoldali qwerty billentyűzet szép. )
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
lorinser
senior tag
A 40"-os méretben már vannak német árak.
Van már a 7000-es sorozatnak is.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
ZCoyote
őstag
Az 55-öst elfogadnám
Romani ite domum.
-
addikt
válasz oraihunter #1 üzenetére
Ezt az egyetlen dolgot irigylem a Philips tulajdonosoktól (ambilight). Jó lenne, ha valami kütyüvel megoldható lenne a működése out of box és nem kellene gányolni állandóan vele
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
oraihunter
aktív tag
Egész pofásra sikerültek!
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Az útvesztő: Tűzpróba - limitált, fémdobozos változat (steelbook) blu-ray eladó!
- Logitech Z680 5.1 500W THX
- Keresek: JBL BAR 800 soundbar-t
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
- 77 colos LG OLED evo AI C4 4K Smart TV 2024 (OLED77C43LA) vadonatúj, bontatlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest