- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Facebook és Messenger
- DIGI kábel TV
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- eBay
- HWR Telecom
- Windows 10
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
Lehet hogy utál a vodafone, mert én nem kaptam semmilyen sms-t, max egy lehúzós net csomagról.
-
janeszgol
félisten
Na ez jo hir. Nem tetszett ez a kuldj egy sms-t, ha kellenel az ingyenes napok.
-
addikt
Cukik.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
vilmose33
őstag
Nekem már régóta le van töltve, kb 4 éves a céges számom, melyet használok. Ha jól emlékszem múlt héten ajánlotta fel a lehetőséget. Illetve feleségem is ebben a flottában van neki nincs is a vodás kártyáján mobilnet,- nekem van alapból 2gb-t- neki is simán adták. Lehet hogy akkor ez másik akció lenne. Elnézéseteket kérem Úgy gondoltam az ünnepekhez kapcsolódó akció.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Snowy_owl
őstag
Nekem sem ment elsőre, de ha vársz egy pár másodpercet egyszer csak beadja felül, ahol úszkálnak a csomagok: 1gb net, 500mb 150het és egyszer csak megjelenik az ingyen 1gb, de ujjal ne húzogasd, akkor nem jelenik meg. Tudom hülyeségnek hangzik, de nekem másodjára(elsőre nem aktiválta), így jelent csak meg.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
MODERÁTOR
válasz Vesporigo #11 üzenetére
Hétfőn kaptam egy SMS-t, hogy töltsem le a My Vodafone alkalmazást és élvezzem a személyre szóló meglepetésemet. Eddig nem foglalkoztam vele, de most regisztráltam és ez az ingyen giga net a meglepetés.
A 25-26 közötti ingyenes beszélgetésről e-mail jött még múlt szerdán. -
nonsen5e
addikt
Idén már működik normálisan a vacak app?
Tavaly is küldtek sms-t, hogy ilyen meg olyan bónusz, meg kedvezmény, meg ajándék, többször is feltelepítettem, teszter szinten végigmentem szisztematikusan az összes létető menüpont, összes kombinációján, de én egyszer sem találtam meg a megfelelő opciókat.D4: hunPH, nonsense#2596
-
HXY
addikt
Igazán kedves gesztus.
-
r92king
tag
Tudna segiteni valaki beállítani a netet? Mert akármit csinálok nem jó. Vitamax, Android 7. APN meg ilyen konfigurációk kellenének. Köszi.
[ Szerkesztve ]
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
leslieke
Jómunkásember
Kedves gesztus.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
pomorski
őstag
De kedves ez a vodafone, ma megkaptam az SMS-t, amiben leírták a részleteket.
-
Louro
őstag
Korlátlan beszélgetés azokon a napokon, amikor többnyire a legtöbb összetartozó együtt van? Valószínűleg nem ekkor égnek a vonalak. Szilveszterkor szerintem jobb lenne.
(Tudom-tudom, vannak, akik távol töltik a szentestét a szeretteiktől, de - cikket nem olvasva - gondolom csak magyar sim-ről magyar sim-et hívva érvényesül a kedvezményesség.
Megnézve a cikket, ott valószínűleg sokan beleszaladnak majd a pofonba, hogy csak belföldi, normál díjas számra lesz díjmentes. Gondolom, ha itthonról hívják fel majd a külföldön tartozkodó hozzátartozót, akkor lesz nagy pillázás a számlazáráskor )
De tagadhatatlan a marketing-értéke.
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Lehet mondani, hogy tipikus magyar, de ha senki se tenné szóvá , akkor meg amcsi lennék?
Elnézést, hogy írtam egy véleményt és nem csak ugráltam örömömben, hogy uh, de szuper, mindenkit felhívok az ünnepek alatt.
És elnézést, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy hol is a kiskapu, amibe valószínűleg sokan bele fognak bukni.
És lehet, hogy fura, de örülök az ingyen dolgoknak, de nonprofit cég se nonprofit. Keresni kell a kiskapukat, mert ilyen világot élünk. Csak azért talán a legkisebb telefonforgalmú ünnepet fogták meg, aminek azért erős lehet a marketing-értéke.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
őstag
Hogy én mennyire utálom ezt
" .... töltsd le az XY app-ot és akkor majd kapsz ezt vagy azt ingyen ! "
Miért erősködnek különböző cégek (Voda , Unicredit Bank , stb) hogy én telepítsem az ő appjukat az én telefonomra ????1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest