Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Korlátlan beszélgetés azokon a napokon, amikor többnyire a legtöbb összetartozó együtt van? Valószínűleg nem ekkor égnek a vonalak. Szilveszterkor szerintem jobb lenne.
(Tudom-tudom, vannak, akik távol töltik a szentestét a szeretteiktől, de - cikket nem olvasva - gondolom csak magyar sim-ről magyar sim-et hívva érvényesül a kedvezményesség.
Megnézve a cikket, ott valószínűleg sokan beleszaladnak majd a pofonba, hogy csak belföldi, normál díjas számra lesz díjmentes. Gondolom, ha itthonról hívják fel majd a külföldön tartozkodó hozzátartozót, akkor lesz nagy pillázás a számlazáráskor )
De tagadhatatlan a marketing-értéke.
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Lehet mondani, hogy tipikus magyar, de ha senki se tenné szóvá , akkor meg amcsi lennék?
Elnézést, hogy írtam egy véleményt és nem csak ugráltam örömömben, hogy uh, de szuper, mindenkit felhívok az ünnepek alatt.
És elnézést, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy hol is a kiskapu, amibe valószínűleg sokan bele fognak bukni.
És lehet, hogy fura, de örülök az ingyen dolgoknak, de nonprofit cég se nonprofit. Keresni kell a kiskapukat, mert ilyen világot élünk. Csak azért talán a legkisebb telefonforgalmú ünnepet fogták meg, aminek azért erős lehet a marketing-értéke.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest