Karácsonykor korlátlan beszélgetés a Vodafone-nál

Bejött az akciós kezdeményezés, méghozzá annyira, hogy a szolgáltató bővítésről döntött.

A vállalat ma bejelentette, hogy hangalapú lakossági és üzleti havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei számára december 25. és 26. között korlátlan beszélgetést biztosítanak. Mindez egy korábbi akció folyománya, ugyanis november utolsó és december első heteiben a szolgáltató hangalapú lakossági havidíjas és feltöltőkártyás ügyfeleinek jelentős része kapott egy e-mailt vagy sms-t, amelyre válaszolva december 25. és 26. között díjmentes beszélgetést kaptak bármilyen belföldi, normál díjas magyar számra az EU-n belül bárhol, a hatályos roamingszabályok figyelembevételével.

Azonban az aktiválások száma annyira magas lett, hogy a szolgáltató úgy döntött, ezt a karácsonyi ajándékot automatikusan megkapják hangalapú lakossági, kis-, közép és nagyvállalati ügyfelei is. A november 13. előtt aktivált feltöltőkártyás előfizetők esetében is immár automatikusan jár a díjmentes beszélgetés, a november 13. után aktivált feltöltőkártyás ügyfelek pedig abban az esetben részesülhetnek a díjmentes beszélgetésben, ha december 22. éjfélig legalább egyszer tetszőleges összeggel feltöltik a kártyájukat.

A szolgáltató a Red-előfizetőknek is biztosít kedvezményt: őket, valamint minden Android és iOS operációs rendszerű okostelefonnal rendelkező ügyfelet a My Vodafone alkalmazásban 30 napra a legújabb Vodafone Passok vagy egyéb adatmeglepetések várják. Bővebb információ a www.vodafone.hu/vodafone-pass oldalon és az alábbi linken érhető el.

A My Vodafone alkalmazást az összes Android vagy iOS operációs rendszerű okostelefont használó Vodafone letöltheti, és az alkalmazáson belül tudja aktiválni a személyre szabott meglepetéseket. További részletek: www.vodafone.hu/alkalmazasok.

Azóta történt

Előzmények