Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy az FBI Waring kezdetű, sok nyelvű figyelmeztetés 9 nyelven le van írva, de ahhoz kevés ideig jelenik meg, hogy az ember el is tudja olvasni, ahhoz meg túl hosszú, hogy kivárjuk a végét.
Utána jön még a "Nem szarnál a rendőr sapkájába" reklámocska, ami egyrészt az idődet rabolja minden egyes alkalommal, másrészt hazudik is, mert Magyarországon a letöltés magáncélra igenis legális, tehát kikérem magamnak, hogy tolvajnak nevezzenek, akkor meg pláne, ha fizettem azért a filmért, hogy netőccséééle-mergenyóvagy. Mondhatni hogy kerül a csizma az asztalra? Legyen wareztől elrettentő reklám a hamis dvd-n, ne az originálon.
2) Ezek után jön egy szerteszéjjel animált menü, ahogy 30 másodpercig csak röpköd a kamera, meg suhognak a hangeffektek kikerülhetetlenül.
Mindamellett:
3) Ha én pénzt adok egy filmért, akkor azon kettő darab hang nyelv legyen, és kettő nyelvű felirat. Egy eredeti, és egy magyar. Fogja a faxom 12× megnyomni a felirat gombot, hogy visszaválthassak. Nem kell görög, üzbég, orosz, bolgár, cseh, román, litván, lengyel, norvég meg az anyám kínja se tudja milyen felirat és hangsáv. Ne legyen. Magyarországon magyar terméken magyar felirat és hangsáv legyen elsősorban, másodsorban a nyelvtanulókra gondolva lehet egy eredeti is. Ezt megengedem. A balkániak gyártsák le maguknak. Nem hiszem, hogy az albánok a magyar kiadású dvd-t fogják venni.
4) Ha már extrákat rakunk arra a qurva dvd-re, szinkronizáljuk már le végre így 10 év után, miután már lassan kimegy a dvd a divatból! Nem kell filmes, elég csak egy dokumentumfilmes szinkron. Vagy narrálják végig híradószerűen. Vagy egy nyomorult feliratot biggyesszenek már alá. Ne csak azért legyen rajta az extra, hogy tele legyen a lemez. A werkfilmek roppant érdekesek, csak éppen egy kukkot sem értünk belőlük, így nincs értéke. Ezt is meg kell viszont fizetnünk, mert a dvd árában benne van.
Szóval először vegyük meg a dvd-t, fizessük ki, majd warezoljunk hozzá olyan programot, amivel a fölösleges szemetet ki tudjuk belőle gyomlálni, és írjuk ki. Tehát még dolgozzunk is vele, ha élvezni akarjuk. No, nem. Akkor töltök egy eredeti nyelvű image fájlt, meg vadászok hozzá két nyelvű feliratot, + letöltök egy divx-es avit, abból kinyerem a magyar hangsávot, aztán az egészet összerakom magamnak. De akkor az olyan dvd lesz, amilyen nekem megfelel.
A gyárit meg feldughatják maguknak a gyártók és a forgalmazók. Akkor sem kéne, ha lapáttal hánynák utánam ingyen, az idióta, kikapcsolhatatlan reklámjaik és a fent említett okok miatt.
Nem kell sem cd, sem dvd. Originál nem kell. Majd warezolok magamnak.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
törölt tag
-
sanzi89
addikt
Én már adtam írott Audio Cd-t nem egy embernek, és eddig azt vettem észre, hogy mindenki örült neki. Rátettem a kedvenc számait különböző előadóktól, vagy a kedvenc előadójának a kb 60 számából összeválogattam a 10-12 kedvencét, majd pár óra alatt PhotoShop-ban csináltam hozzá egy szép borítót, plusz lemezre nyomtatni valamit. Kiírtam, nyomtattam, kivágtam, tokba beleraktam.
Sőt, már én is kaptam Így jártam anyátokkal válogatás DVD-t. Volt hozzá tok, saját szerkesztett borító, menü, meg ami kell. És örültem is neki.
Ezek szerint nem kellett volna, mert nem eredeti?
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
attila9988
őstag
Az az igazán szép ajándék, amit magad készítesz...
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
ArchElf
addikt
Tudom, hogy sarkított volt a példa - de mondjuk (nem sarkított példa) egy idehaza szinkronnal csak VHS-en megjelent film magyarított (akár feliratozott, akár VSH-rőél leszedett handsávú) változatát nem igazán szerzi meg az ember sehol DVD-n kivéve, ha virágbolti. Ha pedig olyan filmről van szó, amit a megajándékozott szeret, akkor jobban fog örülni neki, mint egy új nyakkendőnek, egy új könyvnek, vagy bármi másnak.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
katt777
félisten
Ezért játékoknál mindig első dolgod legyen a NoDVD fixet feltelepíteni, ha meg akarod őrizni a géped és a lemez épségét. Mert teljesen legálisan tesznek kémprogramokat és vírusokat arra a lemezre, amiért fizetsz. (Hja, "védelem".) Elég US fogyasztóvédelmi fórumokat böngészni, azok letesztelnek minden ilyen szarságot. Nálunk persze ilyen fogyasztóvédelem SINCS, csak a gyártókat védi a törvény (hiába, ők tudják megvenni).
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Воланд
titán
válasz Sweet Lou 6 #35 üzenetére
Letölteni legális, viszont ha kiírod és eladod, ami már haszonszerzésnek minősül, az már illegális.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Morden24
nagyúr
Sehol, de fénymásolt könyvet sem adok ajándékba karácsonyra.
Nem a legális-illegális dolog az elsősorban para, hanem az igénytelenség ténye.(#36) ArchElf: Mindig lehet egy jól hangzó példát felhozni (bár a példádban a kislány inkább rajzoljon kézzel, ne pedig nyomtasson egy képet a Googleból, bár én ilyet még csak hallani sem hallottam soha életemben), de a dololg roppant egyszerű: nem a vásárlásról szól, hanem arról, hogy az emberek kifejezik, hogy törődnek, figyelnek a másikra. Hát számomra nem ezt fejezi ki, ha valaki kiír 5 filmet egy dvd-re, majd a kezembe nyomja (hozzáteszem, egy Tesco-ból 400 forintért leemelt gagyi sem ezt fejezi ki: ez mind alibiajándék, és nagyjából azt jelenti, hogy rohadtul nem akartál időt és energiát áldozni arra, akinek ajándékozol, inkább letudtad gyorsan).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
ArchElf
addikt
torrent
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
válasz Jim Tonic #33 üzenetére
Ha a kislányom lemásol nekem egy szép képet az is gáz, mert nem a galériában vette meg 25.000 Ft-ért? A karácsony tudtommal a szeretet és nem a fenntartható fejlődés / fogyasztói társadalom ünnepe.
AE
-
Sweet Lou 6
addikt
Namost én úgy tudom, hogy Magyarországon filmet/zenét letölteni legális. Akkor hol itt a gond?
sweetlou6.wordpress.com
-
joey04
titán
2 személyes tapasztalat:
- aki még egy kitömörítést sem tud elvégezni, az meg fogja venni
-van olyan is, aki fél letölteni, mert kijön a rendőrség -
Zirowe
nagyúr
Azért annyira nem igénytelen, ha szépen megcsinálod: rendes nagy tok, kinyomtatsz egy szép képet a tokba, illetve akár a cd-re is nyomtathatsz vagy lightscribe
A lehetőségek tárháza akár lehetne végtelen is, és jobb is tud lenni, mint a gyári megoldás, de persze egy papírtokba berakott cd, amire filccel van rákaparva a tartalma tényleg elég gáz tud lenni!És aki mindezt "készen" veszi, az meg az igazi bűnözőket támogatja, illetve baromi lusta egyed!
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Воланд
titán
Ez jogos. Majd ha az eredeti dvd is lesz olyan minőségű, mint némely "warezolt" példány, akkor jogos, hogy sírnak a jogvédők, de amíg csupa silány minőség van a piacon addig szerintem csend legyen.
Szerk.: Szvsz nagyon igénytelen dolog írott dvd-t/cd-t adni karácsonyra. Mondjuk fizetni az írott dvd-ért, cd-ért még igénytelenebb.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Volkov
senior tag
Én is adtam már írott DVD- t ajándékba. Nem vettem, csak letöltöttem.
2 oka volt / van:
1. Hülye menü illetve reklám/figyelmeztetés/jogi blabla kikerülése.
2. ( ez a lényegesebb ) tudom hogy létezik az adott film sorozat DVD formában, de sehol se lehetett kapni. Megvettem volna, ha lehetett volna.Az a fő gond szerintem hogy a legális dolgokkal sokkal több a szívás mint a warezz cuccokkal. S ez sajnos igaz a filmeken kívül pl a játékokra is.
:)
-
Rickazoid
addikt
Aki képes hamis CD-t vagy DVD-t venni, az már nem érdemel büntetést, mert a sors valamilyen módon igen kegyetlenül elbánt már vele. A terjesztőt viszont meg kéne rugdosni, internetről letöltve és kiírva még nem illegális, de eladva az.
De ez legalább nem egy olyan hír, amiben a torrentet definiálják ördögként.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
katt777
félisten
A CD-k/DVD-k irdatlanul túlárazottak (a kiadók bezzeg nem szégyellnek extraprofitot zsebre tenni), a vásárlók alulfizetettek. Mindamellett az üres DVD/CD árában JOGDÍJAT fizetünk (sőt USB-re, memkártyára, stb-re is), még ha saját anyagainkat írjuk is fel rájuk (ezt valahogy mindig elfelejtik ezek a jól lefizetett felmérések megemlíteni, azaz hogy a cégek meg jogtalanul teszik zsebre a mi pénzünket). Ergo a másolat jogtiszta, amelyik gyártónak panasza van, követelje a pénzét az Artisjustól.
Részemről megveszem az 1000F-tos eredeti DVD-ket (már ha egyáltalán kapni lehet a régi jó filmeket, de ált. nem), nekem tetsző zenei CD-t meg 15 éve nem láttam ebben a szar országban, ahová minden kiadó csak azt hozza el, ami máshol megmaradt, vagy amit marketinggel tutira el lehet sózni.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
HANDO88
senior tag
Normális munkáért normális munkabért kellene fizetni és akkor a HENT-esek lennének munkanélküliek,ha nem éhbérért dolgoznánk akkor akkor tudnánk vásárolni is.Megnézném hány eredeti dvd-t venne a HENT-es ha már a fizetés kézhezvétele előtt tudná hogy nem él meg belőle a következő fizuig.
[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
hunbi
tag
Kedvenc témám! Épp tavaj karácsonyra leptem meg jóatyám eredeti bolti dvdvel ami csak elvileg volt szinkronos...(borítón "magyar szinkron" felirat olvashato, bontatlan) Kellemes élmény mondhatom. Másik jó dolog amivel szintén édesapám izzasztott meg tavaj: (másik dvd) Nem lehetne e úgy megcsinálni azt a lemezt, hogy csak be kelljen tenni és elindul a film, merthogy nehéz neki a menüvel szenvedni, pláne pityókásan.
"Tesco gazdaságos" lemezek (időnként reklámmal) szar minőségben: ezt inkább csak nem értem... nem mintha a digitális technikában nem lenne hót mindegy jót pirítanak e rá vagy fost.
És végül a kedvencem, ami már csak az én személyes ízlésem: Ezek az undormányos elnyomhatatlan jogi szövegek, néha minden nyelven, majd az elrettentő videók, szintén elnyomhatatlanul.. Kb elmegy az ember kedve a filmnézéstől mire az elkezdődik.
Kérdem én, ezek után IQ hiányos e az az illető aki inkább warezol, ajándékba vagy egyébként, minthogy pénzen vegyen csalódást?
Én mondjuk elves ember vagyok, úgyhogy inkább nem ajándékozok filmet a jövőben. -
stribika
csendes tag
Az ajándék lényege, hogy a célpont örüljön neki, nem az, hogy drága legyen.
-
WonderCSabo
félisten
LOL, ki vesz ilyet, ha tudja, h. hamisított, és ingyen ott a neten?
-
8zabi
őstag
Boldog Karácsonyt Anyu! Kiírtam neked a kedvenc filmed!
-
hemaka
nagyúr
“Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok” Sir Winston Leonard Spencer Churchill
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
addikt
az első 7 szóban jelzem, hogy vettem. pont ennek a következményeiről szól az egész hsz. (no meg arról, hogy a vicc miért szar -azon túl hogy szakállas is)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
pschio
őstag
1 hét múlva jön is majd az újabb hír. százezer cillióbilló dollár kár érte a
kiadótársaságokatkiadómaffiát a karácsony miatt.[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
nap
addikt
Vegyetek karácsonyra cd-t! és dvd-t! reklámunkat látták.
Lehetne a régi reklám alapján (Cipőt a cipőboltból!) a címe HENTet a hentestől!
avagy ne higgy el mindent a 100 fős "reprezentatív" "felméréseknek".browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
addikt
az a baj, hogy annyian poénkodnak evvel, hogy csomóan azt hiszik, az IQ-nak is van valami mértékegysége. (az emberiség átlag IQ-ja 100. mindig. definíció szerint.)
"emberiség össz. IQ-ja" fogalomnak nincs sok értelme, de ha nagyon kell, akkor is emberek száma*100 lenne (tehát nem állandó, pont avval egyenesen arányos, ahányan vagyunk)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
moli.hu
őstag
a hamis cd/dvd nagyon gaz, mert altalaban dvdscr-eket irnak ki, ami pocsek minosegu. lenezendo, uldozendo, mert nem minosegi warez.
-
Zirowe
nagyúr
Ebben egyetértek!
De az sem érdekel sok kegyelmet, aki fizet érte.. (mármint a warezért!)We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
dzsoda
csendes tag
Lehet, hogy én vagyok rossz matekból, de a DVD-k tortagrafikonja esetében a 29+21+59=109%. Mintha valami nem lenne teljesen hiteles.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk tényleg ki az a gyökér, aki utcai vagy telefonos felmérésen azt válaszolja: igen, hamisított cd-t fogok venni, sőt, még fizetek is érte, sőt, még ajándéka is adom!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rt06
veterán
ki a fene fizet hamisitott dvd-ert, cd-ert?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
félisten
Készítem az eredeti popcornt.
"A megkérdezettek 11 százaléka nyilatkozott úgy, hogy karácsonyra zenei CD-t vásárol valakinek ajándékba."
"Karácsonyra a megkérdezettek 11 százaléka tervez DVD-t vásárolni szeretteinek."
A megkérdezettek 22%-ának lövése nincs mit vegyen karácsonyra a másiknak, csak "Venni kéne vmit. Jaa, hogy CD-t DVD-t? Jó ötlet, köszi, igen azt veszek."
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Zirowe
nagyúr
Beindult a HENTelés?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest