Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ott van a táblázatban. 32/49 helyett 35/49. A havidíjas csomagok közül a változások első sorban a lezárt csomagokat érintik, ez végső soron érthető, át akarjuk terelni az ügyfeleket az új csomagokra.
Egyébként egyelőre nekem is no comment a hír, már csak azért is, mert itt hallok róla először, tegnap dolgoztam utoljára, addig nem érkezett erről infomail...
(#208) Malachi: 25 éve volt. Még csak ez sem az indok. Az állam ott tesz keresztbe nekünk, ahol tud. 44%-ot adózunk OVI bácsinak minden letelefonált percből. A szlovákoknál ez kb. a fele.
Másfelől volt egy ügyfelem, aki hasonló érvekkel pocskondiázta a céget, mondván, azért lépett le Németországba, mert ott nem ez megy. Én meg mondtam neki, hogy ugyanaz az anyavállalat, az új piacokon szedi meg magát, a német piac sokkal telítettebb, ott sokkal keményebben megy a verseny a jóléti nyugat utópisztikus törekvései árnyékában. Mi fizetjük meg itt Magyarországon annak az árát, hogy ő ott nyugaton olcsón telefonálhasson. Van még kérdés?Ja, még valami: hozzátette, végülis igaz, Németbe' mindenhol kecskék meg desznyók szaladgálnak az udvaron, itt meg még csirkét sem tarthatsz lassan, mer' az EU így meg úgy. Szóval ő is vágta a dörgést, csak egyszerűbb szemét multizni meg az Orbánra kenni. OVI bácsi egyébként vág minket, ahol tud, csak az nem esik le neki, hogy a sok külön teher miatt amit rezsiben megspórolsz, elköltöd telefonra.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest