Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
Pl nekem nincs penzem tobb 100 ezres vasra. Orultem, hogy ossze jott a penzem a notimra es meg emele kellet volna venni windows-t is. Az enyem csak Vista ready ezert xp kellet volna de honnan? Nekem meg az is draga nemhogy vista. Szernecsere beleptem a campus programba es kaptam ingyir
. Az alap rendszerem most egy debian 4.0 es tenyleg meg tudok velem indent csinalni. Csak az a baj, hogy nincs cad,ps, vegas linuxra
.
Hogy on is legyek: nem surun erdekel a GC. Eddig sem hasznaltam tul sok mindent a googletol csak a keresot. Tolem akarmilyen jo lehet nem hagyok fel az FF-el
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google a tesztidőszak alatt csak visszafogottan népszerűsítette a böngészőjét, de jövőre beindul a kampány. Szeretnének meghatározó szereplővé válni a piacon.
- DCS World modulok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest