Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
totron-nak válasz, de bkercso hsz-ére építve:
egyrészt igen, társadalmi kultúra építésével, vagy annak újra építésével. nem kell szoci romantikára gondolni, azon kívül is volt ilyen.
de hogy ne csak idealista legyek, ha a témaindítónál maradjak, maradhatott volna nyugodtan a csendrendelet, nem kéne jegyzőhöz rohangálni birtokvédelem miatt, kimegy a rendőr, akit kell befenyít, kész. ezen kívül csak populizmus-ellenes ötleteim lennének -
Dr. Oid
aktív tag
ez mondjuk szerintem pont felesleges beleszólás. ha nem egy védett, világörökség faluról beszélünk, mint pl Hollókő, ugyan miért kell azt is előírni, milyen házat lehet oda építeni? ilyen alapon tilcsák bea a klímát is, mert az se volt öregapám idejében, meg legyen nádtető meg szarral döngölt padló.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Oid
aktív tag
ne érts félre, nem vagyok naiv ezen a szinten, értem, hogy ez miattunk, emberek miatt van, épp ez a gond, hogy valahol, valami félrement és ez lett a vége.
a választott testületekről: sajnos van egy olyan jelenség, hogy populizmus, amikor hangzatos buzzwordök mentén terelik csordába a választókat, nem fogok példákat mondani de onnantól kezdve megette a fene a nagy választott felhatalmazást.
ideális állapot az lenne, ha az úgynevezett normalitás valóban a lehető legszélesebben vett, másokat vagy a többséget nem sértés elve alapján élnénk, vagy kellene élnünk. hozzátéve, hogy vannak érdekek, amelyek nem vehetők figyelembe ilyen alapon, például a bulitilalom egy idő után hiába ellentétes akár több ember érdekével, az nem írhatná felül a nyugalomhoz, pihenéshez való jogot.
de tudom, ezt itt sose fog eljönni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Oid
aktív tag
mondjatok még valami ordas sztereotípiát léci!
vidéki vagyok alapból, 5 éve költöztem ki külső kerületbe a fővárosban, Zuglóból. fehér a házam, szürke a tetőm meg sok minden más is, van térkövem _is_ a területen, csomó öreg szar fát kivágtam. ettől az állathang nem zavar, csak a duhaj szomszédok, akik szerint hajnali háromkor még tök oké volt jutúbdiszkóra macskarészegen üvöltözve bulizni, hogy "geccibazmegdekúúúrvajógecci". hálisten ez már a múlt.
az a baj, hogy ebben az országban még a liberális is szélsőséges, senki se normális, nincs az, hogy elviselhető keretek között, csak nulla vagy egy. az se normális, hogy az önkori beleugat az élet olyan részleteibe, hogy vasárnap nem lehet füvet nyírni, meg nem vághatom ki a fákat a telkemen, de az se, hogy mindenki beleszarik mindenbe. tisztelet a kivételnek, de a sima egyszerű, másnak nem akarok rosszat típusú belegondolás az ebben a nagy fene szoci utáni szabadosságban kihalt, vége. mindenkinek lehet mindent, mer az az ő háza, lakása, telke. de bazmeg, a hang nem áll meg a telekhatáron! ezt miért nem lehet érteni, nem fér a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest