- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Nem hiszem. Én például nem vagyok médiaszakértő, de azonnal tudtam, hogy mit jelent a konzerv ebben a szövegkörnyezetben. Ha nem tudod, és lusta vagy ráguglizni, akkor se nehéz azért kitalálni, ha láttál már konzervet és tudod, hogy mire való...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
d4Y.187
tag
kezdésnek mit szólnál a GTWorld youtube csatihoz?
.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.
-
-
d4Y.187
tag
ismerve a sportot és az árszabásokat belülről is, már nem kéne semmin meglepődnöm. de ha azt vesszük hogy pl. m4 sport nem szakítja meg az online streamet forma1 alatt sem, illetve hogy a legtöbb szériát ingyen is streamelik... gyakorlatilag itt csak azért kell fizetni, hogy megspóroljunk némi utánajárást.
a kezdeményezés jó, hiánypótló, de ha a reklámokból nem tudják fenntartani, szvsz megette a fene..: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.
-
veterán
Az ára nem tűnik soknak, ha azt nézem, mennyi az Eurosport player, és hogy mekkora egy sz*r. Viszont, az alkalmazás borzasztó. Szaggat, de nem kicsit OnePlus 6-on. Ember, milyen vas kell ez alá?!
[ Szerkesztve ]
-
d4Y.187
tag
34 ernyő / év? rly?
.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.
-
Male
nagyúr
Beregeltem, ingyenes csomaggal, ha elindítok egy WEC futamot, két perc után kivágja, hogy fizessek elő, ha nézni akarom... gyanítom akkor élőben sem lehet majd nézni.
Így ez a mondat: "Az üzleti modell lényege, hogy a reklámokért cserébe nem kell fizetni a használatáért, ugyanakkor, ha valakinek úgy jobban megfelel, választhatja az előfizetést is (3,5 euró/hó), és ilyenkor megússza a hirdetéseket." ..nem tűnik igaznak
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Az "Unlimited premium live racing" nincs az ingyenes csomagban... az élő közvetítéses listánál viszont nem látom, hogy melyik prémium, és melyik fog beleesni az "Unlimited standard content"-be... vagy mivel a live szó nem szerepel az ingyenesnél, így az élő közvetítések mind fizetősek?
(Igazából a WEC érdekelne, ezért kéne előfizetnem az EursoSport Playerre, de ha itt ingyen megy, akkor ezt választom, pár reklám nem zavar.) -
Cythyel
senior tag
salakmotor (speedway) nincs -.-"
-
XuChi
addikt
"több ezer órányi konzerv tartalom elérésével kecsegtet"
Milyen konzerv ?
-
l.skywalker
félisten
Sok magyar vonatkozást nem vélek felfedezni benne. A Superbike miatt még akár érdekes is lehet...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.