Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nincsen ezen mit csodálkozni
a legtöbb vállalkozásnál az informatika egy szükséges rossz, ami a pénzt viszi hozzáállás van.
másodszor az informatikai vezető sem azzal foglalkozik elsődlegesen, hogy mi lenne a tuti, nem is ért valszeg hozzá, fontosabb a cégautó meg a minél több pénz.
aztán marad a mi marad. káosz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bambano
titán
A statisztikában én se nagyon hiszek, főleg, hogyha érdekelt cég csinálja.
Viszont miért ne lehetne úgy működnie egy kisvállalatnak, hogy időnként kibérel egy embert aki rendszeresen rendberakja a kuplerájt. Alapítani erre céget, egy-két megyében pár kkv-t felügyelni. Nem olyan elvadult ötlet ez.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
ugyan már a múltkor is leugattak, mikor meg merészeltem említeni, h a statisztikás dolgokat tán némi ésszel kéne átvenni vagy szimplán csak értelmezni kellene megtanulni, illetve - jelen esetben- kicsit visszafogni az ordító és dezinformatív szalagcímet, pláne ha a végére odakerül a valós adat viszonylata.
azt meg csak zárójelben említem meg, mennyire röhejes a 900akárhány cég 10 országból... még reprezentatíve is, az meg zárójel a zárójelben, h ezt egy biztonságtekknikai szoffereket gyártó cég végezte, ami még inkább megmosolyogtató.
szóval fosztogattak, és ladákat. de sebaj.
a poén az egészben, h egy állandó it-s szakember és buzinessz szofferek párosítása valszeg nagyobb összeget vinne el évente a kisvállalkozások nagy részétől, mint pár újrahúzott windóz, vagy megfertőződött adatállomány. az adatlopásos mókával meg ne viccekedjünk már ezen a szinten.[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Az a baj, hogy nálunk vezető beosztások családi és ismerősi alapon szerveződnek és az ész az utolsó szempont. Ez leginkább a privatizált, nagy cégeknél jellemző ahol a privatizálás után is maradt a pártkönyves vezetés.
A mi cégünknél is így van ez. Ha nem családtag az ember, vagy nem nyal kurvára akkor sehova se jut.
Ha ránézek a vállalati levelezési listára akkor 12 olyan vezetéknév szerepel amiből több mint 10 van. -
félisten
Hogy lehet védekezni a bothálózatba való bekerőlés ellen?
Még egy 3. rezidens védelmet i sbe kell kapcsolnom, hogy még lassabb legyen a win?
Elvileg a spyware keresők ezt is megfogják, nem? Vagy ez a vírnyák keresők dolga?
Elég zavaros nekem ez a téma, mert elég nagy az átfedés az egyes progik védelmi területe között, és sztem nehét tájékozódni. Elvégre nem lehet 3-4 rezidens progit felrakni, mert akkor már több proci idő és I/O művelet megy el a védelemre, mint a hasznos feladatra.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
anulu
félisten
az IT vezetok de meg a rendszergazdak nagy tobbsegenek fogalma sincs a veszelyekrol, nemhogy arrol, h hogyan lehet vedekezni ellenuk.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple iPad Pro M4 13 256GB WiFi+Cellular, 2027.06-ig garancia, BOMBA ÁR!
- 286 CPU kártya + 287 FPU
- AMD Radeon 6800xt/6900xt KERESEM
- LG 25UM57 Ultrawide monitor eladó ár alatt, dobozos, 21:9-es képarány, 25 col, IPS
- Lenovo T14 Gen 1- 14.0" Magyar bill, Full HD, Intel Core i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD, Win 10 Pro