Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
hogy a legfrissebb példát mondjam: akkora napfogyatkozás lesz nemsokára, amikor a napelemek nullát érnek, hogy pánikol az európai villamosenergetikai szakma.
mit csinálsz a napelemeddel este és télen, amikor nem süt a nap?
"Így, hogy "oda-vissza pörgős" óra van, bőőőven kitermehetjük a fogyasztásunkat.": és ha tudnád, hogy ezzel mennyi kárt okozol...
a napelem addig éri meg, amíg ennyire túlzóan baráti az áram felvásárlási rendszere és amíg van rá támogatás. de mihelyst a napelem kikerül az "ezen keresztül nyúljuk az eu-s pénzeket" kategóriából, mehet is egy lendülettel a kukába. főleg, ha az általa okozott károkat végre nem a normális fogyasztókkal fizettetik meg, hanem azokkal, akik okozzák. apercben fogod te is leverni a napelemedet, ebben legyél teljesen biztos.
szerk: mielőtt a vádaskodás elindulna, *NEKEM* vannak pontos, nem részrehajló és nem saját zsebtől függő adataim a napelemek hasznáról. ugyanezt eddig senki másnál nem tapasztaltam.
szerk2: közben meglett
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
MongolZ
addikt
"ugyanolyan komfortérzett helyett kevesebbet fogyaszt"
HELYETT
ugyanolyan komfortérzett mellett kevesebbet fogyaszt
(kicsúsztam a szerkből, bocsesz)
Egyébként érdemes figyelni a trendeket: az emberek vékony csöveket akarnak, de közben meg berakják (a szerelési díjjal együtt) 3-400e-s puffertartályt a szivattyúval együtt... Aztán a végén kiderül, hogy nem is spórolt, és még az áramtól is függ... persze, esztétikailag sok esetben szebb a vékony cső (inkább el lehet rejteni, stb.).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest