Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz kameraman77 #62 üzenetére
Ráadásul nem is elénk vetíti a képet, hanem "a jobb felső sarokba"! Ez fizikailag is elvonja a figyelmet, illetve a tekintetet... A szemnek sem túl jó hosszabbtávon ez a "felakadt" pozíció. Nem tudom, ezt hogy gondolta a Google? Szerintem teljesen rossz koncepció.
Ami a privát szféra védelmét illeti, nem tudom, marad-e abból valami? Az adatvédelmi biztosokon kívül nem úgy tűnik, hogy izgatná a kérdés a hatóságokat, világszinten. (Sőt...)
Más részről, ember nem tudja átnézni a milliárdnyi videót, szóval a rólunk készült felvételek elvesznek ebben a nagy zajban...
(#61) dying_star: "bár néhány ultravékony telefon esetében már láthattunk nagyon kis NYÁK-ra ültetett technikát."
És? Most ezzel mit is akartál mondani? Számtalan telefonban van nagyon kis nyákon hasonló fejlett technika. Ebből a szempontból nincs itt újdonság. Ez egy profi iparos munka. (Továbbra is komoly technikai háttérrel.)
"A kijelzőt nézném meg szívesen boncolva, amiből megállapítható a működési elve, mert nem vagyok képben ezzel kapcsolatban.."
Csak két hozzászólással kellett volna visszaolvasnod... De a cikkben is benne volt a link a többi képet tartalmazó oldalra.
És még te indítasz egy "nagy zavar van itt a fejekben"-nel...
-
dezz
nagyúr
Téged bizonyára könnyen át lehetne vágni pár egymásra hányt mobil béllel... A funkcionális analfabetizmus ismert dolog, de olyat még nem láttam, aki ennyire ne tudná értelmezni, ami a szeme előtt van.
A weblapon lévő képeket nézted? Egyértelműen teljesen "egyben van" az egész.
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Nézd már meg jobban a képet! Ilyet nem rak össze senki a sufniban! Látszik, hogy nagyon egyedi fejlesztés. A NYÁK-ot sem lehetne kézzel összerakni és több olyan alkatrész van rajta, amihez magánember hozzá sem jut. Nem beszélve a nagyon precíz kivitelű műanyag alkatrészektől, amik megtervezése sem kis feladat, legyártása pedig többtízezer, esetleg százezer dolláros befektetés. Szóval, max. egy mobilgyártó vezetője lehetett volna olyan unott, hogy ilyen poénokat süt el. Hacsak nem ez már a kínai Glass hamisítvány (szintén egy mobilgyártó részéről), de kétlem, hogy ilyen gyorsan sikerült volna leutánozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Steam Deck
- Vitamin topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Yettel topik
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest