Új hozzászólás Aktív témák
-
wfalcon
tag
Nekem már az "önkényesen felvette saját magát a cég dolgozóinak soraiba" is furcsa! Ezt mégis hogyan csinálta?
Saját cégemnél: ha van kártyád, bejutsz, az őr nem áll eléd, ha nincs kártyád és be akarsz menni, megmondod kihez mész és az illető visszaigazol (ált. telefonon, vagy eleve van valami írásos belépési engedélyed, ill. regisztrálva vagy, amit előzőleg a bizt. osztály adott ki), kapsz egy vendégkártyát, amivel majd ki tudsz lépni + egy őr felkísér. -
BiP
nagyúr
Itt egyébként azért hibáztattam főleg a biztonságiakat, mert normális esetben már ott fenn kell akadniuk a szűrőn, de ha éppen szerencséjük volt, akkor is óriási hiba, hogy még össze is haverkodtak. Szerintem akkora (főleg, hogy ez a munkája), ami mellett talán eltörpül az, ha egy alkalmazott nem elég erősen tartja be a security policyt ezzel a kávés dologgal.
Abban igazad van, hogy ezen is ugyanúgy fenn kellett volna akadniuk.[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
Nálunk most dobták ki őket az irodaházból. WC-re kérezkedtek be, aztán slisszoltak volna a lift felé. De a hős biztonságiak tudtak róluk, meg konkrétan erről a trükkről is.
Ha nem szóltak volna jó előre, simán előre engedte volna őket bárki, biztos valami ügyfél alapon...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest