Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nálunk is lehet haverkodni az őrökkel. Viszont csak olyan haverkodjon, aki jogosultan van ott.
Az ételfutárokkal, postásokkal,stb. is haverkodjon nyugodtan, de azok meg nem mennek tovább. -
BiP
nagyúr
Itt egyébként azért hibáztattam főleg a biztonságiakat, mert normális esetben már ott fenn kell akadniuk a szűrőn, de ha éppen szerencséjük volt, akkor is óriási hiba, hogy még össze is haverkodtak. Szerintem akkora (főleg, hogy ez a munkája), ami mellett talán eltörpül az, ha egy alkalmazott nem elég erősen tartja be a security policyt ezzel a kávés dologgal.
Abban igazad van, hogy ezen is ugyanúgy fenn kellett volna akadniuk.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Modjuk ez is igaz, de ha mondjuk egy belsős telefonszámról felhív egy fickó, hogy ő az ITs, akkor egy olyan helyen, ahol ott a portán a biztonsági szolgálat, az ember kevésbé gyanakvó.
(Más kérdés, hogy normális ember ilyenkor sem ad meg semmi jelszót. Vagy tudja nélkülem is vagy bepötyögöm neki, de akkor ott vagyok.) -
BiP
nagyúr
Itt a biztonságiakon bukott el a dolog. Egy alkalmazottól nem várható el, hogy minden nem közvetlen kollégáját ismerje. Teljesen elvárható (lenne), hogy nem is kell ezzel foglalkoznia, mert elviekben megbízhat(na) a fizetett biztonsági szolgálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy biztonságtechnikus kísérlete ismét bebizonyította, hogy az alkalmazottak hatékony manipulálásával leomlanak a védelmi bástyák.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest