- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Kriptovaluták és az adózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Hát, engem azért meglepett, hogy hirtelen mennyi vezeték nélküli eszköz lett abban a házban ahol lakom (többségük az utóbbi 2 évben tűnt fel) ... az én hálózatom az elsők között volt a házban (~2007 vége), de már már csak az egyik a sok közül...
Az a hálózatszám meg.. még egy indok, hogy ne költözzek beljebb a jelenlegi lakhelyemnél (bár ez számítana szerintem a döntésemben a legkevésbé, sosem akartam oda költözni...)
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
Szép tempó, de úgy látom az elméleti és a valódi sebesség egyre inkább elszakad egymástól...
Lehet lassan cserélni kéne a draft N-es eszközömet (amit a gyártó a végén már csak G-s nek árult).
Bár értelme jelenleg nem lenne, csak a telefonom ami N-es, a laptopom még "csak" G-s ...
Áhh... majd ha veszek új laptopot, akkor cserélek routert.. Addig megteszi a jelenlegi.Egyébként apropó telített 2,4 ... a laptopon pont a múlt héten néztem, hogy a házban ahol lakom az enyémen kívül már további 18(!) hálózat található (abból 2 nyitott, de az egyik egy "kocsmáé").
Ebből kifolyólag wifin kb. 2MB/s az átlagos sebesség, ritkán több (pedig a legkisebb telítettségű csatornán vagyok, a 7-en vagy 10-en vannak).. (Anno pár éve mikor még csak 2-3 másik hálózat volt elértem a 4-et is).[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
ph Eddig nem látott vezeték nélküli sebességet ígér a még nem végleges, új szabvány.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gyúrósok ide!
- Hővezető paszták
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- Egészséges életmód
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest