Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klrt
tag
válasz
bokarcsi71 #11601 üzenetére
Szia(sztok)!
Én úgy tudom, hogy az app galeryből csak az az MKB app tölthető le amit a volt budapest bankosok vittek magukkal mikor egyesült a két bank. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot, azt mondták én mint mkb ügyfél a "BB "s alkalmazást nem tudom használni.Aryon87
Én annó a P9Literől hoztam át az alkalmazást igaz P40Litere, de az értesítéseken kívül minden működik. -
klrt
tag
Üdv!
Igaz p40 lite, de itt jobban pörög a fórum.
A curve használókhoz lenne kérdésem. (idegen nyelvtudásom a google fordítóban kimerül) Az utóbbi időben nem tudok telefonnal fizetni. Limitre panaszkodik. Decemberben volt 10x ezer forintos vásárlásom akkor még minden rendben volt. Azóta csak pár ezresek voltak, azokat is engedte. Jan. 30-án már nem tudtam 8000 ft ot fizetni vele, ott is limitre panaszkodott, ma tescoba akartam, de megint elutasította a10xezer ft ot. A bankkártyámmal tudok fizetni. Amit kaptam curve kártyát azt még nem aktiváltam. Igazából csak arra kellene, hogy tudjak telefonnal fizetni, nem akarok másik "banki" szolgáltatást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest