- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratobi
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #18933 üzenetére
Én lecseréltem egy POCO X7 PRO - ra. Eladtam....a Poco - t.. 😀 Nem nagyon tudott annyi pluszt adni, hogy érdemes legyen lecserélni.. 😀
-
Mr. V.
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18917 üzenetére
Az allinone csak ADB kapcsolatra szolgál, a készüléket nem ADB-n keresztül fogja megdolgozni. Qualcomm drivereket szerezzél be helyette, mert COM port módban fog kommunikálni. Persze ADB is kell majd, nem abból se minden verziót fogad el.
Nálam, mivel már tégla volt, szétszedés után tesztpontos testeléssel kellett elindítani a kommunikációt. Elvileg tudja talán szoftveresen is, már nem emlékszem.
TWRP előtt még sok más kellett, hogy pl. ne legyen kódolva a fájlrendszer, mert anélkül a TWRP üres összevissza-karakterű könyvtárakat lát csak, aztán a root csak Magisk-al ment. Talán a 24-essel, mert a 25-ösből kivették a rejtés funkciót, ami a banki program elé kellett.
Ha komolyabban bele akarsz mélyedni, akkor előkeresem azt a HDD-t, ahol ezek a programok és fájlok még megvannak és feltöltöm valahova.8.1-es verziót raktam rá, mert csak az rootolható, a későbbieknél bootloop alakult ki, pedig 9-est és 10-est is próbáltam.
TWRP-ből talán 3 van, igazából alig hasonlítanak egymásra, van amelyikből funkciók hiányoznak, van amelyik ismeri az USB-t is, de az talán visszaállítani nem képes, szóval én egy olyan változatot használtam, ami lát minden könyvtárat, ám az USB-t nem képes kezelni, így a biztonsági mentés belső tárra megy, onnan kell később kimenteni egy külső eszközre... hogy biztonságban legyen, de ott is meg kell tartani a készüléken, mert a TWRP USB-ről nem tudja majd beolvasni.Tesztelgetni kell majd, nem biztos, hogy mindent feljegyeztem, melyik a jó verzió, de majd ránézek, ha érdekel.
Sajnos nekem már nem aktuális, mert beázott, a kijelzőjét amikor meghirdettem, még abban a percben leesett az asztalról, így csak egy romhalmazom van már, nem telefon.
Mondjuk a Lovemei Armor tokot, aminek festése már kopottas, azt még lehetne használni... csak sajnos nem vízálló, csak az ütéstől véd. Meg a műanyag karcmentes hátlap is ha érdekel valakit, az is eladó. Az aksi állapota nem ismert, mert hibás készülékkel nem tudom tölteni, így azt inkább nem kínálom. -
Mr. V.
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18915 üzenetére
De, fizetős megoldás létezik. Talán 8e Ft körüli összegbe került nekem 2 éve, az a téglásított készüléket is rendbe hozza. 3 nap hozzáférés van a program minden funkciójához fizetés után (csak egy röpke regisztráció szükséges, nem box), tehát ha több készülék is van a közeledben, amit feloldanál, érdemes ez idő alatt megtenni.
[link] -
válasz
JohnDoe_Hun #11039 üzenetére
én meg ma raktam fel újra a .282őt pc-s ff módszerrel
az FR-t megint nem úsztam meg... de azért készültem rá... update elött csináltam backupot
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #10913 üzenetére
Igen. Viszont örüljünk neki, hogy képes erre is egy telefon. Még egy DSLR-t is megizzaszt a Hold (nekem amúgy sincs 500 ezrem fényképezőre + ennyire azért nem érdekel a fotózás, hogy céleszközt vegyek + több tízezerért objektívet).
Én rengeteg mindent szoktam fotózni, automatán, akkor ugyanazt night mode-dal este, közeli, távoli képek, hosszú záridő, stb-stb. A csillagfotózást még nem tudtam kipróbálni, sajnos Budapesten túl nagy a fényszennyezés. Még a selymesvíz lehet jó, azt lehet felhőkre is használni pl. Szeretem, hogy ennyire sokoldalú a szoftver. :) -
gjoe
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #10913 üzenetére
Mert a hold kinézete állandó és a program előre készített gyári fotó alapján a fotodra teszi a hold felszínt.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #10910 üzenetére
Más meg a reggelijét, reggeli kávéját fotózza, vagy a macskáját 156-szor. 🤷🏻♂️
-
gulyasa
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #10910 üzenetére
Unatkoznak.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
JohnDoe_Hun #10583 üzenetére
Ok. Meg van. Le volt tiltva a chrome és ki is volt lőve mert firefox-ot használok. Újra elindítottam majd megint letiltottam és most már beenged a vanced. Weird!
-
wdx
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #10332 üzenetére
Akkor nem jelenik meg, ha a jelvény megjelenítési mód, az olvasatlan üzenetekre van állítva.
Fő képernyőn hosszan nyomj egy üres területre (vagy két ujjadat húzd össze: kicsinyítés), jobb alul 3 pötty, ikon számláló, jelvény megjelenítési mód, értesítési üzenet. Ekkor minden ikon megkapja a pöttyöt, ha jött valami. Az hogy mennyi, az teljesen lényegtelen, mert látod, ha rányomsz. Jött, vagy nem. Ennyi. -
wdx
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #10321 üzenetére
Nem baj, attól még megjelenik a pötty a gmail ikonján, ha értesítés van.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #10321 üzenetére
Hopp, tényleg....
-
Rotyi
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #10317 üzenetére
Ikonjelvény olvasatlan üzenetekre van állítva?
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #10313 üzenetére
A gyári email appban nem lehet a gmail üzeneteket pushként fogadni. Pusht csak exhange fiókkal lehet (Hotmail, Outlook). A Gmail app viszont erre tökéletes, ott pár másodperc késéssel (gyakorlatilag azonnal) megjön az üzenet.
Tesco Value: erre gyárilag nincs mód, csak ha kikapcsolod az nfc-t meg a hangot felveszed 😀 Ha rootolod akkor biztos, hogy van megoldás erre.
-
válasz
JohnDoe_Hun #10313 üzenetére
-
Rotyi
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #10308 üzenetére
Exchange fiókként tudomásom szerint működik, de nem próbáltam.
-
válasz
JohnDoe_Hun #10308 üzenetére
elvileg be lehet...
-
válasz
JohnDoe_Hun #9954 üzenetére
és úgy fog kinézni a valóságban, hogy te elküldöd nekik,ők meg továbbküldik hollandiába...
majd a megjavított készülék visszamegy hozzájuk,utána hozzád
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
JohnDoe_Hun #9949 üzenetére
Megjött a válasz a Terrafon-tól. Azt írják h ők intézik a garanciát és saját költségükön futárral szállíttatják. Nekem ez belefér még.
-
Csabikavagyo
tag
válasz
JohnDoe_Hun #9933 üzenetére
Ez így elég gáz. Viszont a Honor 8 topicban azért olvastam érdekes eseteket hasonlóan vásárolt készülékekkel.Valakit elzavartak vele a József körútról,hogy felejtse el a gyári garit. Viszont volt olyan aki csak egyszerűen beküldte a Telemaxhoz a hivatalos szervizbe és simán javították garanciálisan.
-
válasz
JohnDoe_Hun #9933 üzenetére
ha javasolhatom akkor 14napos elállást kérheted is azonnali hatallyal, pénzt vissza... 160ezres telónál ilyennel ne játszál,főleg ne egy p20 pro-val...
most buknál 3hónap ingyen kijelzőgaranciát véletlen kijelzőtörés esetén,meg +1év gyártói garanciát... azért az a +1 év is sokat jelentFogok nyitni a Témaösszefoglalóban egy külön szekciót az ajánlott és kerülendő boltokról. Aki esetleg aktív tagja a topiknak az legyen szíves írja meg,hogy hol vette,akár publikusan akár privátban,ki hogy érzi, az összefoglalóba csak a boltok,webshopok nevét írom ki úgy is, Köszönöm a segítséget,azoknak akik részt vettek ebben...
Én a Telekom Webshopból rendeltem 2év Gyártói garanciával...
-
NoOne1976
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #9926 üzenetére
Ki regisztrálja a telefont és hol?
-
válasz
JohnDoe_Hun #9926 üzenetére
ez igaz, de a kijelzőgaranciához a sorozatszám kell, ha azt nem fofadja el valamiért,akkor valami nem oké a telóval
-
válasz
JohnDoe_Hun #9912 üzenetére
az úgy akkor érdekes, hívd fel a huawei üfsz-t, kérdezd meg miért nem engedi a kijelzőgarit aktiválni...
-
válasz
JohnDoe_Hun #9910 üzenetére
nincs,ezt külön kell aktiválni a vásárlás után max. 1 héten belül ha jól tudom... sajnos te buktad a 3hónapos kijelzőgarit
a hicare appban nézd meg a garanciát
hicare-jobb alul Én-Garancia -
válasz
JohnDoe_Hun #9907 üzenetére
Terrafon 12 hónap gyártói garanciát ír [link]
A Média Marktnál 2 év -
válasz
JohnDoe_Hun #9904 üzenetére
ez pedig EU-s régiókód
-
válasz
JohnDoe_Hun #9902 üzenetére
A szoftverfrissítés alatt a beállítások menüben rendszer alatt
C...így elsőre szürkeimportos boltnak hangzik, milyen garanciát adtak hozzá?
sőt, kamu gyártói garanciát ír, mert 2 azaz kettő év gyártói garancia van a készülékre
-
válasz
JohnDoe_Hun #9900 üzenetére
szia,pontosan hol vetted? mi a régiókódja?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asylum - tölthető a demó
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest