Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Windows XP
- Vírusirtó topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- TP-LINK routerek
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #16881 üzenetére
Azt hol kell?
-
NoOne1976
őstag
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy állandóan tölteni kell a telefonom. Munkahelyről feltöltve viszem haza, de este már 75%-on van, vagy 99%-on áll, mikor lefekszem, ha itthon töltöm, de reggel alig van benne élet. Korábban 4-5 óra képernyőidő is megvolt, így töltöttem naponta egyszer. Most direkt megnéztem mi a helyzet, mert siralmas.
link link
Ez valami borzalmas. Tegnap este töltöttem, most 12!!!-%-on áll. Úgy hogy a képernyőidő alig több, mint egy óraHardver 10%, szoftver 90%. Ebből google play szolgáltatások 37%. (A sokat emlegetett fb app sehol nincs)
Mi lehet a gond?Míg megírtam ezt a bejegyzést, 12%-ról 5%-ra esett a töltöttség
-
NoOne1976
őstag
Ma éjszaka nekem is érkezett valami frissítés a telefonra, kérte az újra indítást. De ahogy nézem, még mindig 328-on vagyok. Mit telepítettek vajon?
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek nekem, mert nem találom, hogy egy adott alkalmazás értesítési hangját hol lehet átállítani?
Én biztos, hogy nem állítgattam, de egy ideje a Messenger lite-é megváltozott, és nehezen viselem, mert hosszú és "agresszív". Gondolom valami frissítéssel megváltoztatták. Köszönöm. -
NoOne1976
őstag
Nálam most 4 óra 13 perc képernyőidő volt és 8%-on az akksi. Telefon kb. fél éves, fw. 328.
Nem túl kevés ez? -
NoOne1976
őstag
A telefonomban két kártya van. 1-es T, 2-es Digi. Mindkettőn van mobilnet, de a Digié korlátlan, igy az van beállítva. A lefedettség viszont nem tökéletes, így sokszor nincs net, ekkor jönne jól a T-s mobilcsomagom.
Kérdés, hogy be lehet azt állítani valahol, hogy ha a Digis net nem megy, váltson a T-sre?
-
NoOne1976
őstag
Nekem ma reggel dobta fel a 9.1-et, úgy hogy eddig 286-on voltam.
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #12819 üzenetére
Nem is ez a lényeg. Hanem hogy valaki már több frissítésel előbbre tart mint én. Azért ez így elég nevetséges megoldás, hogy lottósorsoláshoz hasonlóan vagy szerencséd van, vagy nincs.
-
NoOne1976
őstag
válasz
janosibaja #12817 üzenetére
Ne aggódj, nekem se talál semmit. .286-on vagyok, és a 293-at se dobja be, nemhogy a legújabbat.
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #12475 üzenetére
Én még mindig 286-on vagyok.
-
NoOne1976
őstag
Betettem ma a Digis kártyát, a két-kártyás beállításoknál beállítottam, hogy alap mobiladat a 2. sim (ez a Digi) alapértelmezett hívó sim az 1-es (T).
A két kártyás 4G-t be kell kapcsolnom? Illetve az mire jó?
-
NoOne1976
őstag
Ha a 2. kártyának egy Digiset tennék bele, mit kell beállítani? Hol kell azt állítani, hogy melyik kártyáról menjen a net?
(Az alap, T-s kártyához is van adatmennyiség, de nem sok, ezt szeretném megspórolni.) -
NoOne1976
őstag
És mi a helyzet a mobilnettel? Tényleg ingyenes az is?
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #11232 üzenetére
És ezt a régiós korlátot hol lehet az otp direktben beállítani?
-
NoOne1976
őstag
Én csak egyet nem értek itt a frissítések körüli idegeskedések kapcsán:
Ott volt a Honor 8-am. Nem jött már rá frissítés, még security update sem. Akkor hibáztam, mert már rég össze kellett volna törnöm kalapáccsal, hogy nehogy bankoljak róla?
Persze, nyilván nem ezt várta az ember, hogy esetleg semmi támogatás nem lesz egy tavalyi flagshipnek, de attól a telefon még jó. Vagy csak azért volt jó, mert jött rá update?
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #11121 üzenetére
Alkalmazás indítása menüpontban kapcsoljam ki az adott applikáció mellett?
-
NoOne1976
őstag
Azt tapasztalom, hogy nem jönnek meg értesítések. Pl. NKM Földgázapp, Elmü-Émász enrgiapp. A korábbi Honor8-amnál nem volt ilyen gond. Mit kell átállítanom?
-
NoOne1976
őstag
válasz
robekraptor #11114 üzenetére
Miért lenne szívás? A google fiók nem telefon függő. Akár már ma lecserélheted, vagy bejelentkezhetsz egy tableten is.
A google "beenged".
Ráadásul mindkét fél azt kommunikálta, hogy a használatban lévő telefonokat nem érinti. -
NoOne1976
őstag
Ha ez tényleg így lesz ahogy kinéz, akkor a terméktámogatás érdekes lesz. Illetve nem(?) lesz.
-
NoOne1976
őstag
Milyen autós telefontartót ajánlanátok nekem? A lényeg, hogy nagyon könnyen berakható és kivehető legyen.
Én egy Ugreen-t néztem ki. [link]
-
NoOne1976
őstag
válasz
karl_fischer #10465 üzenetére
Az a gond, hogy erre nincs nekem sem türelmem, hogy egyesével állítsam át. A letöltött theme—hez, amit használok, nagyon nem illik. De akkor ez van.
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #10435 üzenetére
És azt hol kell betenni?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Sumptuous #10367 üzenetére
Nekem csak amiatt lehetne érdekes, hogy így kitehetnék tvre könnyen HorizonGo vagy HboGo tartalmat ott is, ahol a tv önmagában nem tudja.
És létezik "gagyiból" olyan, amin a töltés is biztosított?
Szerk. Találni találtam többet is, de fogalmam sincs, hogy melyikkel próbálkozzak.
-
NoOne1976
őstag
Lehet hogy sokan csodálkozni fogtok, de tudnátok olyan "tokot" ajánlani, amibe csak belecsúsztatom a telefont, mint egy tartóba, aztán kivrszem belőle?
Alap esetben utálom a tokokat, a kinyithatótól a hideg kiráz. Nekem csak arra kell, hogy ne simán bedobjam reggel a táskába, de utána egész nap, majd miután haza mentem is tok nélkül használom. Így nem akarom tokból ki be pattingatni.
Sajnos nem tudom milyen néven keressek ilyen tokot a kínai oldalakon, mert mindenhol a hátlap vagy a flip tok jön fel. -
NoOne1976
őstag
A segítségeteket szeretném kérni új tulajként. És üdvözlök mindenkit
Hol tudom beállítani a következőket, mi a megoldás, mert nem találom.
1. Értesítési led nem működik. Villogó jelző fény opció be van kapcsolva.
2. Viber nem jelzi, hogy jött üzenet, nincs ott a kis szám. Pedig értesítés engedélyezve van elvileg. Értesítési sávba se pakolta be a rendszer.
3. Fényképezéshez mi az optimális képernyő arány, ha akarok normál papírképet előhivatni? Jól gondolom, hogy a 4:3?
4. Honor8-nál a Huawei Swype billentyűzetet nagyon megszoktam. Hiányzik az alapból kitett ékezetes betű.
Előre is köszönöm a segítséget és ha nem a Google ajánljátok megoldásnak. -
NoOne1976
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #9926 üzenetére
Ki regisztrálja a telefont és hol?
-
NoOne1976
őstag
Az Auchanban vásárolt P20 Pro garancia jegye nincs lepecsételve. Ez mennyire gond? A blokkon persze imei szám meg nincs feltüntetve. Lehet probléma a gariztatással?
-
NoOne1976
őstag
válasz
micafighter #9881 üzenetére
Mit kellett átállitanod, hogy az S8+ után is jó sebességet kapj?
-
NoOne1976
őstag
Gondolkozom egy ilyen telefon beszerzésén most, hogy megfizethetőbb kategóriába került számomra is.
Elsősorban a fényképezés, főleg a beltéri (család) fotózás miatt venném. Egy Honor 8-at váltana.
Mennyire ajánlanátok ti, akik használjátok?Az akksi normál használattal mit bir? Naponta kell tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest