Hirdetés
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Amire tudok válaszolok.
-Nagyon meríti csak töltövel rendelkező adaptert vegyél.
kb 1perc 1%.
-A telefon kijelzőjének égnie kell sajnos.
-Monitoros kérdés passz én fhd monitorral használtam de fhd és 2 fekete csík a valószínűbb, amit produkálni fog.
-bt eszköz limit tudomásom szerint nincs de nálam bt-s egérrel G603 elég lassú volt az egér inkább az usb stickjét használtam 2usb portos adaptert vegyél, az a biztos.
-Pozitiv:
Gyors hirtelen dolgokhoz jó, viszont megkell szokni a mozgásokat, amik az appokba vannak, hogy lenyomott egérrel huzod ide oda a dolgokat, nem teljesen kiforrott, de alap dolgokhoz jó. Úgy néz ki sok app mintha tablet mode-ban futna egy w10 asztalon kb.
Negativ a merülés, és hogy az adapter nálam pl amit használtam úgy melegedett alig lehetett megfogni.(de az egy olcsóbb fajta feljebb linkeltem talán)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest