- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
-
IT café
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcsai
senior tag
válasz <Adamsky> #12228 üzenetére
Továbbra is p20 próról beszélve(bár gondolom ez ebből a szempontból tökmind1), de semmit.
Már értelek. Ha a telefonon leveszem a hangot, hiába állítom a bluetooth eszközön, az néma.
Mint line in esetén. Telefon maxon, hangszórón szabályoz. Nincs szinkron.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
válasz <Adamsky> #12226 üzenetére
Nem biztos, hogy értem a kérdést, de ha jól nézem, p20pro android 9en nem tudom külön szabályozni a média és a bluetooth eszköz hangerőt. Gyakorlatilag egy skála van.
A gps-es problémával én nem találkoztam. Sosem használtam ilyen programot.[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Ne haragudjatok! Természetesen 8as droid van. P20pro forum helyett irtam ide.
Elb...m. Bocsi!iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Bajövő hívásnál pie alatt sem lehet vakut villogtatni?
Pie-n megszűnt a hívó nevének beolvasása?[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
válasz freezespider #11854 üzenetére
Elmeletileg menubol a gyari visszaallitasnak ugyanannak kellene lennie. Inditasban sajnos nem tudok segiteni.
-
Harcsai
senior tag
válasz johnsmithnex #11698 üzenetére
Gondoltam hogy ez lesz. A p10 hajlitja a teret. A telefon körül jól látszik
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Ha ki van törölve a http:// után az "m.", akkor telefonról is pontosan olyan a felület, mint PC-ről. Így lehet linkelni is.
-
Harcsai
senior tag
Ez egy p20 pro link pie bétához.
De.
Van egy frissítő alkalmazás hozzá. Vajon, ha ff-el leszeded a p10 frissítést, azt nem tenné fel p10-re? Vagy nincs ilyen módszer p10-re?iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
A széf tartalma menthető valahogy, vagy hr-nél veszik...?
-
Harcsai
senior tag
Családon belül van egy T-ben vásárolt p20pro.
Megérné elcserélni? Pénzbe nyilván nem kerülne, de nagy és nehéz a p20pro. Jobb annyival?
Sokat telefonálok és terepen fotózok. Munkára használom.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
válasz Vikooo #10447 üzenetére
Ez esetleg?
Dr dree fulest hasznalok. Olcsobb lenne egy atalakito, mint egy tipe c fules. Most mar kivancsi vagyok, van-e kulombseg, ha a fules ugyanaz, csak a "lyuk" mas
Aztán max lesz ilyen is itthonVagy razer?
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
válasz <Adamsky> #10424 üzenetére
Jo!
Ebbe belefer, hogy a p20(pro) type c fules mukodik a p10el mindenfele mokulas nelkul?
Komolyan kerdezem!
Bar, ha a p20 fules sima analog a c csati ellenere, akkor ha jol ertem, elvileg igen...[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Van arra megoldas, hogy 370rol 371re ffel frissitsek?
Mar 370re sem tudtam. Korabban mukodott, tehat egyebkent tudom mit kellene csinalni hozza, de megsem....A projekt treble mibol all? Ugy ertem, mit kell tenni, hogy mukodjon nalam? Itt irta valaki, hogy azon keresztul elerheto a csak biztonsagi csomag frissites. Kell bl nyitas root stb?
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Más.
Gboard az alapertelmezett billentyum.
En lettem hanyagabb, vagy valamelyik frissites ota lettek atkalibrapva az erintesi pontok? Egy idelye a shift-re nyomok y helyett. De rendszeresen.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Off Off Off
Most egyértelműen látszik, ki-mit vár a telefonjától fotózás téren. A telefon alapvetően előkap katt fotókra való. Műtermi fotókra alkalmatlan, és ez nem az adott telefon hibája. Ez a technológia nem alkalmas műtermi fotókra. Lehet állítgatni molyolni próbálgatni, csak meg kell beszélni a gyerkőccel, mikor először áll fel, hogy egy 8-12-szer ismételje meg, lehessen kísérletezni.
Senkit nem szerettem volna ezzel sem megszólni, sem megbántani!!!!! Elnézést attól, aki mégis úgy érzi!!!!
Vegyetek valami komolyabb nikont, egy cél navit, es psp-t és egy nyomkodós nokiát.
A fenti fotókkal semmi gond. A családi album becses darabjai, és tuti egy rokon sem fogja megjegyezni, hogy milyen homalyos, túlszaturált, és ezek a csúcsfények...iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
-
Harcsai
senior tag
-
Harcsai
senior tag
Arra nincs lehetoseg, hogy valamilyen modon firmware csere nelkul biztonsagi csomagot lehessen frissiteni?
-
Harcsai
senior tag
válasz PACSA75 #10215 üzenetére
Ha ez igy lenne, akkor nem tudnal hasznalt mobilt venni garanciaval. Hiszen a szamla ilyenkor nem a te neveden van.
Ettol fuggetlenul ez Magyarorszag. Akarmibe lefogadom, hogy akarmivel is bizonyitod hogy a tied, ujjlenyomat, kodok, barmi, kelleni fog nekik a sajtpapir is.
Ugyanez volt hp probookkal. Beallitottam bios jelszot. Elfelejtettem kb 5ev utan, aztan mikor bementem a szervizbe, szamlat akartak, anelkul nem oldjak fel. Az en ujjlenyomataimmal lehetett a winbe belepni. Akkor se....
Magyarorszag, szeretlek!!!iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Nekem p10em van, paromnak p20proja.
Nem lehet osszehasonlitani semmiben.
Kijelzo kamera akku kb mindenben jobb a p20 pro.
Ami nekem nem tetszik:
Nekem mar nagy, es kilog a kamera, tudom h szubjektiv, nekem nem tetszik. A notch nekem speciel bejon. Raadasul le lehet sotetiteni a kepernyojenek a felso savjat, es akkor MINTHA nem is lenne.[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Kezd nagyon gyermeteggé válni a fórum. Kíváncsi lennék az átlag életkorra.
Azért az vicces, hogy egyeseket mennyire tud sérteni, ha valaki elégedett a telefonjával. Tökéletes telefon nincs, és nem is lesz. Ez nem érdeke a gyártóknak.
Ennek is vannak hibái, bár az itt említettek közül nálam csak a sötétedés jelentkezett(a jelenlegi firmwareel még nem produkálta), én tudok élni vele.
Majd ha megunom veszek én is szifont, hátha attól én is menőbb leszek...iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Akik próbálkoztak már custom rommal, LineageOS vagy Remix OS?
Melyik leírás szerint flasheltétek. Bl-em még zárt, úgyhogy twrp-t is fel kell tennem.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
válasz gabikiraly2 #9437 üzenetére
Ha ff-el toltom le. Azt fel lehet tenni valahogy? Twrp alol esetleg?
-
Harcsai
senior tag
Hát én képtelen vagyok ff-el 370re frissiteni. 369en vagyok, ff-el tettem fel, dual fuggetlen voda kártyával. Passz. Feladtam. De lehet megpróbálok valami custom romot...
-
Harcsai
senior tag
Bekapcsoltam az in app proxik ff ben.
Atirtam a wifin a proxit kezire, localhost,8080.
Megsem talal frissitest. Nem latja a 370et. De miert? Mit hagyok ki?A ket kep persze pont forditva van
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
-
Harcsai
senior tag
Ff-ből csak nálam "tűnt el" a 370?
-
Harcsai
senior tag
A fájlszéfet lehet úgy beállitani (na ez jó magyarosra sikerült ) , hogy ha egyik ujjlenyomat akkor egyik mappa, ha másik....
Vagy ezt nem tudja.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
válasz Peter.70 #8912 üzenetére
Igen. Igaz csak nagyjabol 25 percig, vaze-el. Egyertelmuen sotetedett, de lehetett latni. 365nel 10 perc utan KO volt.
Remelemnem csak bekepzelem, es szerencses nap volt. En bizom benne, hogy valamennyit javitottak rajta.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Lekertem a bl nyito kodot. Mindegy melyik imeire kertem?
Meg tudom valahogy nezni nyitas nelkul, hogy a kod jo-e?
Vagy ha elutottem volna pl a product id-t, akkor mi lett volna? Akkor is ad kodot csak nem mukodik? Vagy error message?iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
válasz sityupityu #8884 üzenetére
Annyi penzert azert naluk is beleferhetne egy egesz, ragatlan alma
Egyebkent paromnak nagyjabol azonos feltetelek es ar mellett kerdes nem volt, hogy iPhone 10 vagy P20 pro.
Huawei lett....iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Ha kinyitom a bl-t. Csinálok amit csinálok. Aztán visszateszem a gyári firmwaret. És lezárom a bootloadert.
Akkor is ugrott a garancia? Nyoma marad?
Bár nekem eddig csak egy sony telefonom volt szervízben (a sárga kijelzős g2 mellett, de ott semmit sem néztek, csak kijelzőt cseréltek, pedig szoftverezve volt) ami úgy volt halott, hogy azon ember meg nem mondta milyen firmware volt rajta (gyári!). Szóval ha nem hal le a teló, vissza lehet tenni a gyárit, ha lehal, úgyis mindegy mi van rajta. Hacsak a visszaállítás után nem marad nyoma, pl sony drm kulcsok végleges törlése.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
-
Harcsai
senior tag
Van arrol hivatalos allaspont, hogy a bl nyitokod lekerese, de fel nem hasznalasa garanciavesztessel jar-e?
Lekernem, mert kesobb ugy nez ki nem lehet, de egyenlore tuti nem nyitok.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
En is feltettem a 369et. Eddig ugyanaz mint 365. Csak van benne arcfelismeres.
Egyebkent en ranyomok ffben a proxira is meg a vpnre is. Aztan beallitasok rendszer frissites es letolti.
Csak nalam nem kell semmit allitgatni vagy frissult a ff?Egyebkent erdekes h az osszes 369 not aproved a 137515ot kiveve.
Dual sim/ fuggetlen/ MM kek[ Szerkesztve ]
-
-
Harcsai
senior tag
Ugyanebbe futottam bele a 365os frissitesnel. Amit leszedtem 09et irt, pedig az enyem dual. Mindketto benne volt. Fel is ment szepen.
Tehat ha jot szedett le, aminel irta az ff az o verziojat is, akkor siman fel fog menni.Ha visszakerestek, itt a forumban aggodtam ugyanezen nemreg. Es most fenn van a 365 a dual telefonomon, pedig a telepiteskor single simes verziot irt.
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Azt, hogy "alacsony toltes", alapbol bemondja a telefon, vagy valamivel feltelepitettem?
Mert ha ezt tudja, a hivo nevet meg nem, akkor....iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Próbálta már valaki a 369a-t? A sötétedést javíthatták?
-
Harcsai
senior tag
Én jelenleg nem hivatalos 365ön vagyok. És bár lusta voltam tesztelni, de nem tapasztaltam semmilyen hibát a normál használat közben.
Sok telefon. Wifi, data, gps...
Nincs se face se messenger, csak viber és sms.[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
365ön tapasztalta valaki a sötétedés hibát?
-
Harcsai
senior tag
Ezt rá merjem engedni? Vagy mit csináljak?
-
Harcsai
senior tag
[kép]
Esetemben az l29et kellene letolteni, gondolom, a harmadikat. De mi a felso ketto?iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Amikor töltőre teszem a telefont, a gyári kábellel, akkor a kijelzőn megjelenik egy animáció és a szuper töltés felirat. Be lehet állítani, hogy ne tűnjön el töltés közben?
-
Harcsai
senior tag
Enyém független. Kártyám voda. 360 az utsó.
-
Harcsai
senior tag
-
Harcsai
senior tag
Valaki rendelt már 5d üveget? Van értelme? Ez is "keretes"?
-
Harcsai
senior tag
Amikor az ember a regi susuki helyett vesz egy uj toyotat, es a regi uleshuzat szarul nez ki rajta, log a regi mubor kormanyburkolat. Az uj muszerfalban szarul all a regi radio, a diesel kocsi erdekesen jar a matadek 95os benzinnel..... Akkor a Toyota szar?
Csinaljon mar mindenki egy fr-t. Akkor is lehet hiba, de amiket irtok.... Jajj stenem...iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Az autoradioban levo bluetooth kihangositonal nalam is elojott a hiba. Altalaban nem csatlakozik ra automatikusan. Ha kezzel kezdemenyezem a kapcsolodast(a radion) akkor gond nelkul megy, es kiszallasig nincs is gond vele. Oreom van. Fr volt. Raadasul eddig ment is. Ujrainditas nem segit. Meg megprobalom torolni a parositast es elolrol....
-
Harcsai
senior tag
válasz VincentV #7037 üzenetére
A frissitesrol beszeltem, nem a keszulekrol vagy az oreorol.
Maximalisan elegedett vagyok en is.
Halkan teszem csak hozza, hogy oreo elott meg smootabb volt a rendszer. Erezheto a lassulas. De ennek ellenere, vagy meg igy is, tokeletes szamomra.iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Azt lehet valahol állítani oreon, hogy pl viberen ne csak egy bogyó legyen, hanem szám?
-
Harcsai
senior tag
Ez szerintetek megegyezik az összefoglalóban ajánlottal?
-
Harcsai
senior tag
Használ valaki olyan appot, ami vakut villogtat bejövő híváskor?
-
Harcsai
senior tag
Oreom van már egy ideje. És most, valamitől a viber "meghülyült". Nem tudom. Még az is lehet, hogy maga a viber frissült. De az is lehet, hogy én nyomtam el valamit. Mindenesetre a viber üzenet érkezésekor a telefon néma. Minden más csipog, csak a viber nem.
Van valakinek ötlete?Más:
Azt meg tudom csinálni, hogy reset után a playrol, a korábban telepitett appok automatikusan felmenjenek?[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Akinek mar oreoja van, van akinek mukodik a hivo nevenek bemondasa, es/vagy a bejovo hivas kozbeni vaku villogtatas?
-
Harcsai
senior tag
Lehet hogy a hivas kozbeni vaku villogtatas nem megy oreon? Eddig mukodott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával