- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- PHP programozás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
eazypeezy
tag
válasz bagyulus #7499 üzenetére
Akkor előbb-utóbb frissül magától is, de elvileg már kellett volna. Indítsd újra, és/vagy próbáld meg a Rendszerfrissítés menüben jobb felső sarokban a 3 pötty -> Legfrissebb teljes csomag letöltése.
Ha nem akarja, akkor vársz, és hátha lesz valami, vagy pedig felrakod Firmware Finder-rel.
-
bagyulus
tag
Jó reggelt. Az én készülékem Telenor Függő volt míg nem került szervízbe és onnan egy független készüléket kaptam és nekem még mindig nem frissült oreora.
-
bubus66
nagyúr
válasz ViCk980 #7490 üzenetére
Szia
az első alkalommal amint nem telenoros szim került bele frissített is. A Függetlennek semmi köze nincs a SIM kártyához, ha a tied függetlenül jött vissza, abba betetted volna a Telenoros sim-et akkor is frissített volna. A Függőknél se számít a SIM.
Példa: Ha köze lenne hozzá akkor aki DUALSIM-eset vett és Telenoros kártyával használta akkor annak soha nem frissült volna. Pont ezért semmi köze a SIM-nek hozzá.
Én az enyémet a Telekomnál vettem anno (nem bántam meg, hogy eladtam) és Vodafone-os kártyával is ugyan úgy frissült, mikor beletettük próba képen.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
jeni
félisten
válasz marotipeti #7492 üzenetére
Telenoros P10 esetében amik függősek reménytelen a dolog!
-
marotipeti
csendes tag
Telenorosok figyelmébe!
Én ma beletettem a telefonba egy telekomos kártyát, egyből jelezte a frissítést! 😁 -
ViCk980
tag
válasz Caranita #7479 üzenetére
Mivel lassan kifutó készülék lesz a kínálatban sanszos, hogy úgy jár mint pl a P9 lite a 7-el amikor is a telnenor befejezte a készülék támogatását már a kivezetés előtt 1 hónappal. Az enyém is telenor-nál vásárolt, bár a szervízből már függetlenül jött haza valami módon. az első alkalommal amint nem telenoros szim került bele frissített is.
-
wdx
őstag
Én a chrome-ot használom érzékeny helyeken, az összes többire free adblock browser-t. Nem vagyok kíváncsi a millió reklámra...
Amúgy ha a chrome meghízik (meg amúgy is), havonta nyomok egy tisztítást (gyorsítótár ürítés).[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
GeoJoe
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam arra választ az előzményekben, hogy a gyári zenelejátszót használva hol található a hangerő kiegyenlítése (normalizálása) beállítás. Van egyáltalán ilyen benne? Köszi!
-
Ernesst
aktív tag
válasz gegekutas #7482 üzenetére
Szia, a böngészők közül az Opera vált be (nem a Mini), jópár éve ezt használom. Számomra az előnyei: "gyorshívók", "pinch to zoom" esetén dinamikusan újratördeli a szöveget, a menüje pedig alul van, így a lapok közötti váltáshoz nem kell átnyújtózni az egész kijelzőn. Nálam kb. 150 Mb-ra szokott "hízni".
SD-t nem használok, egyelőre elég a belső tároló.
-
-
gegekutas
aktív tag
Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy milyen sd kártyát használtok(márka, gyorsaság), és melyik böngészőt? A Crhome-mal az a bajom, hogy idővel nagyon sok helyet foglal.
-
gegekutas
aktív tag
válasz marotipeti #7477 üzenetére
Szia. Szerintem, a közelgő tulajdonos váltásnak is köze lehet már hozzá,hogy telenorosként nem kaptátok meg. Persze ha függő a készülék, gyári függetlent, akár hol is vetted nem érinti.A telenor mostani tulajai nem rendelték meg az oreot. A vodafone-is saját build számú függő rommal frissít oreora. Azt hiszem
-
r.zozoka
aktív tag
B151es rom be tud ragadni, az első hsz-ben utánna tudsz olvasni... Tegnap este én is ott találtam meg
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Az lehetséges, hogy telenorosként még nem kaptam meg az oreo updatet?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
r.zozoka
aktív tag
-
mind12
csendes tag
válasz gegekutas #7470 üzenetére
Semmi gond, már megoldottam az általam előbb linkelt megoldással.
Még egyszer hátha valakinek nem tűnt fel:
https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/hide-running-background-notifications-t3748289Már csak a Touch disable mód kikapcsolására kellene megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
mind12
csendes tag
válasz gegekutas #7467 üzenetére
Valóban, ez nálam is tiltva van és erről nem is jön értesítés. De a "displaying over other apps" beállítási lehetőségei megjelennek alkalmazásonként és ott Fb Messengernek például hiába van tiltva minden ugyanúgy jelzi az értesítési sávban.
Az app biztosan kikapcsolja mindkettőt.
-
mind12
csendes tag
válasz gegekutas #7465 üzenetére
Ha itt mindent letiltasz akkor is megjelenik, nem segít. Ezt tárgyaltuk fentebb.
Így sikerült tiltanom a "displaying over" vagy "running in the background" értesítéseket is.
[link]Ha mindkettőt tiltani szeretnétek akkor állítsátok advanced nézetre regex-et pipáljátok be és ilyen formában adjátok meg a filtert (ha magyarul van az értesítés akkor a magyar megfelelő megy a zárójelbe):
(displaying over)|(running in the background)
Fontos, hogy csak akkor jönnek vissza az értesítések ha törlitek a blokkolást és újraindítjátok a telefont.
-
bubus66
nagyúr
Szívesen, Sajnos megkellet hoznom ezt a döntést, mivel belefáradtam egy-két dologba, nem ide való leírni mert abból csak a baj lenne, áttérek majd másra, ehhez egyenlőre a cuccokat szerzem be. Telefon meg ha lesz is egy középkategóriáig talán, vagy másik platform.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
mind12
csendes tag
Sziasztok,
futáshoz használt átlátszó tok esetén sem engedi feloldani a telefon a zárolást, helyette a következő üzenet fogad: "Do not cover the top of the screen - Make sure the screen is clean - You can also press the power and volume up buttons to disable this mode"
Kényelmetlen úgy minden alkalommal lenyomni a két gombot, hogy közben a karodon a telefon a tokban.Tudja valaki hol lehet ezt a módot (Touch disable mode) kikapcsolni? Előző verzióban a Smart assisstance beállításokban volt erre lehetőség, itt nem találtam.
Ugyanez a probléma: [link]
Köszi
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok. További sok sikert a telefonhoz, én eladtam az enyémet. Sokak örömére távozok innen, akinek esetleg segítség kell az tudja, hogy hol talál meg..
További jó fórumozást és sok sikert kívánok!
-
csabi324
tag
Tokkal kapcsolatban olyan kérdésem van hogy létezik olyan Smart tok amiben nem műanyag ház van hanem silicon?
Smart tokkal kapcsolatban van tapasztalata vakakinek?
Üveg fóliát rendelt már valaki Ebay-ről vagy Aliexpress-ről?
Ha igen tudna linket adni? -
szodani
csendes tag
Valaki tud valami jó Carbon tokot, PITAKA jellegűt vagy ami a rhinoshieldnek van? Már megneztem annyi mindent, vagy még esetleg olyan tokot ami védi teljesen körben a kijelző szélét? Lehrt műanyag is szilikon is.
Jelenleg Nillkin Synthetic Fiber tokom van és ahhoz hasonlót szeretnék.szodani
-
BlackLamb
tag
Az értesítési rendszer az új katyvasz ahogy van. Valamit jelez valamit nem. A Wifi+ nem működik nekem, ahogy korábban most nem kapcsolja ki ha eltávolodok a routertől. Plusz annak ellenére, hogy ki van kapcsolva az automatikus fényerő, kénye kedve szerint állítgatja azt. FR után még több gondot tapasztalok.
-
csabi324
tag
válasz Ujfelhasznal #7437 üzenetére
Sok különbség van a két háttértár közt?
Az akksi üzemideje melyiknek jobb?
Az Antutu Benchmark a Honor9-et jobbra értékeli. -
csabi324
tag
Sziasztok.
Telefon szeretnék vásárolni és nem tudok dönteni melyiket vegyem.
Honor9 vagy Huawei P10-et.
Tudásban ugyanazt tudják nem?
Az akksi melyikben bírja jobban? -
yodee_
őstag
Ha a gyári akkumlátor figyelőn keresztül látod mindig aktívnak akkor az nem új keletű probléma ... Valami ébren tartja. Általában a keresés opciónál a wifi engedélyezva van illetve valamelyik alkalmazás beragadt.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Hory84
tag
Találtam még egy bugot. Be van állítva hogy a wifi csak töltés közben legyen mindig aktív, amúgy alvó módban kapcsoljon ki. Na itt oreon folyton aktív marad a wifi. Hiába állítgatom.
-
BlackLamb
tag
A zárképernyő értesíteseknél mi van beállítva?
Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése -> Fent a három pötty -> Zárképernyő értesítések
-
BlackLamb
tag
válasz Ujfelhasznal #7420 üzenetére
Szia. Nálam is van de nem mindig. Szerintem a YT legutóbbi frissítése a ludas, mert a Play hozzászólásokban is panaszkodnak.
-
Vikooo
addikt
válasz Ujfelhasznal #7420 üzenetére
Nincs ilyen hiba.
-
Ujfelhasznal
tag
Eddig azt állítottam, hogy tökéletes (nálam legalábbis) az Oreo, nincs bug. De, pedig találtam egyet: YouTubeon ha kirakom teljes képernyőre, akkor sokszor csak egy csík jelenik meg alul, rá kell koppintanom, hogy jól méretezze. Mutatom:
Koppintás előttNálatok is jelentkezik, vagy ez csak a YT hibája? Lehet, hogy közben frissített, és az cseszte el, az ilyen értesítéseket mindig kilövöm. Pár napja vettem észre, mostanában elég keveset nézek mobilon videót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cicaslany86 #7418 üzenetére
Már egy éve volt. Nem látom már kitől vettem, de ilyen az enyém:
[link] -
törölt tag
-
Kovaratis
senior tag
Rendeltem egy Nillkint, remélem jó lesz...
-
drill***
csendes tag
Köszi, gondolom ez van a fejlesztőiben. Már kigugliztam, h jutok el ide, de bevallom nem léptem meg, mert közben azt hittem, h rájöttem az adatforgalmazás okára. (Hogy a magazinképek okozzák.) Aztán mégse.... Lehet hülyeség, de en ugy gondolom, h nincs bepipálva ez az adatforgalom mindig aktív, mert akkor sokkal jobban szippantaná a keretem, mert amúgy sokat netezek (wi-fi mindig van).
Többen kérdeztétek, h a letöltések nem lassultak-e be wi-fin keresztül, teszteltem, de nálam ez teljesen okés, pont olyan, mint oreo előtt.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Zárolt képernyőn nem jelennek meg az értesítéseim csak a ha lehúzom a tálcát ott jelennek meg. Valaki tudja mi lehet a probléma?
Elm. minden alkalmazásnak meg kellene jelennie ott is az értesítéseknek.Fr-t most csináltam azt hittem megoldja mert 8.0-ota áll fent a probléma.
-
Fail3D!
addikt
Üdv! Érdeklődnék hogy oké hogy ne frisstisuk a telefont oreora de az normális hogy nálam az utolsó biztonsági frissítések 2017 máj 5? Se otan se gépről nem képes felajánlani újabb frissítést.
-
kokenytomi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a letöltött OTA rendszer frissítést hogyan lehet letörölni a készülékről? Nem szeretném Oreo-ra frissíteni a p10-em. Néha felajánlja, hogy indítsam újra a készüléket a telepítés miatt. Gyári beállítás vissza állítása ilyenkor a jelenlegi rendszer (7.0 és 5.1 emui) frissítéseit is törli? -
Kovaratis
senior tag
Pozitív tapasztalatok üveggel-fóliával? Esetleg egy kép?
-
drill***
csendes tag
válasz pepetech #7403 üzenetére
Ez így van.
A húsvéti nyúl nekem is újabb zárolt képernyős adatforgalmat hozott. Ezek szerint mégse oldódott meg (oldottam meg), csak szünetelt 2 napot. Viszont mar nem érdekel... Azt latom, h mindenkinél mas és mas jött elő az oreoval, sokaknak meg tokeletes. Tényleg a legjobb várni a nagy frissitésekkel, infokat gyűjteni, majd mérlegelni. Nekem, mint antigurunak, ez meg pláne kötelező lett volna.Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
-
pepetech
őstag
Eddig minden telefonnal átéltem ez. P8, P9, P10 (egyedül a Mate 9 az ami nem fossa el magát..). Szóval ilyenkor jönnek az apró idegesítő bugok a nagyobb ikonok stb... Viszont pár hónap múlva kiadnak a p10-re is olyat ami normalizálódik. Csak gondolom ilyenkor jó ösztönzés lehet a váltásra. De én még egy Huawei telefont sem használtam az új rendszerrel. Arra van optimalizálva amivel kiadták. Most itt az oero de most gyűjtik a szarokat és majd javítják.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
windlord
őstag
Az ertesitesi savnal folyamat irja a Gmail, hogy a levelek szinkronizalasa...
Nagyon idegesit, miert csinalja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával