Új hozzászólás Aktív témák

  • Ceree

    senior tag

    válasz <Adamsky> #13100 üzenetére

    Sajnos igen. :O

    "A Telefon készülék visszaállítása
    Ha a Telefon kezd lelassulni a gyorsítótár és a megmaradt fájlok felhalmozódása miatt, visszaállíthatja a Telefon készüléket a gyorsítótárban lévő fájlok törléséhez és a készülék gyári beállításainak visszaállításához.

    Hálózati beállítások visszaállítása: Ez a művelet vissza fogja állítani a Wi-Fi, a mobiladat-hálózat és a Bluetooth beállításait, beleértve a hotspot internetmegosztást és a Bluetooth-párosítási információkat. Nem módosít semmilyen egyéb beállítást a Telefon készüléken, és nem töröl adatokat vagy fájlokat.
    Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Hálózati beállítások
    visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget, és
    kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához.

    Az összes beállítás visszaállítása: Ez a művelet vissza fogja állítani a készüléke gyári hálózati beállításait, valamint az ujjlenyomatadatokat, arcadatokat és zárképernyő jelszavakat. Nem fogja visszaállítani a Telefon keresése beállításait vagy a HUAWEI azonosítót, illetve nem fog adatokat vagy fájlokat törölni.
    Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Minden beállítás
    visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Minden beállítás visszaállítása lehetőséget, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához.

    Gyári beállítások visszaállítása: Ez a művelet törölni fogja a készülék memóriáját és tárhelyét,
    beleértve az Ön fiókbeállításait, rendszerbeállításait, alkalmazásadatait, telepített alkalmazásait, zenéit, képeit és dokumentumait, illetve visszaállítja a Telefon készülékét a gyári beállításokra. A gyári beállításokra való visszaállítás előtt készítsen biztonsági mentést.
    Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Telefon
    visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Telefon visszaállítása lehetőséget, írja be a képernyő feloldó jelszavát (ha van), és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához." (P30 használati útmutatójából, ami eleve EMUI 9-el jött ki)

    [ Szerkesztve ]

    Másolat_eredetije

Új hozzászólás Aktív témák